STILINGA MADINGA NAUJA RANKINĖ. Pilkos spalvytės modeliukas padailintas geležinėmis detalėmis - šonuose užtrauktukais Viduje yra pamušaliukas Du skyriai užsisega užtrauktukais. Be jų yra dar trys skyriai bei kišenukas mobiliam telefonui. Rankinė yra kieta - išlaikanti formą Rankinė užsisega užtrauktuku. PARAMETRAI: VERTIKAILIAI - 26 CM. HORIZONTALIAI - 33 CM. ŠONO PLOTIS - 15 CM. DUGNAS VERTIKALIAI - 16 CM. RANKENOS ILGIS - 49 CM. Kaina tik 35 Lt.
GOLD BY GELES NEW LOOK firmos nuostabi suknelė. Juodą audinuką puošia rožių spalvytės rutuliukai Priekis tiek viršuje tiek apačioje padailintas dailiomis klostelėmis Krūtinės srityje įverta audinuką stabiliai laikantys lankeliai Suknelė turi dailutį dirželį Apačia stilingai susiūta su pamušaliuku Nugarytėje yra užtrauktukas. Ilgis - 67 cm. Dydis - 12. Kaina tik 35 Lt.
THE LIMITED COLLECTION firmos naujas švarkutis TINKANTIS VISIEMS SEZONAMS Man mažokas. Madingas modeliukas šokolado splavytės su sidabro spalvytės įaustu siūlu Madingo ilgio rankovyčių turi kantelius kurie atsisega sagute Priekis padailintas mielais kišenukais Modeliuko priekis užapvalintas Švarkutis užsisega sagutėmis. Modeliukas turi pamušaliuką. Audinuko sudėtis: 78% - POLYESTER. 20% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 2% - SPANDEX. Nuo pažastuko iki pažastuko apie 45 cm. Per juosmenuką - 38 cm. Ilgis - 55 cm. Dydis - XS, BET TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 35 Lt.
Naujos basutes BRONX - grazios turkio spalvos. 100lt rasomas 39 dydis bet realiai jos tinkamos 38-38.5 dydzio. Man su 39 mazos. Vidpadis 25.3cm. http://www.amazon.co...s/dp/B00JBFPUIM
Daug basuciu cia http://public.fotki....lyne/page6.html Papildyta: Naujas sijonukas su dirzeliu, atitinka M dydi. Tamprus. 70% Viscose, 27% Nylon, 3% Elastane 40lt pirktas is paaugliu skyriaus 15-16metu
Parduodu nauja, ranku darbo, nei karto neuzsideta papuosala ant kaklo Parduodu uz tiek kiek man paciai kainavo 30lt --25lt Siunciu
Papildyta: Adidas litestrike eva kedukai. Geros bukles. Dydis 39eur. US7.5 uk6. Vidpadis 25cm. 35lt
Verstos odos svarkelis S dydis. 25lt
Papildyta: NAUJA striuke XS -S dydzio 60lt
Parduodame kelis kartus vilketa Aeropostale Juniors Stripe Convertible Strapless Maxi Dress Dydis S 40lt