QUOTE(Jusma @ 2008 05 23, 14:36)
Neturėkit iš karto pesimistinių minčių, gal jums aparatai suveiks

Pvz., pažįstu mergaitę, kurios klausa tokia pati, kokia buvo Emilijaus iki operacijos, bet ji kuo puikiausiai su aparatais girdi. Kiekvienam vaikui individualiai
Nebent gydytojai jau pasakė, kad reik operuoti. bet jei taip būtų, nemanau, kad dar aparatus duotų

Beje, pas kokį gydytoją lankotės???
nesam tokie jau pesimistai

greičiau realistai.pas Gradauskienę lankomės. pagal ją tie aparatukai tik pažaidimui,kad koks nors poveikis garsinis iš aplinkos. o dėl operacijos primygtinai rekomendavo pabendrauti su tais,kurie nešioja implantus ir apsispręsti patiems. man todėl ir keista,kad atrodo,kaip gali neoperuoti,jei kitas kelias tik gestai?bet kad taip tiksliai sakytų,kad reik operuoti,nesakė.gal aš tik tokį įspūdį susidariau. bet kiek skaitau, tai nematau aš labai jau neigiamos pusės tų implantų. o gal nesąmoningai matau tik gerus pasiekimus. na, bandysim dar išsikalbėti su Gradauskiene birželio mėn važiuosim,.o kiek Emilijui buvo virš metukų,kai operavote?
...beje,klinikose buvom sutikę berniuką iš Kretingos 2 jų metų,taip pat su implantu.lyginu su savo dukra tokio amžiaus-visai panašiai kalba. tai tokie pavyzdžiai ir padeda