Įkraunama...
Įkraunama...

Malinua

Rastas ŠUO(panašus į malinua). Gal kas pasigedot?

Prieš kelias savaites Vilniuje į sodą esantį prie Šilo ežero (Nemenčinės plentas) atklido šuo. Kalytė panaši į Belgų aviganį. Prižiūrėta, su antkakliu. Labai protinga, išauklėta, draugiška. Tikriausiai kažkas jau pasigedo, kreiptis tel. 860606150.

https://www.facebook...5...e=1
Atsakyti
Labas rytas malinų mylėtojai. Kaip tais liūdnas šitas skyrelis, nors iš kitos pusės tai teisinga nes malinų mylėtojai su savo šunimis daug dirba tai nėra kada prie kompo sėdėti:) Taigi buvau žadėjes filmuką. Taigi geriau vėliau nei niekada. Didelis ačiū Stasiui Mostvilui už materializaciją.

O štai ir jis Belgian ring with malinois in LT Pavlov Bubiai & Degantis Kraujas presents
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marius ir malina @ 2013 11 11, 20:05)

Gražu pažiūrėti, o finalas toks netikėtas, super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 12 lapkričio 2013 - 01:31
na klipukas superinis,ne geda toki ir belgijoje parodyti. Respekt Stasiui. na ir Marius malacius,kad dar turi ugneles pletoti Ringa smile.gif bet kai yra bendraminciu ir noro-nieko nera neimanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marius ir malina @ 2013 11 11, 20:05)
nors iš kitos pusės tai teisinga nes malinų mylėtojai su savo šunimis daug dirba


Dirbam dirbam. Tiesa, nesikandžiojam, daugiau darbo smegenims. biggrin.gif O laisvu laiku prisimenam, kad esam mergaitės -gražios ir protingos. nail.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveiki, ar siam puslapyje lankosi tik profesionalus sunu augintojai ar gali isiterpti ir megejai planuojantys isigyti Malinua?
Atsakyti
Čia lankosi visi, kas domisi veisle smile.gif Tik kad daugiau profesionalų įsigyja malinua. Jiems reikalingas užsiėmimas...

Ar jau nusižiūrėjote vadą? Kokie jūsų planai su šuniuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 04 balandžio 2014 - 20:15
Apie sia veisle jau mastau kokius metus, nes musiskiui sibiro laikai jau 15 metu ir kazi ar sekancia ziema istrauks, nes si ziema jau sunkoka buvo. O kadangi gyvenu kaimo vietoveje ir daznai vaikstom po miskus, vaziuojam su dviraciu kas ryta maudytis noretusi judresnio suns. Taciau jis jokiu budu negyvens kambaryje. Taip pat neplanuoju uzsiimti veislininkyste, todel man nereikia kad butu superkilmingas.
Stai ir mastau koki suniuka rinktis. Ir ar isigyti siemet ar dar palaukti metus, kazkodel bijau, kad musu senukas nepradetu pavydeti. Ach toks jau mano charakteris apie suni mastau kaip apie zmogu. blush2.gif
Ir nenusprendziu ka geriau pasirinkti kalyte ar suniuka, kalyte butu ramesne ir paklusnesne, nes nesu profesionali dresuotoja, nors pagrindiniu komandu teko ismokyti ir maskvos sargybini ir kaukazo avigani (kurio charakteris tikrai neauksinis buvo).
Taip pat ir pinigai ne paskutineje vietoje, uztai ir noriu viska smulkiai issiaiskinti ir galutinai apsispresti.
Atsakyti
Kilmė turi būti pirmoje vietoje... Deja, be dokumentų jų buvo privežta su rimtomis charakterio ir psichikos problemomis, ir tie šunys toliau veisti. Labai jau rizikinga loterija... Galite įsigyti problemą.

Malinua vadų nebūna daug, gerose vadose šuniukus rezervuoja pakankamai greitai, tad nėra garantijos, jog iškart gausite šuniuką pas norimą veisėją. Geriau rezervuoti iš anksto. Šiuo metu laukiama dviejų neblogų vadų Lietuvoje, veislynuose Palangietis ir Degantis kraujas. Abi turėtų gimti visai neužilgo.

Malinua būtinas protinis krūvis ir jų dresūra skirsis nuo Kaukazo kaip diena ir naktis. Žinau ką sakau, mano pirmas šuo buvo Kaukazo mišrūnas. Su malinua teko perverst savo mąstymą ir išmokt mokyti visai kitaip. Geriausiai ši veislė jaučiasi turėdama darbą, tai gali būti ir tarnyba, ir sportas, kad ir mėgėjišku lygiu. Kitu atveju gali paprasčiausiai griaut viską aplink. Fizinis krūvis nekompensuoja protinio trūkumą.

Kalės ne visada ramesnės, būna ir priešingai. Aplamai geras malinua nebūna ramus... Ar esate gyvai bendravę su šia veisle? Patariu tai padaryti prieš įsigyjant. Absoliučiai daugumai tokio šuns tiesiog per daug gyvenimui kartu...
Atsakyti
Sveiki, gal patartumėte kur rasti terviureną? smile.gif 4u.gif Kiek ieškojau Lietuvoje kol kas tokių vadų neplanuojama sad.gif O gal kokį užsienio veislyną patartumėte? Ačiū!
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...#adCommentsArea nežinau nei ką galvot...Nuaras šunų veislyno lyg ir neturi...
Atsakyti
Parašyti daug ką galima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 22 liepos 2014 - 18:10