Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Labas ....toki grazu rytauser posted image!!!

user posted image....tai kaip savaitgalis ??? Ka nuveiket???

Mudu su Ignium sode buvom...Vaikis pas draugus isleke ,o as nagus I zeme sukisau bigsmile.gif .Lyg ir nieko daug nepasidariau,o jauciuos kaip sudauzyta doh.gif .....ot surambeji zmogus per ziemos perioda tongue.gif . Uz valandikes vel varau,kol Ignius moksluose....reik pasibaigt cool.gif .

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(shanet @ 2013 04 22, 08:13)
.Lyg ir nieko daug nepasidariau,o jauciuos kaip sudauzyta doh.gif .....ot surambeji zmogus per ziemos perioda tongue.gif .

Aš irgi doh.gif , vos iš lovos išlipau visi raumenai sopa lotuliukas.gif . Ir darbų dar kiek nepadaryta ax.gif , na bet svarbiausia pamiškę susigrėbiau (ne mūsų sklypas bet iš karto ir pas mus prašviesėjo), žemuogių lapeliai taip gražiai lenda bigsmile.gif, daržą savo sutvarkaiu, kai ką pasėjau, šakas apgenėjau, pabandžiau mičiūrininke pabūt, iš kaimynų skanių obuolių į savo nelabai vykusią obelaitę paskiepijau (kažin ar kas išeis bigsmile.gif ).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oho, MajaDi, kiek tu visko prisėjai jau blink.gif Žemė tam tinkama, įkasama? Reik ir man važiuot, žiūrėt, kas toj pievoj darosi....
Ir net medžius skiepyt moki? Fantastika thumbup.gif
Ech, saulytė šviečia į lauką kviečia... ax.gif

O mes savaitgalį buvom Kruzenšterno apžiūrėt. Pasivaikščiojom po denį, visus užkampius išlandžiojom ax.gif
user posted image

O dar vakar buvo kiniečių bare, ėjom Akropolio ledo dovanoto kupono išleist. Užsisakėm varlių šlaunelių paragaut doh.gif lotuliukas.gif Nepatiko, daugiau nepirksim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 22, 09:37)
Sveikos 4u.gif

Oho, MajaDi, kiek tu visko prisėjai jau blink.gif Žemė tam tinkama, įkasama? Reik ir man važiuot, žiūrėt, kas toj pievoj darosi....
Ir net medžius skiepyt moki?  Fantastika thumbup.gif
Užsisakėm varlių šlaunelių paragaut doh.gif  lotuliukas.gif Nepatiko, daugiau nepirksim schmoll.gif

Daug neprisėjau, tik salotas, ridikėlius ir morkas mirksiukas.gif , na dar braškes sutvarkiau, tiek ten to mano daržo ax.gif . Skiepyt, sakai, moku, nežinau, pažiūrėsim, pirmą kart bandžiau hihihi.gif, kažin kas gausis, pasakysiu po mėnesio ar nors vienas skiepas prigijo biggrin.gif .
Nebandžiau aš dar nė karto varlių valgyt, nors šiaip mėgstu pabandyt visokią egzotiką, Turkijoj net šilkverpio vabalo ragavau ax.gif.
Atsakyti
OMG, kas mano paveiksliuka pakeite??? blink.gif Ten turejo buti burlaivis, Kruzeshtern, o ne Aibolitas doh.gif lotuliukas.gif

MajaDi, turiu klausima. Ar tu ten pat dar dirbi? Radau siandien skelbima, kad Klp iesko tarpininko ir alga tokia nebloga... sakau, gal man reik lotuliukas.gif Bet ten reikalingas pazymejimas. Tai vat, susieiskojau info, kas tuos pazymejimus dalina. Dabar noriu paklaust, tu pati, svarankiskai kursus baigei, ar tave darbdavys siunte? Ir jei baigciau tuos kursus, ar realu darba susirast, ar cia vienetinis toks skelbimas buvo? Kaip ten su jusu darbo rinka? Svarstau, jei ne pati, tai gal sunui pasiulyciau g.gif Nu bet vat, reik daugiau informacijos pasirinkt... anzeliux ner, gal ta ka papasakotu...

shanet, eisi sestadieni i diskacieka? ax.gif Gal paplanuojam, a?
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 22, 16:27)
MajaDi, turiu klausima. Ar tu ten pat dar dirbi? Radau siandien skelbima, kad Klp iesko tarpininko ir alga tokia nebloga... sakau, gal man reik lotuliukas.gif Bet ten reikalingas pazymejimas. Tai vat, susieiskojau info, kas tuos pazymejimus dalina. Dabar noriu paklaust, tu pati, svarankiskai kursus baigei, ar tave darbdavys siunte? Ir jei baigciau tuos kursus, ar realu darba susirast, ar cia vienetinis toks skelbimas buvo? Kaip ten su jusu darbo rinka? Svarstau, jei ne pati, tai gal  sunui pasiulyciau g.gif Nu bet vat, reik daugiau informacijos pasirinkt... anzeliux ner, gal ta ka papasakotu...
shanet, eisi sestadieni i diskacieka? ax.gif Gal paplanuojam, a?

