Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukiškės

Laba,

Nepamirškit kad ryt Mokytojų diena - ruoškit pinigus :-)
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 10 03, 14:02)
Laba,

Nepamirškit kad ryt Mokytojų diena - ruoškit pinigus :-)

Lyginant su ankstesnemis islaidomis, cia - maloni smulkmena. Mano vienas nes gele, o kitas - saldainiu dezute.
Atsakyti
Labas rytas - su PENKTADIENIU 4u.gif

Mano mažės nunešė kavos ir arbatos, o U - išsinešė 4 šokoladus doh.gif
Atsakyti
Laba diena, šnekiosios 4u.gif

Pasakokit kokius būrelius lankot? kaip sekasi lakstyt po juos?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 10 08, 13:28)
Laba diena, šnekiosios  4u.gif

As ciuoziu ir zaidziu krepsini biggrin.gif Vaikai dar patys i chora nueina, dar ketina lankyti anglu bureli ir grizti prie pamiltosios keramikos.
O tu ka lankai?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 10 08, 12:28)

Aš dainuoju, groju pianinu, gitara ir saksofonu, lankau šachmatus, krepšinį, futbolą ir dresūrą biggrin.gif Laisvo laiko maaarios... cool.gif Tada ruošiuosi pirmajaj Komunijai ir stojimui.. kažkur... nes mano mokykloje tik pradinės klasės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 09 spalio 2013 - 08:15
QUOTE(Tuoj @ 2013 10 09, 07:53)
Aš dainuoju, groju pianinu, gitara ir saksofonu, lankau šachmatus, krepšinį, futbolą ir dresūrą biggrin.gif Laisvo laiko maaarios...  cool.gif Tada ruošiuosi pirmajaj Komunijai ir stojimui.. kažkur... nes mano mokykloje tik pradinės klasės...

lotuliukas.gif
O aš šoku, lankau keramiką ir kraštotyrą, dainuoju mokyklos chore, šoku liaudies šokius, dainuoju LRT chore ir dar turiu plana lankyti gimnastika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingušonkas: 09 spalio 2013 - 09:08
Ai, as dar praejusi sestadieni pradejau lankyti sestadieniais vykstancia choreografija, kuri reikalinga ciuozejai, nes ketina statyti programa.
Atsakyti
Labutis - tai su PENKTADIENIU 4u.gif

Vakar galima sakyt gimiau iš naujo blush2.gif Liuobiausi nuo laiptu su uogienės stiklainiu vienoj rankoj ir stikliniu bliūdeliu kitoj. Ir uogienė ir bliūdelis išgyveno, o aš truputį apsilamdžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 10 11, 10:39)
Labutis - tai su PENKTADIENIU  4u.gif

Vakar galima sakyt gimiau iš naujo  blush2.gif  Liuobiausi nuo laiptu su uogienės stiklainiu vienoj rankoj ir stikliniu bliūdeliu kitoj. Ir uogienė ir bliūdelis išgyveno, o aš truputį apsilamdžiau  smile.gif

Dar gan neblogai baigesi. Baisu ir pagalvoti, kas galejo buti.....
Atsakyti
Laba,

O aš vakar pradėjau dar ir gimnastiką lankyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 10 15, 16:10)
Laba,
O aš vakar pradėjau dar ir gimnastiką lankyti 4u.gif

Спортсменка-комсомолка-красавица biggrin.gif
Atsakyti