Na...su pastele modelino nenudazysit,su pastele nebent tonuoti galima.
Mergaites padekit:) sugalvojau is modelino magnetuku pafaryt tik nezinau kur pirkt pati magneta (Kaune)gal kuri gaminotes ir zinot?
QUOTE(o-pa-pa @ 2014 11 20, 11:48)
Na...su pastele modelino nenudazysit,su pastele nebent tonuoti galima.
Tai tikriausiai ir maciau kaip tonavo,gal ne taip issireiskiau

QUOTE(_Monce_ @ 2014 11 20, 17:57)
Bet ar ten ta paprasta kreidele,kur vaikai piesia?
pastelė yra dailei skirtas dalykas.
Vaikiškos kreidelės - ne pastelė
Jetau, pasigooglinkit, kad ... na kad nepatogumo dėl to nežinojimo nesidaryti

isispasakosiu, nervas ima. anksciau lipdziau su premo ir tokiu cirku nebuvo, dabar su fimo soft, bet trupa, luzineja, nesugebu raidziu israityt, net sildytuva namie isijungiau

QUOTE(Nuotaikinga @ 2014 11 20, 21:15)
pastelė yra dailei skirtas dalykas.

Atsiprasau,kad paklausiau..
Na,tos vaikiskos kreideles yra aliejines, piesia jos "riebiai" ir modelinui tai, kogero, ni kaip nepanaudosit.O pastele yra gana brangi,ir paprastai tariant, panasi i piestuko sirdele.tik labiau kreidine.As esu bandziusi su ja tonuot,tiesiog pirstu patrini pastele o tada tuo paciu pirstu modelina "ismozoji"
Dar bandziau su peiliuku pridroztos pasteles maisyt i modelina.Dar galima pridroztos pasteles drozles,galima ivairiu spalvu,perkelti pirstu ant modelino,ar tiesiog apvolioti kad ir karoliuka,pries kepant aptepti spec skysciu(dar ta skysti kaip klijus naudoja) ir kepti, iskepus ganasi gan idomus efektas.

QUOTE(o-pa-pa @ 2014 11 21, 10:56)
Na,tos vaikiskos kreideles yra aliejines, piesia jos "riebiai" ir modelinui tai, kogero, ni kaip nepanaudosit.O pastele yra gana brangi,ir paprastai tariant, panasi i piestuko sirdele.tik labiau kreidine.As esu bandziusi su ja tonuot,tiesiog pirstu patrini pastele o tada tuo paciu pirstu modelina "ismozoji"
Dar bandziau su peiliuku pridroztos pasteles maisyt i modelina.Dar galima pridroztos pasteles drozles,galima ivairiu spalvu,perkelti pirstu ant modelino,ar tiesiog apvolioti kad ir karoliuka,pries kepant aptepti spec skysciu(dar ta skysti kaip klijus naudoja) ir kepti, iskepus ganasi gan idomus efektas.

Labai aciu uz issamu paaiskinima

QUOTE(delfinyte @ 2014 11 20, 21:36)
dabar su fimo soft, bet trupa, luzineja, nesugebu raidziu israityt, net sildytuva namie isijungiau 

gal Fimo pasenes arba prastai isminkytas?

QUOTE(-kitsune- @ 2014 11 21, 12:49)
Tikiuos nepasenes. Pirktas nesnai. Gal mazai minkau, bet is pradziu kaip ie viskas gerai. Bet truputi pastovejes jau skilineja. Reik is naujo sildyt. Su premo man taip nebudavo. Tai lb keista
QUOTE(delfinyte @ 2014 11 21, 12:58)
Tikiuos nepasenes. Pirktas nesnai. Gal mazai minkau, bet is pradziu kaip ie viskas gerai. Bet truputi pastovejes jau skilineja. Reik is naujo sildyt. Su premo man taip nebudavo. Tai lb keista
esu karta nusipirkusi jau pasenusi.... teko ismesti, nes niekaip neisiminke iki minkstumo. Nors pries kuri laika i tema buvo ikelta pamokele kaip "atgaivinti" pasenusi/sukietejusi modelina

Pasakykit, ką aš ne taip daru, kad taip lengvai suluzta darbeliai - vos prisilietus...
Ar modelinas per aena ar kepu ne tinkamai?
Moedelinas lyg ir nera senas... nesuprantu, taip gala darbo
IMAG0749 by ALMi polymer clay art, on Flickr
Ar modelinas per aena ar kepu ne tinkamai?
Moedelinas lyg ir nera senas... nesuprantu, taip gala darbo