Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 11 16, 12:43)
...payoutubint biggrin.gif

Koks grazus senoviskas lietuviskas zodis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 11 16, 12:52)
Koks grazus senoviskas lietuviskas zodis  wub.gif

Aga, mano senelis tokį vartojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 16, 15:48)
Aga, mano senelis tokį vartojo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik guodziausi parfumerine depresija. Ir va- po lietaus visada buna saule. Iklimpau i Pineider
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 11 16, 22:10)
Iklimpau i Pineider

į kuriuos būtent? rolleyes.gif

rutuliuk j, labai fainas blogas 4u.gif perskaičiau viską su malonumu.
Atsakyti

Nebenoriu, erzina jie mane

QUOTE(MilGana @ 2013 11 02, 01:19)
Baisiai noriu My Name Trussardi edp  wub wub wub
user posted image

Atsakyti

MONMORENSI, visi man jie labai patiko. Bet su Blanc di Bulgarie, Nobile ir Neroli E Gelsomino, ko gero, turesiu rimtu planu.
Jei rimtai, tai Nobile ir Gelsomino taip nurove stoga, kad verks mano pinigine. Padaras vardu sazine sako, kad nesovestno abu iskart pirkti, o issirinkt taip sunku...

Aciu del blogo hi.gif kaip tik rasau apie Pineider kvapus, bet sunkiai ko tai zodziai deliojasi
Atsakyti
Mano siuo metu labiausiai norimi:
YSL Cinema ir Montale Pure Gold wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 11 18, 00:13)

drinks_cheers.gif šitie irgi užkabino, bet dėl kainos kažkodėl pirštukai neišsitiesia, o ir - menkas niekniekis - dėžutė nepatinka blush2.gif (siaubas, koks išpindėjimas)
Atsakyti
MdO Jabu.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 11 17, 23:31)
drinks_cheers.gif šitie irgi užkabino, bet dėl kainos kažkodėl pirštukai neišsitiesia, o ir - menkas niekniekis - dėžutė nepatinka  blush2.gif (siaubas, koks išpindėjimas)

ai, su dezute tai irnesakyk.gif paslept galima
Kaina tai taip, nehumaniska. Bet as turiu liga vardu "galbanumas" o jei dar su angelika, o jei dar su tabaku... ir laikosi ant manes zveriskai... toks kablys nugaroje, kad siaubas ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos,mergytes smile.gif ,gal galetumete patart del kvepaliuku YSL NU EDP,kur galeciau isigyti,kad butu originalus ax.gif ?Gal kas parduodat?
Atsakyti