Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Diari @ 2013 04 21, 10:19)
Aciu.) Bet tikrai absurdas del to isbraukimo,juk zmogus renka tai kas jam tinka.

Jei turite išsilavinimą, tai pusė metų siūlys darbą pagal jį, o ne bet kokius, tai pagal išsilavinimą manau atsisakinėt ir nenorėsit. Vat bet jei po pusės metų nesusirasit pageidaujamo ir jūsų išsilavinimą atitinkančio darbo, siūlys bet kokį, atsisakysit tai išbraugs, bet taip pat čia nuo konsultantės daug riklauso.
Atsakyti
Mergaites,gal as ne visai i tema,bet... 4u.gif
Vyras stovi DB,as dirbu.Susirgus vaikui ar as galiu imt nedarbinguma?

Jau radau kitoj temoj atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 22 balandžio 2013 - 18:08
Sveikos,
gal galėsite man padėti, nes nerandu tokios informacijos..
gal žinote kada paskiria pirmą apsilankymą Darbo biržoje po visų registracijų? ar įmanoma susitarti, kad tik po 2-3 mėn.? ar galima kad darbo biržoje apsilankys mano įgaliotas asmuo? ar kažkas naudojatės nuotolinėmis darbo biržos paslaugomis?

situacija tokia, kad noriu išeit iš darbo ir stot į darbo biržą (dėl išmokos ir draustumo), bet tuo metu norėčiau keliems mėnesiams išvažiuoti į užsienį (ne dirbti). suku galvą ar tai išvis įmanoma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Layla: 23 balandžio 2013 - 08:45
QUOTE(Layla @ 2013 04 23, 09:42)
Sveikos,
gal žinote kada paskiria pirmą apsilankymą Darbo biržoje po visų registracijų? ar įmanoma susitarti, kad tik po 2-3 mėn.? ar galima kad darbo biržoje apsilankys mano įgaliotas asmuo? ar kažkas naudojatės nuotolinėmis darbo biržos paslaugomis?

situacija tokia, kad noriu išeit iš darbo ir stot į darbo biržą (dėl išmokos ir draustumo), bet tuo metu norėčiau keliems mėnesiams išvažiuoti į užsienį (ne dirbti). suku galvą ar tai išvis įmanoma..

Apsilankymus birzoje skiria mazdaug karta i menesi. Eiti, zinoma, turite Jus, nes Jums ne tik mokes ismoka - Jums siulys darbus. O jei ateis igaliotas asmuo, tai jis ir i darbo pokalbi ir dirbti uz Jus eis? Juk ne. Jei apsilankymus praleisit,Jus tiesiog isbrauks ir DB
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2013 04 23, 08:42)
Sveikos,

pirmas apsilankymas bus mazdaug 7-14 d po uzsiregistravimo
jei isvyksite i užsieni ir neateisite nurodytu laiku, busite išvis išbraukta be teisės registruotis 6 mėn, kas sudarys daug sunkumu, jei norėsite tvarkytis kokia soc pašalpa ar būsto kompensacija
Atsakyti
QUOTE(Layla @ 2013 04 23, 09:42)
Sveikos,

Galima tik tada jei soc pasalpa nepriklauso, tada pasirenkate, kad darba ieskotes savarankiskai ir apsilankymas skiriamas po 2 men.
Atsakyti
Sveiki. Stovejau darbo birzoje, pasiule darba, atsisakiauir mane isbrauke. Buvo paskirta bedarbio pasalpa 610lt, bet gavau tik 460lt. Ar dar gausiu likusius pinigus, jei as jau isbraukta is birzos?
Atsakyti
QUOTE(_cele_ @ 2013 04 24, 14:17)
Sveiki. Stovejau darbo birzoje, pasiule darba, atsisakiauir mane isbrauke. Buvo paskirta bedarbio pasalpa 610lt, bet gavau tik 460lt. Ar dar gausiu likusius pinigus, jei as jau isbraukta is birzos?

Mazesne pasalpa tikriausiai gavote uz nepilna menesi. Jei jau isbrauke, negausite nieko
Atsakyti
Gaunu is darbo birzos nedarbo ismoka. Turiu galimybe siek tiek padirbeti. Darbas valandinis, t.y. viena menesi galiu uzdirbti 40 Lt, kita - gal 100 Lt. Idomu, kaip tuomet skaiciuotusi ta ismoka? Ar tiesiog skaitytusi, kad dirbu, ir ismoka man nebepriklausytu?
Konsultante kazka minejo, kad jei pagal autorine sutartį dirbi, kazkaip issiskaiciuoja dienos...gal kas susidure? Aciu, jei kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2013 04 24, 19:07)
Gaunu is darbo birzos nedarbo ismoka. Turiu galimybe siek tiek padirbeti. Darbas valandinis, t.y. viena menesi galiu uzdirbti 40 Lt, kita - gal 100 Lt. Idomu, kaip tuomet skaiciuotusi ta ismoka? Ar tiesiog skaitytusi, kad dirbu, ir ismoka man nebepriklausytu?
Konsultante kazka minejo, kad jei pagal autorine sutartį dirbi, kazkaip issiskaiciuoja dienos...gal kas susidure? Aciu, jei kas atsakys.  4u.gif

Ismoka nepriklausys,nes jau busit nebedarbe.
Atsakyti
sveiki ,gal kas zinote iki kiek metu yra birzoje zmones siunciami i kursus ,ne iki 30? ,ar nera ribos?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 04 26, 12:00)
sveiki ,gal kas zinote iki kiek metu yra birzoje zmones siunciami i kursus ,ne iki 30? ,ar nera ribos?

Manau nera ribos,nes vyra siunte kai jam buvo 32 metai.
Atsakyti