Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumeriniai norai

QUOTE(eziuko mama @ 2013 08 19, 20:17)

user posted image

O gal galima keletą žodžių apie juos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 08 19, 20:51)
O gal galima keletą žodžių apie juos? smile.gif

Ambra: truputuką padeginta, truputuką apdūminta, trumpam papuolusi į vanilės debesiuką, šalia vetiverijų pagulėjusi wub.gif Labai šilta, miela, nerėksminga ambrytė wub.gif Atrodo, kad turėtų būti rami, bet šleifas... wub.gif wub.gif wub.gif
NOOORIU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2013 08 19, 22:21)

tsssss, supuls ir išpirks topsecret.gif
aš tai kvepalų aprašinėt nebemoku, bet geras daiktas šita ambra topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2013 08 19, 21:21)
Ambra: truputuką padeginta, truputuką apdūminta, trumpam papuolusi į vanilės debesiuką, šalia vetiverijų pagulėjusi wub.gif Labai šilta, miela, nerėksminga ambrytė wub.gif Atrodo, kad turėtų būti rami, bet šleifas... wub.gif  wub.gif  wub.gif
NOOORIU bigsmile.gif

Vaje, vaje, kaip gundančiai skamba, mažu ir man reik ax.gif biggrin.gif

QUOTE(eglegle @ 2013 08 19, 21:33)
tsssss, supuls ir išpirks  topsecret.gif
aš tai kvepalų aprašinėt nebemoku, bet geras daiktas šita ambra  topsecret.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ignas07: 19 rugpjūčio 2013 - 20:47
QUOTE(Biancca @ 2013 08 19, 21:38)
Vaje, vaje, kaip gundančiai skamba, mažu ir man reik ax.gif  biggrin.gif
bigsmile.gif

Viskas, tyliu verysad.gif Ba, tikrai supuls ir išpirks bijau.gif bijau.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2013 08 19, 21:49)
Viskas, tyliu verysad.gif  Ba, tikrai supuls ir išpirks  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif

o kur jos gauti, nes jau ir man reikia bigsmile.gif Bent atomiko pabandymui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eziuko mama @ 2013 08 19, 20:21)
Ambra: truputuką padeginta, truputuką apdūminta, trumpam papuolusi į vanilės debesiuką, šalia vetiverijų pagulėjusi wub.gif Labai šilta, miela, nerėksminga ambrytė wub.gif Atrodo, kad turėtų būti rami, bet šleifas... wub.gif  wub.gif  wub.gif
NOOORIU bigsmile.gif

Nugis dabar ir aš jų laaaabai noriu, bent kelių ml bigsmile.gif O dar erzina tai, kad net neįsivaizduoju, kur galima jų pauostyti. sad.gif

p.s. labai didelis pliusas, jei yra šleifas, nes jau atsibodo/nepatinka kvepalai, kurie tik guli prie kūno gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 08 21, 15:33)
Nugis dabar ir aš jų laaaabai noriu, bent kelių ml  bigsmile.gif O dar erzina tai, kad net neįsivaizduoju, kur galima jų pauostyti. sad.gif

Pauostyti galima Ozo parduotuvėj "Elite" (žr. mano komentarą apie ją temoje apie konsultantes) doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 22 rugpjūčio 2013 - 21:42
Mirtinai noriu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Juliette Has A Gun Not A Perfume
Hermes Jour d'Hermes
Hermes Un Jardin Sur Le Nil
Hermes Un Jardin Sur Le Toit