Siandien vienas juvelyras rekomendavo klijus
QUOTE(warinex @ 2013 04 13, 15:05)
Su šitais tai turbūt ranką reik atkalt dėl proporcijos.
Nes man tai žiauriai nesisekė

QUOTE(warinex @ 2013 04 13, 16:05)
Sagiukams i plaukus tokie tikrai netiks. O siaip - gal ir neblogai laikys, jei pavirsius lygus ir plotas nemazas

oi ne man su tais dviem svirkstais irgi nesiseka
geriau jau tada kur buna abu svirstai sujungti i viena ir susimaiso automatiskai spaudziant.
bet as dar karta bandziau su E6000 ir pagal visas remomendacijas, pasiausiau pavirsiu, nuvaliau ir nepagailejau kliju. nu kol kas laiko neblogai. man patinka kad sitie klijai lankstus, kitaip nei epoksidke.
o kita karta turbut pirksiu sagucius ne su skylute o su paduku priklijavimui. bet dabar situ su skylem turiu visa kruva
teks lipdyti...

bet as dar karta bandziau su E6000 ir pagal visas remomendacijas, pasiausiau pavirsiu, nuvaliau ir nepagailejau kliju. nu kol kas laiko neblogai. man patinka kad sitie klijai lankstus, kitaip nei epoksidke.
o kita karta turbut pirksiu sagucius ne su skylute o su paduku priklijavimui. bet dabar situ su skylem turiu visa kruva

Kaip idomu
Tai kaip tada tas juvelyras akmenukukus ir visa kita klijuoja su tokiais klijais...Reikia paciai pabandyti....

Tai kaip tada tas juvelyras akmenukukus ir visa kita klijuoja su tokiais klijais...Reikia paciai pabandyti....
QUOTE(warinex @ 2013 04 14, 08:49)
Kaip idomu

turbut atkales ranka

QUOTE(warinex @ 2013 04 14, 08:49)
Kaip idomu

Akmenukai nesilanksto, todel ir laikosi

QUOTE(Margareta @ 2013 04 14, 10:08)
Gali buti:) nesu didele zinove ir dar tokios praktikos neturiu dideles kaip jusu, tai ir nesigincysiu

Su epoksidke tikrai reikia atkalt ranka. Pamenu tėvas viską su ja klijuodavo ir buvo super.
QUOTE(deim@n@ @ 2013 03 17, 09:09)
Sveikos, gal zinot kur Klaipedoje butu galima isigyti pasta machine modelinui?
Jei kam aktualu makaronų darymo mašinėlė maximoj dabar po 29,99 Lt, konkrečiai mačiau Vilniuj, Ukmergės g.
QUOTE(warinex @ 2013 04 12, 18:20)
Sioje temoje esu ikelusi aukso spalvos geles ir prie aukso spavos metalines virveles priklijuota karstais klijais ir laikosi kuo puikiausiai.... 

Bet ar ilgai jau priklijuota ir kiek nešiojat? Nes nelabai nešiojamam daiktui gal ir tinka, bet patikrinta ant lankelio plaukų, nelaiko ilgai. O nuo fotorėmelio net nukrito gabaliukas fimo pats, neliečiamas.
mano naujausias, jis man labai patinka

Margareta, nagi tikrai labai labai labai