Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas)

dekui merginos.bandysiu
apyranke puiki ,mielai tokia nesiociau
Atsakyti
Rodausi ax.gif
user posted image
"Persian" Earrings&Pendant by Margarita R., on Flickr
Atsakyti
Margareta,gražu labai labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2013 06 13, 12:33)
Rodausi  ax.gif

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Margo, F A N T A S T I K A thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2013 06 13, 09:33)
Rodausi  ax.gif

Labai puikūs darbeliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Margareta vauuu koks grožis
Atsakyti
Rodausi:
user posted image Rinkinukas Margumynas by AJpapuosalai, on Flickr]Rinkinukas[/URL]
Atsakyti
user posted image

user posted image

Sveiko merginos. Zalia esu modelinui,bet labai noriu pradeti. radau auskariukus. Labai grazus uzsidegiau pasidaryti pati. Kaip manot is ko cia padaryta? Gal is Modelino. Bet noreciau dirbti su kepamu. Kyla klausimas kaip ji iskepti su swarowskiais. O gal pasidaryti pries kepant ispaudus? Ar nesitraukia jis kepamas?
Atsakyti
QUOTE(almukass @ 2013 06 28, 09:59)
Rodausi:

Geruliai, tokie saldaininiai thumbup.gif

QUOTE(vika007 @ 2013 07 02, 00:48)

Sveiko merginos. Zalia esu modelinui,bet labai  noriu pradeti. radau auskariukus. Labai grazus uzsidegiau pasidaryti pati. Kaip manot is ko cia padaryta? Gal is Modelino. Bet noreciau dirbti su kepamu. Kyla klausimas kaip ji iskepti su swarowskiais. O gal pasidaryti pries kepant ispaudus? Ar nesitraukia jis kepamas?

cia visai paprasta, net nera ka mokinti. pasimi modelino kepamo, prikemsi savo ruosinius ir ispaudi akuciu. SW tikrai nesilydo 110 C temperaturoj. svarbu plasmases neprideti smile.gif tik man tai tos akutes po to buna iskrenta arba labai giliai reik ispausti. Zodziu jei iskepus ir atvesus iskrenta tai reik su klijais pasidarbuoti wink.gif Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2013 07 02, 09:22)
Geruliai, tokie saldaininiai  thumbup.gif
cia visai paprasta, net nera ka mokinti. pasimi modelino kepamo, prikemsi savo ruosinius ir ispaudi akuciu. SW tikrai nesilydo 110 C temperaturoj. svarbu plasmases neprideti smile.gif tik man tai tos akutes po to buna iskrenta arba labai giliai reik ispausti. Zodziu jei iskepus ir atvesus iskrenta tai reik su klijais pasidarbuoti wink.gif Sekmes!

Aciu aciu 4u.gif Pirksiu siandien bandinius ir kepsiu smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vika007 @ 2013 07 01, 23:48)

Sveiko merginos. Zalia esu modelinui,bet labai  noriu pradeti. radau auskariukus. Labai grazus uzsidegiau pasidaryti pati. Kaip manot is ko cia padaryta? Gal is Modelino. Bet noreciau dirbti su kepamu. Kyla klausimas kaip ji iskepti su swarowskiais. O gal pasidaryti pries kepant ispaudus? Ar nesitraukia jis kepamas?

Žinoma, galima tai padaryti ir su paprastu modelinu - tiek kepamu, tiek nekepamu. Bet manau kad čia kažkas iš šitokių panaudota: DeCoRe epoksidinis molis arba Epoksidinė derva Swarovski.
Atsakyti