dekui merginos.bandysiu
apyranke puiki ,mielai tokia nesiociau
Margareta,gražu labai labai gražu.
QUOTE(Margareta @ 2013 06 13, 12:33)
Rodausi

Labai grazu

Margo, F A N T A S T I K A

QUOTE(Margareta @ 2013 06 13, 09:33)
Rodausi

Labai puikūs darbeliai

Margareta vauuu koks grožis

Sveiko merginos. Zalia esu modelinui,bet labai noriu pradeti. radau auskariukus. Labai grazus uzsidegiau pasidaryti pati. Kaip manot is ko cia padaryta? Gal is Modelino. Bet noreciau dirbti su kepamu. Kyla klausimas kaip ji iskepti su swarowskiais. O gal pasidaryti pries kepant ispaudus? Ar nesitraukia jis kepamas?
QUOTE(almukass @ 2013 06 28, 09:59)
Rodausi:
Geruliai, tokie saldaininiai

QUOTE(vika007 @ 2013 07 02, 00:48)
Sveiko merginos. Zalia esu modelinui,bet labai noriu pradeti. radau auskariukus. Labai grazus uzsidegiau pasidaryti pati. Kaip manot is ko cia padaryta? Gal is Modelino. Bet noreciau dirbti su kepamu. Kyla klausimas kaip ji iskepti su swarowskiais. O gal pasidaryti pries kepant ispaudus? Ar nesitraukia jis kepamas?
cia visai paprasta, net nera ka mokinti. pasimi modelino kepamo, prikemsi savo ruosinius ir ispaudi akuciu. SW tikrai nesilydo 110 C temperaturoj. svarbu plasmases neprideti

QUOTE(Margareta @ 2013 07 02, 09:22)
Geruliai, tokie saldaininiai
cia visai paprasta, net nera ka mokinti. pasimi modelino kepamo, prikemsi savo ruosinius ir ispaudi akuciu. SW tikrai nesilydo 110 C temperaturoj. svarbu plasmases neprideti
tik man tai tos akutes po to buna iskrenta arba labai giliai reik ispausti. Zodziu jei iskepus ir atvesus iskrenta tai reik su klijais pasidarbuoti
Sekmes!

Aciu aciu

QUOTE(vika007 @ 2013 07 01, 23:48)
Žinoma, galima tai padaryti ir su paprastu modelinu - tiek kepamu, tiek nekepamu. Bet manau kad čia kažkas iš šitokių panaudota: DeCoRe epoksidinis molis arba Epoksidinė derva Swarovski.