hihihi, negaliu patikėt, kad tarp mišrainių pjaustymo ir dovanų pakavimo radau laiko eksperimentui

bet jeigu jau dega - tai dega....
Saldainių namuose radau tik kramtomų, bet jau taaaaaip norėjau eksperimento, kad tiko ir toks ir.....manau, tame nemažai gėrio yra!!! - susiformuoja lengvai nuo šilumos ir paskui pradurt nekeptą karoliuką lengva kiaurai. Žodžiu - ant saldainio užviniojau molį, pradūriau dantų krapštuku, įdėjau kept - orkaitėje tas saldainis nuo karščio išlipo lauk pro skylutes, karolis formos nepakeitė (ji jau kai dėjau kept buvo visas nelygus, neskiriau laiko formos pataisymui, dekoravimui ir t.t., nes rūpėjo tik tas tuščias vidus). Palaikiau karštam vandenį, ir dar dėl tikrumo - kelias sekundes verdančiam, kad tikrai tas saldainis išlįstų

ir vualia.... Manau pakankamai tuščias tas vidus
aišku, čia per 5 min daryta buvo, reikia apgalvot molio storį, kaip dekoruot, kaip išlaikyt gražią lygią apvalią formą ir daug daug dar mąstyt reikia ir tobulint. Dar galvoju kažin kaip su normaliu čiulpiamu saldainiu būtų, nes ant jo ir norėjau daryt (bet vaikas visus sunaikino namuose...), ant tokio kieto darant - skylutės tikrai nepradursi....o kai jis kepa tada - per kur išbėgtų ? jei bėgtu nuo temperatūros...reikia pakept vieną saldainį orkaitėj ir pažiūrėt kokia jo reakcija