Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 11:50)
Geruliai.....ech geri tie vaisiniai kvepalai seniau gaminami buvo  rolleyes.gif
Dar man is tos pacios operos Van Cleef & Arpels Birmane   ax.gif

....Man siandien tokia mintis sove kad vasarai noreciau Ralph Lauren Safari bent miniuko paragavimui labai idomus jie man atrodo  ax.gif

Birmaine nebandziau, bet dabar medziosiu.
Safari - idomus ir savotiski, kaip tik miniuka atliekama turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ [2014 04 23, 11:53)
Birmaine nebandziau, bet dabar medziosiu.
Safari - idomus ir savotiski, kaip tik miniuka atliekama turiu  smile.gif

Manau jei patinka accenti patiks ir birmane, bet jokiu budu primigtynai nepersu nes dar kalta paliksiu jei santykiai jusu nesiklostys biggrin.gif
andorinha - Tu tokia kilniasirdiska 4u.gif Jauciu dar darzeli su visais vaikais saldainiais dalydavaisi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 23 balandžio 2014 - 13:25
QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 15:24)
andorinha - Tu tokia kilniasirdiska  4u.gif Jauciu dar darzeli su visais vaikais saldainiais dalydavaisi  bigsmile.gif

šitai poniai ir aš turiu išrašius pagyrimo raštą laugh.gif
Atsakyti
Leeja - Tu irgi kazkada buvai uzsibyzus Safari, a bandei jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 16:50)
Leeja - Tu irgi kazkada buvai uzsibyzus Safari, a bandei jau?  g.gif

ne, katalikė sakė, kad man nepatiktų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 04 23, 15:58)
ne, katalikė sakė, kad man nepatiktų laugh.gif

Ane? Negali būti schmoll.gif Aš gi pati jų neuosčius. Man atrodo, sakiau, kad geriau nerizikuoti su floral green kvepalais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 23, 15:19)
Ane? Negali būti schmoll.gif Aš gi pati jų neuosčius. Man atrodo, sakiau, kad geriau nerizikuoti su floral green kvepalais mastau.gif

drinks_cheers.gif Bet as tikriausiai surizikuosiu ir imsiu miniuka, ne karve tekainuoj o cekava tai labai irnesakyk.gif bet uztad kaip butu faina jei patiktu tiktu vasarai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 04 23, 17:19)

aha, sakei du kartus net klausiau - ar čia ne apie juos? blink.gif nes man pirmas kartas neužsifiksavo, o po antro tai labai užsifiksavo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 04 23, 15:39)
šitai poniai ir aš turiu išrašius pagyrimo raštą laugh.gif

Galima gal ir mano parasa kur nors iterpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 13:24)

andorinha - Tu tokia kilniasirdiska  4u.gif Jauciu dar darzeli su visais vaikais saldainiais dalydavaisi  bigsmile.gif

na liaukites, merginos, net paraudonavau blush2.gif
Darzelyje musdavau visus berniukus, taip kad tokia "labai gera" tapau visai neseniai biggrin.gif Nors tarybiniais laikais tevo is Gruzijos atveztus abrikosus draugems per balkona isdalindavau, ta pamenu biggrin.gif
Pasakiau tiesiog sau syki, kad is kvepalu uzdarbio nedarysiu, ir nedarau.
Be to, kaip galiu plesti kaina, kai pirkau safari su kitais penkiais miniukais uz 3lt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 13:24)
Manau jei patinka accenti patiks ir birmane, bet jokiu budu primigtynai nepersu nes dar kalta paliksiu jei santykiai jusu nesiklostys  biggrin.gif

pas mane kaltu nebuna, taip kad nieko baisaus. Labai megstu staigmenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 23 balandžio 2014 - 16:18
QUOTE(andorinha @ 2014 04 23, 16:16)
Pasakiau tiesiog sau syki, kad is kvepalu uzdarbio nedarysiu, ir nedarau.

nea kur cia cia padarysi irnesakyk.gif nebent rusiska bizni, pardavinejam ispardavykloj kvepalus tris kart pigiau ir tai dar katumem plojam jei kas nuperka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 23, 16:36)
nea kur cia cia padarysi irnesakyk.gif nebent rusiska bizni, pardavinejam ispardavykloj kvepalus tris kart pigiau ir tai dar katumem plojam jei kas nuperka  laugh.gif

Na, as parduodu kvepalus uz ta pacia kaina kaip ir pirkau... Del to brangiu kvepalu ir neperku, nebent esu garantuota, kad patiks smile.gif
Atsakyti