Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio turgelis

Parduodu naujus W6. Viduje 22 cm
kaina 72 Lt +siuntimas
Spalva kaip nuotraukoje
user posted image

Siunčiu
Atsakyti
QUOTE(Elijausmama @ 2014 03 20, 12:58)
labas mamytes. labai ieskome kas galetu Panevezyje padovanoti drabuziu man ir vyrui. esame jauni, jaunatviski, turime 2 vaikucius, taciau nebegalime sau ipirkti drabuziu su kuriais galetume iseiti i miesta, poliklinika... visa ziema nesiojau ilga striuke, tai kaip ir nelabai svarbu buvo ka po ja nesioju, dabar jau pavasaris ir nebesinori rengtis nuskalbtu drabuziu kurie tinkami nesioti tik po namus.... neprasau nauju, neprasau pinigu ir neprasau kruvos drabuziu, o prasau nors keliu drabuzeliu su kuriais galetume kazkur iseiti.  kuriu jau jus nebenesiojate. mano dydis M. buna ir 36 ir 38, labiausiai domina: dzinsai, timpos, tunikos, na ir visa kita kas galbut jau jusu nebenesiojama ar atsibode. vyro dydis taip pat M, labiausiai domina maikutes, dzinsau, sportines kelnytes. bet tiks taip pat viskas ko jusu vyrai nebenesioja.
taip pat priimtume ir avaline 43 dydi ir 36 dydi. ir papuosalus kuriu jus nebenesiojate. esame is Rokiskio, taciau rasciau kas man is Panevezio atvestu.  4u.gif  is anksto laaabai dekojame..  blush2.gif

dar labai ieskome, galbut koks vaikiukas isaugo dviratuka su rankena. isvaizda nesvarbi, gali buti ir koks defektukas, turime naginga teveli kuris tikrai sutvarkytu.. rolleyes.gif

prasau padekite mums blush2.gif
Atsakyti
user posted image

84x84 cm, 10 Lt

smile.gif
Atsakyti
Pirkau internetu man per blauzdą platūs. nes mano blauzda labai plona sad.gif
Labai gražūs, odiniai tamsiai rudi tokie kaip pirmoje nuotraukoje, pavasario/rudens batukai.
Virš kelių galima atsilenkti nešioti apačioje kelių.
Pats viršus 20x2 ten kur įpjovimas.
Visas batu ilgis 56cm
per pačią blauzdą sunku pamatuoti nes aukštyn eina platyn tai žemiau
16x2 poto 18x2 poto aukščiau 19x2 reikia, kad butu blauzda ne mažiau 36cm arba 38 iki kokių 42 kad apsitemptų.
Kaina 120Lt
user posted image
user posted image
realios ant drauges kojos
user posted image
user posted image
Atsakyti
NAUJI, labai lengvuciai, pavasariski, grazus batukai. Dydis UK 8 (25). Vidpadis ~15.2-15.5 cm KAINA 30 LT + siuntimas jei reikia (Panevezys) 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

http://www.hm.com/gb...amp;variant=024
Atsakyti
a[user posted image

Nauja VINCE CAMUTO suknelė
10 dydis
Kaina 150 Lt

Siusta is JAV , su didele nuolaida,
pradinė kaina 138$

user posted image

Nauji SALAMANDER batukai,
Vidus ir išorė odiniai, nepataikiau su dydžiu
Dydis 39-40
Kaina 130 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 24 kovo 2014 - 11:48
Parduodu naują su etiketėmis J crew merino boyfriend sweater megztinį, dydis S, spalva - Dusty jade. Merino vilna 100%. Kaina 160 Lt. Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Rašyti į AŽ.
user posted image
user posted image
Parduodu J Crew merino tippi, spalva - deep riviera, dydis S - tiks S-M dėvinčiai. Kaina 95 lt, Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Rašyti į AŽ.
user posted image

