Kaip Jumi sekasi? Mano U sekmadieni eilini kart dalyvavo sportiniu sokiu konkurse ir sikart ji buvo 5-ta is 14 mergaiciu O siaip jau laukiam Kaledu (parasem laiskus Kaledu seniui, tik teis dar niekaip...) ir U gimtadienio
Kaip Jumi sekasi?
Mano U sekmadieni eilini kart dalyvavo sportiniu sokiu konkurse ir sikart ji buvo 5-ta is 14 mergaiciu
O siaip jau laukiam Kaledu (parasem laiskus Kaledu seniui, tik teis dar niekaip...) ir U gimtadienio
Yra.
Sveikinimai Urtei
Mūsų laiškai parašyti ir išsiųsti dar spalį Dvyniai laukia pirmojo jubiliejaus, vaikinas tą progą gaus svajonių dovaną nuo visų draugų ir giminaičių..
Labai laukiu mūsų susibėgimo, linkėjimai iš Jėruzalės
Yra.
Sveikinimai Urtei
Mūsų laiškai parašyti ir išsiųsti dar spalį Dvyniai laukia pirmojo jubiliejaus, vaikinas tą progą gaus svajonių dovaną nuo visų draugų ir giminaičių..
Labai laukiu mūsų susibėgimo, linkėjimai iš Jėruzalės
O jei ne paslaptis - kas jo svajonių dovana?
mano U šiemet prašo visų dovanoti pinigus - labai reik mobilaus - bo turi tokį vos gyvą
Laukiam sugrįžtančios
turiu iseigine, pirma - per pusmeti O kada planuojamas susibegimas? Ingusonkai, greitai vaiaki uzauga auksti kaip liepos ! o jau merginos laikysena - tikra sokeja .
turiu iseigine, pirma - per pusmeti
O kada planuojamas susibegimas?
Ingusonkai, greitai vaiaki uzauga auksti kaip liepos ! o jau merginos laikysena - tikra sokeja .
As kita antradieni negaliu - mano ciuozeja antradieniais baigia ciuozti tik 19 val. Galeciau treciadieni. Bet jei jus visos galit antradieni, tai taip ir susitikit.