Įkraunama...
Įkraunama...

Tildos rožinis pasaulis 2tema

taip sitas kojaas irgi galima persiut per keliukus
Atsakyti
QUOTE(ashtina @ 2013 10 19, 15:15)
aciu uz nuorodeles, siaip minitextileje labai jau isdidintos kainos, esu pora medziagu pirkusi po 10 lt uz metra, na bet gal kokybe kita nors identiskai atrodo ..

jusu darbeliai nuostabus, kaip tik baigineu pirmaja savo tilda vakare turbut pasirodysiu, liko prisiut rankas ir padaryt plaukus

jei neplaunama- tai gerai- bet isplovus matos skirtumas rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

na štai mano fėja
tik nepeikite manęs labai - pati matau savo klaidas, kitą kartą jau kitaip daryčiau.
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Argus aha biskeli juokinga mirksiukas.gif bet tu pati zinai kas ir kaip. Bet sparneliai grazus- nes mano galvoje dabar visokie sparneliai sukas mirksiukas.gif
Ka man krikstynom pasiuti tokio A ? kas patarsit .... bigsmile.gif
Atsakyti
argus, na fejai truksta fejiskumo, beeet juk tu pasiusi kita pataisyta ane? drinks_cheers.gif

OJE, o tu cia ruba ar zaisla koki nori ? as siuvu dabar balerina su tiuliniu sijonu krikstynom, tokia visa pink pink pink biggrin.gif ir dar viena bandau pagal korietiska brezini, is ten tu sudedingesniu kur yra su daug detaliu kuno
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 11 11, 17:36)
argus, na fejai truksta fejiskumo, beeet juk tu pasiusi kita pataisyta ane?  drinks_cheers.gif

OJE, o tu cia ruba ar zaisla koki nori ? as siuvu dabar balerina su tiuliniu sijonu krikstynom, tokia visa pink pink pink  biggrin.gif  ir dar viena bandau pagal korietiska brezini, is ten tu sudedingesniu kur yra su daug detaliu kuno

Gal ir pabandysiu, bet tik po naujų smile.gif Pirmą kartą siuvau, tai neįsivaizdavau visos eigos. Dabar jau kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2013 11 11, 17:36)
argus, na fejai truksta fejiskumo, beeet juk tu pasiusi kita pataisyta ane?  drinks_cheers.gif

OJE, o tu cia ruba ar zaisla koki nori ? as siuvu dabar balerina su tiuliniu sijonu krikstynom, tokia visa pink pink pink  biggrin.gif  ir dar viena bandau pagal korietiska brezini, is ten tu sudedingesniu kur yra su daug detaliu kuno

zaisla zaisla .. rubams as jau idejas turiu biggrin.gif
Balerina ane ... as turiu zuike balerina .... belieka tada tik ant stalo pasodinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jei leisite kartais uzpulsiu siuvejeliu temas su kvailokais klausimais ir ivairiais prasymais smile.gif) pries 4 dienas isigyjau siuvimo masina pirma diena ziurejau i ja labai grazi buvo smile.gif kita diena sugebejau siulus susiverti.. Vakar siulytes issibandziau siandien noriu viska siuti smile.gif) Labai noriu buti tikra mama kaip mano viska mokedavo pasiuti ir pradziuginti.. tai Labai prasau kokio paprastucio nykstuko iskarpeles noriu pradeti ruosti kaledines grozybes smile.gif ir kitoj temutei prasiau kelnyciu pazemintu klyneliu paprastu.. 3-5 metu vyrukam..
Atsakyti
prasom, iskarpu milijonas smile.gif https://www.google.l....97.G66HqqVWsFw
Papildyta:
ir dar vienas mano, krikstynom, jau toks zieminis su megztiniu tsakant biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
superine thumbup.gif

o cia mano laukia drabuziu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamule13: 17 lapkričio 2013 - 13:21