Parduodu naują su etikete Jcrew factory silk bloussana tunic, spalva - juoda, dydis M (didinta, atitinka L), sudėtis 100% šilkas. Kaina 90 lt, Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus.
user posted image
Absoliučiai naujos Jcrew factory skimmer pant, dydis - 0, klubams maždaug iki 93 cm, spalva - brilliant cobalt. Medvilnė, puikiai tiks šiltiems orams. Kaina 70 lt, Vilnius, galima matuotis, galiu siųsti ir į kitus miestus. Rašyti į AŽ.
user posted image
Kelis sykius devėtos, bet man per didelės vis dėl to, geros būklės Jcrew Cafe capri in wool , spalva – bright dahlia, dydis – 2, sakyčiau tiktų klubams 94-98 maždaug. Kaina 50 Lt, Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus, rašyti į AŽ.
user posted image
Parduodu naujus D+ italų gamintojo batelius, spalva švelni smėlio (nude), dydis 38EUR, bet realiai dydžiu mažinti, tiktų 37EUR kojai. Labai minkšti, kokybiški, tiek viduje, tiek išorėje natūrali oda, padas taip pat odinis. Pirkau išYOOX el parduotuvės su didele nuolaida, bet man per maži. Kaina tiek, kiek man kainavo su parsiuntimu-180 Lt. Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Rašyti į AŽ.
user posted image
user posted image
Parduodu Ugg Evera Tweed 8,5 us dydį, arba keičiu į 8 dydį. Kaina 180 Lt. Vilnius, į až.
user posted image
Parduodu nauja Ralph Lauren is USA atsiusta ir mums per maza suknele, pirkta is paaugliu skyriaus, tiktu XS dydi devinciai merginai/moteriai arba 12-16 m paauglei. Suknele labai kokybiska, pradine kaina buvo 55$, pirkta su didele nuolaida. Spalva sodriai rozine. Kaina 75 lt, Vilnius, galiu siusti. Rašyti į AŽ.
user posted image
Atsakyti
Nauji Reebok sportiniai batai 45dydis (USA 11,5) nepataikėm siųsdami su dydžiu, vidpadžio ilgis 31cm. Labai faini, lengvi ir super atrodo ant kojos.
kaina 150Lt
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau : cia :
KAUNAS
Rasyite i az
Atsakyti
nauji Alikante odiniai aulinukai. Dydis 38. Yra siu metu kolekcijoj. Parduotuveje kaina 399t, parduodu uz 300Lt doh.gif
user posted imageuser posted image
Killah suknele,nauja, su etikete. Dydis rasomas M, bet mazinta. Kaina 160Lt
user posted image
Nauja, su etikete, pirkta adidas parduotuveje. Dydis S, tiktu S ir XS devincioms, kaina 45 Lt
user posted image
Viena karta deveti, idealios bukles ZARA marskinukai su paukstukais wub.gif Dydis S, kaina 50 Lt
user posted image
Nauji Romeo&Juliet courure dzinsai. 26 dydis, tikrai nera didinti, tiktu, manau 34 dydi devincioms 4u.gif 145 Lt
user posted image
Vince Camuto zomsiniai ilgaauliai batai. Labai dailus bei patogus. Viena karteli apsiaviau pora valandu renginy, bet visgi - aukstakulniai ne man... smile.gif Dydis 8. Atitinka sakyciau 38. Nors mano peda 38,5, ilenda, nespaudzia smile.gif Manuju spalva pilka(trecia paveikslelyje). Kaina 200Lt
user posted image

Papildyta:
Juicy Couture suknele. Dydis XS, kaina 150Lt
American eagle nauji dzinsai, 2 Tall dydis (klubams apie +-93 cm), kaina 70 Lt
odiniai Steve Madden aulinukai wub.gif 8 dydis, tiks 38-39 devincioms smile.gif (man su 25 cm peda geri, tad +- tokiai tinkami), Kaina 175 Lt
user posted image
Atsakyti
Parduodu absoliučiai naują su visomis etiketėmis Tommy Hilfiger LEATHER CONVERTIBLE SHOPPER, spalva Ivory – dramblio kaulo. Natūrali oda. Viduje 2 skyriai, yra ilga rankena. Ilgis 38 cm, auks tis - 23 cm. Kaina 290 Lt. Vilnius, galiu siųsti į kitus miestus. Rašyti į AŽ.
user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Turim vieną laisvą bilietą į Katie Melua koncertą rytoj, 03.26. Mokėjom 99 lt, atiduosim pigiau 4u.gif
http://www.ticketpro...ified-tour.html
Atsakyti
Nauji Reebok sportiniai batai 45dydis (USA 11,5) nepataikėm siųsdami su dydžiu, vidpadžio ilgis 31cm. Labai faini, lengvi ir super atrodo ant kojos.
kaina 150Lt
user posted image
user posted image
user posted image
daugiau : cia :
KAUNAS
Rasyite i az
Atsakyti