Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

Noriu grazios nedideles senovines spintos savo kvepalams.... Jauciu, keliausiu i SH.
+is kvepalu noriu didesnio kiekio EL Cinnabar, nes kuo toliau, tuo labiau jis man patinka. Ir kad greiciau mano naudai baigtusi aukcionai kvepalu, kuriu as noriu rolleyes.gif
Ai, ir dar noriu tableciu nuo godumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 kovo 2014 - 17:54
user posted image

...Noriu labiau buteliuko nej kvepalu, mano mamos jaunystes kvepalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 07, 15:58)
...Noriu labiau buteliuko nej kvepalu, mano mamos jaunystes kvepalai  blush2.gif

Prasom ziopliams parasyti varda, pavarde... smile.gif Neatpazistu...
Gaila, bet mano mama nekvepejo niekaip, is kur pas mane tas "durnumas" kvepalams, nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 kovo 2014 - 16:02
Pati ilgai galvojau kaip jie vadinasi, nes tik buteliukas buvo istriges atminti. Tai Rochas Madame
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 07, 16:03)
Pati ilgai galvojau kaip jie vadinasi, nes tik buteliukas buvo istriges atminti. Tai Rochas Madame

Ach, tai reikia butent tokio buteliuko? Maciau tik pas Ricci panasiu, Rochas - ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 kovo 2014 - 16:04
QUOTE(andorinha @ 2014 03 06, 18:44)
Noriu grazios nedideles senovines spintos savo kvepalams.... 

Man uztektu ir spinteles.. Ir butinai reikejo man cia kist nosi doh.gif Dabar uzsimaniau ir as, nes kaip tik vyks baldu gamyba, reikia kokio modelio.. O buna spec baldas parfumams? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 16:05)
Man uztektu ir spinteles.. Ir butinai reikejo man cia kist nosi doh.gif Dabar uzsimaniau ir as, nes kaip tik vyks baldu gamyba, reikia kokio modelio.. O buna spec baldas parfumams? rolleyes.gif

Abejoju, ar buna baldas kvepalams, cia reikia sukti savo smegenine smile.gif As, pvz., turiu miegamajame tamsia nisa, kuria noriu panaudoti butent kvepalams laikyti, todel ir ieskau siauros vitrinos, ar spintos.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 07, 17:08)
Abejoju, ar buna baldas kvepalams, cia reikia sukti savo smegenine  smile.gif  As, pvz., turiu miegamajame tamsia nisa, kuria noriu panaudoti butent kvepalams laikyti, todel ir ieskau siauros vitrinos, ar spintos.

Mano variantas butu spintoj irengti tokius laiptelius bigsmile.gif Atsidarai ir matai visus kaip ant delno bigsmile.gif

user posted image

O neturint vietos daryti tiesiog neauksta istraukiama lentyna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 kovo 2014 - 16:27
QUOTE(andorinha @ 2014 03 07, 16:04)
Ach, tai reikia butent tokio buteliuko? Maciau tik pas Ricci panasiu, Rochas - ne.

Reikia butent tokio buteliuko, del sentimentu blush2.gif paprasti Rochas madame joks ne deficitas biggrin.gif

Turejo mano mama ir Nina ricci va tokiam buteliuke:

user posted image

Bet ji jau turiu nusipirkus bigsmile.gif

As irgi noreciau atskiros spinteles, komodos kvepalam, bet tada iskart turiu ir didesnio buto panoret nes dabartiniam nebutu kur jos statyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 03 07, 16:24)
Mano variantas butu spintoj irengti tokius laiptelius bigsmile.gif Atsidarai ir matai visus kaip ant delno bigsmile.gif

Ideja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2014 03 07, 16:28)
Reikia butent tokio buteliuko, del sentimentu...

Aisku, turesiu galvoje, jei kas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 03 07, 16:30)
Aisku, turesiu galvoje, jei kas.

Aciu, Jus tikra ParfVintage Feja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 07, 16:35)
Aciu, Jus tikra ParfVintage Feja  4u.gif

lotuliukas.gif jei rasiu, tik tada galima bus taip pasakyti smile.gif
Be to, laaaabai prasome visas mane tujinti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 07 kovo 2014 - 16:38