Tu pabandyk paskambint, dažniausiai įmonės ieško darbuotojų su patirtim, bet būna, kad priima žalius ir siunčia kursams. Jie lyg savaitės trukmės dabar ir vyksta mokymo centre Vilniuj. Ir kainuoja nepigiai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 22, 15:34)
Tu pabandyk paskambint

Ne, tai dabar as neskambinsiu, nes jokiu reikalavimu neatitinku, tai ko ten... Raso, kad pageidautina su patirtim.
Bet as ne apie tai, as klasuiu, ar aplamai tokiu darbuotoju poreikis didelis, ar verta pradet kazka ieskot, zinot...
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 22, 16:43)
Ne, tai dabar as neskambinsiu, nes jokiu reikalavimu neatitinku, tai ko ten... Raso, kad pageidautina su patirtim.
Bet as ne apie tai, as klasuiu, ar aplamai tokiu darbuotoju poreikis didelis, ar verta pradet kazka ieskot, zinot...

Na pas mus vis girdisi, kad karts nuo karto įmonės ieško darbuotojų, bet dažniausiai su patirtim. Bet gali rast kur su mažesniu atlyginimu, paprastesnes procedūras daro, ten ir be patirties priima. Jei rastum darbą, tada gali tartis dėl pažymėjimo, ar pati savo sąskaita kursus praeit, ar įmonė kažkiek finansuotų. O paskui, jau įgijus patirties ir labiau apmokamo darbo gali ieškot mirksiukas.gif . Klaipėdoj, manau, dar didesnė paklausa tokių darbuotojų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 22, 09:52)
Daug neprisėjau, tik salotas, ridikėlius ir morkas mirksiukas.gif , na dar braškes

......a cibules bigsmile.gif ...ne???

Vakar jau isveziau pomiddorus I siltnami,nezinau ,gal per salta da jiems....bet jau negalejau ilgiau laikyt balkone...istyso po metra tongue.gif ,o juk vezt reikia su autobusu,veliau visai butu sunku transportuot.

Kas su manim....user posted image

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 04 24, 07:31)

Aš jau išgėriau biggrin.gif Kažkaip vaikai mane šiandien anksti pakėlė hihihi.gif , anksčiau ir į mokyklą išvežiau, anksti kavą išgėriau... ax.gif

Kaip šalta šiandien unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš jau irgi po kavos bigsmile.gif .
QUOTE(shanet @ 2013 04 24, 08:31)

......a cibules bigsmile.gif ...ne???

Vakar jau isveziau pomiddorus  I siltnami,nezinau ,gal per salta da jiems....bet jau negalejau ilgiau laikyt balkone...istyso po metra tongue.gif ,o juk vezt reikia su autobusu,veliau visai butu sunku transportuot.

Cibulių nesodinau, bijau, kad nesužiedėtų jei šalnos užeis, bet šį savaitgalį reiks sodint.
Aš pomidorus irgi išnešiau į šiltnamį, tai po sekmadienio šalnų truputi pašalo keli. Savaitgalį irgi galvoju pasodint, toks tas mano šiltnamis, kokie 30- 40 daigų tetelpa bigsmile.gif .
Shanet, geriu tavo užrodytą antpiliuką, MB slogavo, o aš nepasigavau, nors visad prikibdavo sloga. Ignui užvakar tempa sukilo, jau galvojau biuletenį reiks imt, bet pagirdžiau irgi, tai šiandien į mokyklą dar neišleidau, bet manau neįsisirgs, tik tokia sloga nedidelė vakar dar buvo. MB ranką prieš 2 mėn patempęs, tai tiek laiko ir skauda, dabar 3 vakarus žolių kompresus uždėjau, sako daug geriau, jau beveik nebeskauda. Žodžiu, arba tikėjimas stebuklu padeda arba iš tikrųjų tos žolės stebuklingos bigsmile.gif thumbup.gif .
Atsakyti
....jokie ten stebuklaai,ale anos tikrai gerai veikia thumbup.gif .Pries savaaite skaudejo gerkle ir tuoj nusileido zemyn-atsirado gyzenantis kosuslys....tai as tryniaus ir po valgoma sauksta x3d. tongue.gif Tuoj pat atleido,kosulys liko slapias ir pradejo valytis is bronchu skrepliais...be jokiu ACC ar paracetamoliu mirksiukas.gif .

O su siltanamiu prajuokinai lotuliukas.gif ,sakai tik 30-40 pomidorciku doh.gif lotuliukas.gif . Va ppas mani ,tik 12 daigu....ir uztenika per akis bigsmile.gif ,o kur tu tiek derliaus dedi??? Siemet sodinau tik viena eile,o kita plota uzsejau morkytem,ridiska,spinatais,salotikem tongue.gif ....nu kad anksciau siek tiek gautusi,nei lauke.

Atsakyti