Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(LEEja @ 2014 02 06, 11:11)
kiek pakainavo? cia ricarde tam?  bigsmile.gif  REIKIA

Grubiai isvertus, beveik 100ml kainavo 150lt. Cia tutti.ch radau, ricarde ju taippat pasitaiko, reikia medzioti.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 06, 10:11)
kiek pakainavo? cia ricarde tam?  bigsmile.gif  REIKIA

musiek ir man ju jau reik,jei nepraplauks per savaitgali,reiks po ebay panerst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 02 06, 13:18)
musiek ir man ju jau reik,jei nepraplauks per savaitgali,reiks po ebay panerst biggrin.gif

nepraplauks pro... ? biggrin.gif Bet kuriuo atveju, jei dar ju rasiu, ikelsiu cia nuoroda.
Atsakyti
Andorinha , kaip saunu kai nors dalis noru issipildo smile.gif

O as noreciau Black Cashmere seno leidimo, YSL Nu saibikes ,
noreciau Eau des Merveilles Pegase ir Cuir Mauresque … ir dar dabar noriu visu Miroir Miroir collection T M laugh.gif
Bet labiausiai labiausiai noreciau Jabu wub.gif Tikiuosi isleis siais metais ir bus neprastesni nei seno leidimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tantamm: 06 vasario 2014 - 15:15
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 06, 15:14)
Andorinha , kaip saunu kai nors dalis noru issipildo  smile.gif

noreciau Eau des Merveilles Pegase ir Cuir Mauresque … ir dar dabar noriu visu Miroir Miroir collection T M laugh.gif
Bet labiausiai labiausiai noreciau Jabu  wub.gif  Tikiuosi isleis siais metais ir bus neprastesni nei seno leidimo  smile.gif

Aciu, jus tik rasykite savasias svajones, as viska konspektuoju biggrin.gif Kai uzmatysiu, apsireiksiu 4u.gif Black Cashmere, deja, per pora metu nei sykio nepasirode g.gif Uztai Pegase buvo du kartus, vienas is ju - mano kolekcijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 vasario 2014 - 15:21
Matyt pavasaris ateina, kad jau norėt pradėjau...

Noriu senųjų Van Cleef & Arpels: Van Cleef, Birmane, Gem, Miss Arpels...
Jei kas kur užmatysite žmoniška kaina, duokit man žinią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2014 02 06, 15:14)
Andorinha , kaip saunu kai nors dalis noru issipildo  smile.gif

Bet labiausiai labiausiai noreciau Jabu  wub.gif  Tikiuosi isleis siais metais ir bus neprastesni nei seno leidimo  smile.gif

padraskysiu tau širdį..gavau Black cashmere senąjį ir šaibą tongue.gif lotuliukas.gif

Ačiū nuostabiajai fėjai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
mano norai pildosi : chanel coco noir wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 06, 15:20)
Aciu, jus tik rasykite savasias svajones, as viska konspektuoju  biggrin.gif Kai uzmatysiu, apsireiksiu  4u.gif  Black Cashmere, deja, per pora metu nei sykio nepasirode  g.gif Uztai Pegase buvo du kartus, vienas is ju - mano kolekcijoje.

As rasysiu rasysiu , jus tik suraskit lotuliukas.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 02 06, 19:37)
padraskysiu tau širdį..gavau Black cashmere senąjį ir šaibą  tongue.gif  lotuliukas.gif

Nius kaip negrazu cia tyciotis biggrin.gif Nenorek kad as tau draskyti ta sirdi pradeciau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Uztikau kazkieno svajone, o gal tiesiog fake g.gif
magie noire

Ir dar viena - juk cia PP miniukuose, ar ne butinai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 vasario 2014 - 16:14
o man norėtųsi EL Knowing ir Cinnabar [pastarųjų nebandžius], ir dar Aromatics Elixir mažumėlę noris... wacko.gif - Mažumėlių, mažumėlių biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 02 07, 18:21)
o man norėtųsi EL Knowing ir Cinnabar [pastarųjų nebandžius], ir dar Aromatics Elixir mažumėlę noris...  wacko.gif - Mažumėlių, mažumėlių  biggrin.gif ...

man rods, siu Lietuvoje galima nesunkiai gauti g.gif jei tik vos vos tereikia.
Atsakyti