Mano mamai prieš 4 metus pašalino tulžies pūslę
.Tačiau ji jaučiasi labai gerai,na truputį pasitaiko maistą,jeisuskausta tuoj pat geria mezim forte,o šiaip viskas normaliai

na jau 8 metai gyvenu be tulžies pūslės, nieko viskas normaliai, valgau viską, na nejaučiu kažkokių problemų

Aš ir su išpjauta pūsle jau 6 metai. Valgau viską...bet stengiuosi mažiau naudoti riebalų. Nežinau ar to pasekoje ar ne, bet išlindo kasos pakitimai ir gręsiantis II- tipo cukrinis diebetas.
Man prieš 7 metus išpjauta.Ypatingų nusiskundimų neturėjau,bet dabar kartais vargina viduriavimas ,ar skrandžio skausmas.Man atrodo ,kad tie negalavimai susije su tulžies puslės nebuvimu.Šiaip vengiu aštraus ir riebaus maisto.
As mazdaug puse metu kaip issioperavus ta tulzi, bet prastai man, pastoviai kankina viduriavimas, numeciau kokius 7 kg, jei nedaugiau, dabar sveriu 45 kg

Pries pusantru metu issioperavau,bet taip kaip anksciau nera:pablogejo virskinimas,is to seka kasos skausmas

Jau trys metai, kaip be tulžies, viskas gerai, kartais nuo maisto tik pablogėja, o šiaip viską geriu , viską valgau, nieko nebijau.

Sveiki, pasigendu tokios informacijos, kaip gelbėtis nuo baisingų kasdieninių viduriavimų po tulžies pašalinimo operacijos, kurie taip vargina ir kamuoja, kad jau tikrai prarandu visas jėgas, jaučiuosi išsekusi ir prarandu viltį, kad kada nors busiu sveika. Aš ir anksčiau niekad neturėjau vidurių sukietėjimo problemos, kai susijaudindavau, tikrai dažnai susukdavo vidurius, bet dabar tai visiška katastrofa.
Skaičiau, kad labai gerai padeda sidabražolės ir arkliarugštė. Nusipirkau sidabražolės, pradėjau gerti, bet va niekur negaunu arkliarugštės sėklų, sako tai labai veiksminga priemonė nuo viduriavimo. Vaistažolių vaistinėse jų nėra. Gal kas žinote kur gauti jų nusipirkti?
Gal kas žinot kokių patarimų? Man prieš mėnesį pašalino tulžies pūslę ir nuo pirmos dienos kasdien baisiai viduriuoju tulžim. Negaliu planuoti nei darbų nei laisvalaikio. Prie to viduriavimo prisideda dar ir spazminiai skausmai, pilvo raižymas ir pūtimas. Nepadeda nei angliukai nei Smecta nei Mezym'as. Pradėjau gerti Rowahol, bet kol kas jokių pakitimų, net atrodo, kad dar labiau pradėjo išsiskirti tulžis, kuri dar labiau skatina viduriavimą tulžim. Nuolat skauda dešinį šoną, kartais paskauda ir kairį. Patarkite, gal kas susidūrėt su šia problema ir žinot kaip su ja kovoti. Ačiū
Skaičiau, kad labai gerai padeda sidabražolės ir arkliarugštė. Nusipirkau sidabražolės, pradėjau gerti, bet va niekur negaunu arkliarugštės sėklų, sako tai labai veiksminga priemonė nuo viduriavimo. Vaistažolių vaistinėse jų nėra. Gal kas žinote kur gauti jų nusipirkti?
Gal kas žinot kokių patarimų? Man prieš mėnesį pašalino tulžies pūslę ir nuo pirmos dienos kasdien baisiai viduriuoju tulžim. Negaliu planuoti nei darbų nei laisvalaikio. Prie to viduriavimo prisideda dar ir spazminiai skausmai, pilvo raižymas ir pūtimas. Nepadeda nei angliukai nei Smecta nei Mezym'as. Pradėjau gerti Rowahol, bet kol kas jokių pakitimų, net atrodo, kad dar labiau pradėjo išsiskirti tulžis, kuri dar labiau skatina viduriavimą tulžim. Nuolat skauda dešinį šoną, kartais paskauda ir kairį. Patarkite, gal kas susidūrėt su šia problema ir žinot kaip su ja kovoti. Ačiū