Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

QUOTE(OJE @ 2013 04 17, 00:37)

Klausimu ?  biggrin.gif

niu tu saunuole OJE thumbup.gif
man tai klausimas vienas kaip tarp keturiu vyru ir dar besilaukiant turet tiek energijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukasm @ 2013 04 17, 07:18)
niu tu saunuole OJE  thumbup.gif
man tai klausimas vienas kaip tarp keturiu vyru ir dar besilaukiant turet tiek energijos  lotuliukas.gif

atsakymas: del to kad tarp vyru, del to tiek energijos lotuliukas.gif O laukimas kolkas nu tooks kaip ant sparnu ax.gif
Tai , ka dabar .. palta turiu ir ka man su juo dayrti biggrin.gif ne jau busiu priversta kazka ikisti i ji lotuliukas.gif
Atsakyti
nesuprantu kurias kojas kirptis doh.gif o kaip tą batą prisiūt verysad.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 balandžio 2013 - 08:06
QUOTE(Uodegyte @ 2013 04 17, 09:05)
nesuprantu kurias kojas kirptis doh.gif o kaip tą batą prisiūt  verysad.gif

as nematau paveiksliuko per savo akinius rolleyes.gif Man kompas kazka perinstaliavo ir turiu rezultata doh.gif be paveiklsiuku, o be to tas radikal mane juodai pjauna ....
kodel nededat per postimage.org ?
Papildyta:
jie dazyti ir sniurai suverti ? ne gali buti ?
Atsakyti
aš ankščiau dėdavau per post,bet kadangi perdaug naudojaus ,pas mane atsirado kažkokie pakeitimai ,kai nuoroda įdėdavau, paspaudus ant nuotraukos turėdavo pasididint ,o man per visą ekraną rodydavo dižiausiu dydžiu ,todėl pakeičiau į radikal ax.gif bandau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 17 balandžio 2013 - 08:15
tada bata siuna is trikotazines temptos medziagos kokios nors ir tiek .... ax.gif kaip kojine
arba sitaip
http://www.liveinter.../post190234578/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 17 balandžio 2013 - 08:29
QUOTE(OJE @ 2013 04 17, 10:20)
tada bata siuna is trikotazines temptos medziagos  kokios nors  ir tiek ....  ax.gif kaip kojine

pažiūrėjau atidžiau ,kad batukas siuvasi ,prie kojų (siūlė per kelius) .o kur siūlė per šonus ,ten tapkutės.neišmanėlė doh.gif ieškosiu bet ko kas atitiks spalvą biggrin.gif
Atsakyti
OJE, nepatikesi, as ir nakti siuvau palta ir atejo man nusvitimas kaip ji reikia siut biggrin.gif viskas kaip ir gaunas, tik galvoju ten ant rankoves brezinio rodo tris pukntyrines linijas, nu ok viena yra atlenkimui, o kitos dvi? alia dekoratyvines?

taip ten batai siunasi prie kojos is karto, o raistelius galvojau daryt is pradziu is to sniuro kur vadinasi spagatas, bet persigalvojau ir dabar manau, kad daryt reiketu is kokio alia lininio siulo storesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leguska69: 17 balandžio 2013 - 08:35
QUOTE(leguska69 @ 2013 04 17, 09:33)
OJE, nepatikesi, as ir nakti siuvau palta ir atejo man nusvitimas kaip ji reikia siut  biggrin.gif viskas kaip ir gaunas, tik galvoju ten ant rankoves brezinio rodo tris pukntyrines linijas, nu ok viena yra atlenkimui, o kitos dvi? alia dekoratyvines?

taip ten batai siunasi prie kojos is karto, o raistelius galvojau daryt is pradziu is  to sniuro kur vadinasi spagatas, bet persigalvojau ir dabar manau, kad daryt reiketu is kokio alia lininio siulo storesnio.

sakiau kad turi pusrutulius, tik pajungti reikejo mirksiukas.gif nu va viskas pasisiuna per nakti ... rankovei dekoras... tipo dirzelis. Bet jum ir idoku ja 100% tokia pat daryt ? as jau senai buciau savo prikurus rolleyes.gif ir batus ir paltus
Atsakyti
OJE, as tai dazniausiai breziniais nesinaudoju, nu bet tas paltas yra principo reikalas dabar man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 04 17, 09:51)
OJE, as tai dazniausiai breziniais nesinaudoju, nu bet tas paltas yra principo reikalas dabar man biggrin.gif

lauksim rezultato aisku 4u.gif
Atsakyti
Aprimusios visos g.gif tik siuva ir siuva, ale nieko nerodo tongue.gif
Vakar pabaigiau zuikutę ir atejom pasirodyt. 4u.gif Nosis kaip visuomet į snapą panasi...jau neviltis ima
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perle70: 23 balandžio 2013 - 07:34