Iš tikrųjų manau kad ir tėvai turi labiau žiūrėti - patikrinti ar viskas gerai, prižiūrėti.
O šiaip mažiesiems iš tikrųjų baisoka - nes jie sugeba ten nutraukti, sulaužyti, kur ir stiprus žmogus nelabai moka. Užtat kai siuvu tai kokius tris kartus sustiprinta siūle pravarau ir dar pati pasižiūriu - ar lengvai nutrūktų. Bet kur jau ten su jų sugebėjimais man..
Nesustok - tavo žaisliukai labai gražūs, gal įmanoma pakeisti sagas kitom detalėm, saugesnėm ar pan.
QUOTE(leguska69 @ 2013 10 08, 13:27)
nu va pagaliau pabaigiau. ziauriai norejau sitos tildos

kokia fainuole

QUOTE(Jurguras @ 2013 10 08, 13:59)
Va,va- ir as isimylejau
jos tikrai nuostabios, o visu cia sukeltos paskutines lelytes ir zuikiai fantastiski
Kiek daug darbo ideta ,saunuoles!

aciu

QUOTE(OJE @ 2013 10 08, 14:04)
O lia lia lia - liuks
- O tildos lele yra zaislas ar namu dekoras ?
Mano zaislu gamyba uzpjove CE sertifikatas, tai va ieskau kito varijanto
Mamule13- nuostabu
ir toliau taip 

Mano zaislu gamyba uzpjove CE sertifikatas, tai va ieskau kito varijanto

Mamule13- nuostabu

Aciu, aciu

QUOTE(Mamule13 @ 2013 10 08, 17:27)
kokia fainuole
betruksta sniego aplink

pas mus kai sniego yra - tai liaguskos Tilda i tema

zinoma, kad galima... svarbiausia nepamirsti, ka ir kam kuriam

Argus- dekui, nesustosiu, tiesiog pakeisiu krypti iki kito popieriaus pareikalavimo

Sakykit mergaites kiek cm jusu grazuolytes gaunasi? maniske 46cm
QUOTE(leguska69 @ 2013 10 08, 13:27)
ojei kokia nereali

Rodausi su antra savo lelyte 

Vajei, kokios gražios
O aš vis kaupiuosi savo fėjai - man tai atrodo taip sudėtinga

QUOTE(argus @ 2013 10 09, 13:08)
Vajei, kokios gražios

kokiai fejai ?

Man gal angeliuka pasisiuti

Man kazkaip atrodo,kad Tildos- interjero dekoracijos, o zaisti su jomis per gaila, nes jos tokios lepios, kuneliai greit issiminkstina nuo per didelio lankstymo.
QUOTE(OJE @ 2013 10 09, 13:33)
Manęs paprašė fėją pasiūti, tai galvoju imti Tildos angelo iškarpą, o toliau jau derinti. Kai tik pasiūsiu, pasirodysiu - gal neišpeiksit

argus, tu tik siuk siuk greiciau...man kaledinis ikvepimas varau nykstukus, kaledu fejas ir kitas smagybes
bet va vakar atsirado dar vienas nekrikstytas mazylis, tai jam dar reik sukurpt kazka krikstynom iki savaitgaliaus.
kaip jus manot, kokia pinigine israiska man reiktu ivertint ta tilda su kailiniais? kokia suma butu padorumo ribose? atsirado norinciu, o man visada liezuvis sudreba apie pinigus kalbant
nei as kokia zymi autore nei ka, tai sunku man kazkaip

kaip jus manot, kokia pinigine israiska man reiktu ivertint ta tilda su kailiniais? kokia suma butu padorumo ribose? atsirado norinciu, o man visada liezuvis sudreba apie pinigus kalbant

leguska69, siūčiau, bet dar eilėje stovi viena bezdžionė iš animacinio filmuko Atsargiai beždžionėlės:)
Kai manęs paklausia, man irgi sunku įsivertinti. Tuo labiau, kad tai tik mano laisvalaikis. Aš matuoju panašiai taip: medžiagos+laikas, kurį užtrukau, įvertintas pinigais.
Kaip suprantu, šią gražuolę padaryti daug laiko ir pastangų įdėta.
Kai manęs paklausia, man irgi sunku įsivertinti. Tuo labiau, kad tai tik mano laisvalaikis. Aš matuoju panašiai taip: medžiagos+laikas, kurį užtrukau, įvertintas pinigais.
Kaip suprantu, šią gražuolę padaryti daug laiko ir pastangų įdėta.