Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtys, pirtelės

Tai va, kad jau pas jus namas stovi tai ir pirtį tada galima statyti, o kai pas mus tik plynas laukas, tai negalima statyti kažkodėl pirma būtent PIRTIES. Kažkokie kvaili įstatymai, kad negali savo sklype ką nori tą statai pirmiausia.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2006 02 11, 14:32)
Tai va, kad jau pas jus namas stovi tai ir pirtį tada galima statyti, o kai pas mus tik plynas laukas, tai negalima statyti kažkodėl pirma būtent PIRTIES. Kažkokie kvaili įstatymai, kad negali savo sklype ką nori tą statai pirmiausia.

nu jo pas mus įstatymai ypatingi blink.gif
O kokia jus planuojate statyti? Nes mes tai galvojam apie rastine ax.gif
Atsakyti
dar neapsisprendėm viskas priklauso nuo finansų. Net įdomu kokia šito mūsų noro galutinė kaina būtų, nors apytiksliai. Gal kas panašią jau pasistatę turi tai ir žino kiek kainuotų.
O kaži kaip geriau baseinas ar viduje ar lauke darytis, koki + ir -. g.gif
Atsakyti
Mes naujajam bute irgi sauna darysim.Ale rusiška.
Rusiška pirtele kada karštis nuo akmenų eina,gultai mediniai,su vantomis periamasi.O turkiška kada kabinoje eina karšti garai,gali būti aromatizuoti,turkiškoj pirtį parastai yra džakuzi vonia.
Atsakyti
Na pas mus pirtelė namo rūsyje. Pas mūsų rūsys tipo poilsio patalpos: pirtelė, dušas, priešpirtis, patalpa baliukams ir sporto salė thumbup.gif . Na prieš tai buvo daug svarstymų ar pirtį įrenginėti name ar statyti atskirą pastatą lauke. Galiu pasakyti džiaugiuosiu pasiringtu variantu, nes žiemą eiti kažkur iškūrenti į lauką tikrai nebūtų didelis malonumas, o dar reiktų prišildyti visas patalpas. Tai įsivaizduoju pirtį iškūrentume tik per didžiąsias šventes, o dabar pasikuriame kiekvieną savaitgalį. Ir dar manau būtų keblumų kur palikti vaikus, nes maniškiai vieni tikrai nepasiliktų, o dabar vaikus suguldom ir į pirtelę.O vasarą tikrai nėra kai karšta ddelio malonumo sėdėti pirtyje. Na bet jei turint pirtelę name dar pasistatyti ir lauke tikrai nebūčiau prieš.
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2006 02 11, 15:58)
Na pas mus pirtelė namo rūsyje. Pas mūsų rūsys tipo poilsio patalpos: pirtelė, dušas, priešpirtis, patalpa baliukams ir sporto salė  thumbup.gif . Na prieš tai buvo daug svarstymų ar pirtį įrenginėti name ar statyti atskirą pastatą lauke. Galiu pasakyti džiaugiuosiu pasiringtu variantu, nes žiemą eiti kažkur iškūrenti į lauką tikrai nebūtų didelis malonumas, o dar reiktų prišildyti visas patalpas. Tai įsivaizduoju pirtį iškūrentume tik per didžiąsias šventes, o dabar pasikuriame kiekvieną savaitgalį. Ir dar manau būtų keblumų kur palikti vaikus, nes maniškiai vieni tikrai nepasiliktų, o dabar vaikus suguldom ir į pirtelę.O vasarą tikrai nėra kai karšta ddelio malonumo sėdėti pirtyje. Na bet jei turint pirtelę name dar pasistatyti ir lauke tikrai nebūčiau prieš.

Kadangi pas mus namas be rusio, tai sis variantas automatiskai atkrenta.
O be to turime sklype issikase tvenkini, tai prie jo ir statysime pirtele, kad pasikaitinus ir i ji isokti butu galima ax.gif
Atsakyti
http://www.pirtyje.lt/naujienos/40/10 čia radau šiek tiek apie pirtį
Atsakyti
Jei suprantate rusiškai žvilgtelkite čia :
http://www.rusbani.narod.ru/
http://forum.rusbani.ru/index.php
http://entus.narod.ru/Banya_kap_0.html
http://www.parilka.ru/pub3.php
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Dar vienas neblogas saitas apie pirtis - www.pirtis.lt, daug patarimu, nuorodu.
Kazhkas klause kaip be leidimu pasistatyti tuschiam sklype - vienas ish variantu dabar ekponuojamas prie iejimo i Ermitaza (arba http://www.angelfire.com/ok5/abcd), pirtele be pamatu. Idomu butu pabendrauti su kuo nors kas tokia jau naudaja, ash rimtai susidomejau, ne tiek del iforminimo, kiek del pacios idejos, nes musu namas modernus ir tradicine rastine pirtele kieme visishkai netinka, o kokio nors idomesnio projekto niekaip nerandame. Tik vat idomu kaip tos plonos lentos karshti laiko...
Atsakyti
http://www.ebirza.lt...d=1117&imid=812

linksma, netradicine pirtele, be pamatu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinot kiek rastu 1m2 kainuoja?nors apytiksliai?dekui!
ax.gif
Atsakyti
Pamenu tevai norejo kaime prie tvenkinio pirtele statyti tai apie 25kv. m kainavo apie 25-30 tukst. litu
Atsakyti