QUOTE(D. mama @ 2008 01 24, 13:43)
Besirinkdama supratau viena, uz panasia kaina panasus ir aparatukai, tik firmos kitos, bet vaikui norisi nupirkti tai kas geriausia, tai net naktimis nebegalejau uzmikti galvodama kuri firma pati geriausia.
Tas tiesa... Aš buvau dviejuose įstaigose, prekiaujančiose aparatėliais... Apsistojom ties Siemens. Nes danų firmos už vieną būtumėm palikę tiek, kiek čia už du... Gal ir nelabai teisingas sprendimas... Bet aš nesu specė... O visi gi prekiaujantys- tik savo firmą kiša... Abu modeliai turėjo lygiai tokias pat funkcijas. Tai nemačiau reikalo mokėt brangiau... O nemokamam neturėjau kada laukt, o ir gyd. sakė, kad mūsiškiui nelabai jis tiktų...
Pradėjom lankyt logopedinius užsiėmimus. Logopedė sakė, pažanga yra

Tik tiek, kad vaikui reik dviem kalbom dirbti. Dar anglų žodynas skurdus

Ir dar ką pastebėjau... Jei vaiko klausia ko nors žmogus, kalbantis angliškai, jis jam atsako, bet jei žodžio angliškai nežino, tai lietuviško irgi nesakys... O logopedė sako, man nesvarbu kokia kalba jis pasako žodį, svarbu, kad jį įvardintų... Tai susakiau visą info mokytojai mokykloj, sakė lieps daugiau jam kartot... Na, judam po truputį į priekį