Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

Iš tikrųjų manau kad ir tėvai turi labiau žiūrėti - patikrinti ar viskas gerai, prižiūrėti.
O šiaip mažiesiems iš tikrųjų baisoka - nes jie sugeba ten nutraukti, sulaužyti, kur ir stiprus žmogus nelabai moka. Užtat kai siuvu tai kokius tris kartus sustiprinta siūle pravarau ir dar pati pasižiūriu - ar lengvai nutrūktų. Bet kur jau ten su jų sugebėjimais man..
Nesustok - tavo žaisliukai labai gražūs, gal įmanoma pakeisti sagas kitom detalėm, saugesnėm ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 08 spalio 2013 - 14:23
QUOTE(leguska69 @ 2013 10 08, 13:27)
nu va pagaliau pabaigiau. ziauriai norejau sitos tildos  biggrin.gif

kokia fainuole thumbup.gif betruksta sniego aplink biggrin.gif

QUOTE(Jurguras @ 2013 10 08, 13:59)
Va,va- ir as isimylejau wub.gif jos tikrai nuostabios, o visu cia sukeltos paskutines lelytes ir zuikiai fantastiski wub.gif Kiek daug darbo ideta ,saunuoles!:)

aciu 4u.gif

QUOTE(OJE @ 2013 10 08, 14:04)
O lia lia lia - liuks  thumbup.gif  - O tildos lele yra zaislas ar namu dekoras ?
Mano zaislu gamyba uzpjove CE sertifikatas, tai va ieskau kito varijanto  biggrin.gif
Mamule13- nuostabu  thumbup.gif ir toliau taip  thumbup.gif

Aciu, aciu 4u.gif na,o mano nuomone sios leles ir namu dekoras ir zaislas, tik priklauso kokia ta lelyte. Jei yra smulkiu detaliu, saguciu, karoliuku ir t.t. tai ji labiau tnkama namu dekorui, o vaikuciui norint pasiuti zavia Tilda galima apsieiti ir be smulkmenu visokiu.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 08 spalio 2013 - 16:29
QUOTE(Mamule13 @ 2013 10 08, 17:27)
kokia fainuole  thumbup.gif    betruksta sniego aplink biggrin.gif

pas mus kai sniego yra - tai liaguskos Tilda i tema biggrin.gif
zinoma, kad galima... svarbiausia nepamirsti, ka ir kam kuriam mirksiukas.gif
Argus- dekui, nesustosiu, tiesiog pakeisiu krypti iki kito popieriaus pareikalavimo lotuliukas.gif pas mus labai maza paklausa .. tai nelabai ir obidna, nors obidna truputi rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites kiek cm jusu grazuolytes gaunasi? maniske 46cm
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 10 08, 13:27)
nu va pagaliau pabaigiau. ziauriai norejau sitos tildos  biggrin.gif

ojei kokia nereali 4u.gif
Atsakyti
Rodausi su antra savo lelyte smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 09 spalio 2013 - 11:37
Vajei, kokios gražios thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
O aš vis kaupiuosi savo fėjai - man tai atrodo taip sudėtinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2013 10 09, 13:08)
Vajei, kokios gražios  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
O aš vis kaupiuosi savo fėjai - man tai atrodo taip sudėtinga blush2.gif

kokiai fejai ? ax.gif
Man gal angeliuka pasisiuti g.gif
Atsakyti
Man kazkaip atrodo,kad Tildos- interjero dekoracijos, o zaisti su jomis per gaila, nes jos tokios lepios, kuneliai greit issiminkstina nuo per didelio lankstymo.
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 10 09, 13:33)
kokiai fejai ?  ax.gif
Man gal angeliuka pasisiuti  g.gif

Manęs paprašė fėją pasiūti, tai galvoju imti Tildos angelo iškarpą, o toliau jau derinti. Kai tik pasiūsiu, pasirodysiu - gal neišpeiksit blush2.gif
Atsakyti
argus, tu tik siuk siuk greiciau...man kaledinis ikvepimas varau nykstukus, kaledu fejas ir kitas smagybes biggrin.gif bet va vakar atsirado dar vienas nekrikstytas mazylis, tai jam dar reik sukurpt kazka krikstynom iki savaitgaliaus.

kaip jus manot, kokia pinigine israiska man reiktu ivertint ta tilda su kailiniais? kokia suma butu padorumo ribose? atsirado norinciu, o man visada liezuvis sudreba apie pinigus kalbant biggrin.gif nei as kokia zymi autore nei ka, tai sunku man kazkaip g.gif
Atsakyti
leguska69, siūčiau, bet dar eilėje stovi viena bezdžionė iš animacinio filmuko Atsargiai beždžionėlės:)
Kai manęs paklausia, man irgi sunku įsivertinti. Tuo labiau, kad tai tik mano laisvalaikis. Aš matuoju panašiai taip: medžiagos+laikas, kurį užtrukau, įvertintas pinigais.
Kaip suprantu, šią gražuolę padaryti daug laiko ir pastangų įdėta.
Atsakyti