Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai penkiametei, ar ne per anksti?

Smagu, kad puosiat savo mergytes smile.gif Cia, aisku, labai skonio reikalas.. nors man asmeniskai mazi vaikai su auskarais nepatinka.. schmoll.gif Vaikai juk patys savaime grazus sutverimai yra ir mano nuomone yra tokia, kad pridetinio grozio per visa gyvenima tures laiko prisideti.. Bat cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
gaila kad as neturiu mergaiciu, bet gal ateity......
bet praverciau sukakus 1metukams, nelabai vaikai tokie mazi ka pajaucia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karna @ 2006 05 22, 12:05)
mano mažosios geriausia draugė praeitą savaitę prasidūrė ausis doh.gif o mano dukra - šarkų šarka, jai be galo rūpi visokie papuošalai, blizgučiai... jau seniai ji manęs prašė pradurti ausis, bet kažkaip atkalbėdavau. o dabar, kai pamatys draugę, tai neįsivaizduoju, kokiais argumentais ją atkalbėti unsure.gif
nes man yra labai negražu, kai penkių metų (ar dar jaunesnės) mergaitės nešioja kad ir mažiukus auskariukus schmoll.gif

o kokia jūsų nuomonė?

Savo dukrytei praduriau kai jai buvo 4....
Procedura neskausminga, ji net nereagavo kai dure, bet paskui turejome daug problemu....
Pradurem kovo men, o jau rugpjuti turejome auskarus isimti visiems laikams.....
kol vaiksciojo su auskariukais is salono, kuriais ir dure, viskas buvo gerai, bet nupirkau naujus, auksinius iveriau, ir nuvaziavom prie juros...Surus vanduo, smelis ir pradejo ausytes puliuoti....
O kai istraukem, tai atgal jau nebeikisom...
Manau kad mazytems mergytems tu ausu durti nebereikia....
Uzaugs, nores ir prad 4u.gif urs....
Atsakyti
Na aš savąjai tikrai nedursiu ausyčių schmoll.gif Nors man ir gražu tie auskariukai, bet kažkaip nesaugiai tokiai mažai atrodo blink.gif Ir manau, kad kai užaugs pati norės prasidurs, o nenorės tai ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 17, 13:22)
bet praverciau sukakus 1metukams, nelabai vaikai tokie mazi ka pajaucia thumbup.gif

nu taip, tai ir rengt ir elgtis galim bele kaip -vistiek nesupranta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 17, 14:22)

O aš tikriausiai neverčiau unsure.gif Ir ne todėl, kad man negražu, per anksti ar pan. (pas mane pačią ausyse 4 skylės biggrin.gif), bet todėl, kad palikčiau tai pačiam vaikui kai paaugs... Prisimenu kai buvau kažkur 7 klasėj ir tėvai leido ausis prasidurti, kokia patenkinta ir išdidi iš salono grįžau lotuliukas.gif Pelkėse auskarus apžiūrinėjau hihihi.gif Iki šiol prisimenu, todėl nenorėčiau atimti to džiaugsmo kai atėjus laikui dukra pati auskarų užsimanytų rolleyes.gif O jei neužsinorėtų, tai vadinasi ir nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Siaip man auskariukai tai grazu, bet viskam yra savas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2007 02 20, 11:50)
Siaip man auskariukai tai grazu, bet viskam yra savas laikas smile.gif

Visiškai su tavimi sutinku drinks_cheers.gif Užaugs pati pasirinks ar durti ausytes ar ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarinė: 22 vasario 2007 - 10:38
Labutis.Kol nepaskaičiau jūsų nuomonių,tai buvau už ankstyvą auskarų vėrimą,bet dabar suabejojau g.gif Aš savo panelytei norėjau metukų proga,na bent taip galvojau,kad noriu,išdurt ausytes,bet supratau elementarų dalyką,kad tegul pati tą reikalą susitvarkys kai supras kas tai yra biggrin.gif .Kai prisimenu save,kad mama tiesiog kategoriškai uždraudė durtis,labai tada pykau,bet kai "užaugau"tai net 4skyles pasidariau.Gražu,ir reikia vaikui leisti rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 02 26, 11:09)
Labutis.Kol nepaskaičiau jūsų nuomonių,tai buvau už ankstyvą auskarų vėrimą,bet dabar suabejojau  g.gif Aš savo panelytei norėjau metukų proga,na bent taip galvojau,kad noriu,išdurt ausytes,bet supratau elementarų dalyką,kad tegul pati tą reikalą susitvarkys kai supras kas tai yra  biggrin.gif .Kai prisimenu save,kad mama tiesiog kategoriškai uždraudė durtis,labai tada pykau,bet kai "užaugau"tai net 4skyles pasidariau.Gražu,ir reikia vaikui leisti rinktis  biggrin.gif

Labutis. Dabar ir aš jau tokios nuomonės, kad ausytes durti reikia vyrelėsnėm mergaitėm smile.gif Dukrytei, dabar jau 6m., pradūriau ausytes praeitą rudenį, atrodo ir prižiūrėjom, bet labai negijo ir būtent su medicininiais auskariukais; persivėrėm auksinius lyg ir užgijo, bet čia žiūrėk jau pareina su "degančiom ausim"; o dar į darželį eina. Vaikai bežaisdami užkabino, nors ir maži "Ratukai" buvo, bet bėdos turėjom. Tai daržely dar priežiūra, o gret į mokykla g.gif O kas tada?
O pradūrėm, nes gavo dovanu auskariukus ir pati labai norėjo. biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, smile.gif pati esu visokiu papuosalu megeja , ir mergicka visa i mama ! mes ausites prasidureme budami 2.5 metuku ji labai norejo man grazu buvo ! jokiu problemu niekada neturejome del to ! abi patenkintos! kol jusu vaikas maziukas jus sprendziate , okaip paaugs vistiek padarys savaip! smile.gif manau tai grazu! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Na nemanau kad auskariukai mergaitei negrazu,turiu dvi paneles ir abi auskaruotos,tik va viresnioji dukra vis uzsimena apie auskara bamboje blink.gif ,protestuoju ,sakau jeigu ir 16metu budama dar nores,tai gal jau ir nebesipresinsiu g.gif
Atsakyti