Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(D*L*K @ 2013 05 22, 21:12)
As tik neesu tikra - ar reikia islaukti metus nuo paskutinio paskyrimo datos, ar metus po paskutines pasalpos ismokejimo. Gal kuri mamyte patikslins. Jei pirmu atveju - dabar istojus jau gautumete, jei antru atveju - dar pora menesiu reiktu luktelt.

dekui uz info 4u.gif ir rupesti 4u.gif
lieku laukti kt.atsakymo..
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 05 22, 21:29)
dekui uz info 4u.gif ir rupesti 4u.gif
lieku laukti kt.atsakymo..

Manyciau, kad jau turetumete gauti...radau toki bedarbio ismoku tvarku skirsni - 23. Bedarbio pašalpa mokama kas mėnesį už praėjusį laikotarpį, bet ne ilgiau kaip 6 mėnesius per 12 mėnesių laikotarpį. Tai taip pamascius, 12 menesiu laikotarpis nuo 2012 02 jau praejo. Tad kaip ir iseina, kad ismoka vel gali buti mokama. Bet as sioj vietoj pripazistu, kad vadovaujuos tik istatymais, tad geriau palaukiam daugiau pamastymu ir potyriu smile.gif
Atsakyti
o kaip su stazu? Nebereik vel buti pradirbus 18men?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 05 22, 19:58)
jus turite nuvaziuoti i Ligoniu kasas. Su savim tureti savo ir vaiku asmens dokumentus. Jei auginate 1 vaika, tai nuo men.sveikatos draudimo valstybe jus atleis iki vaikui sueis 8 metai, jei auginate 2 vaikus, tai iki vienam sueis 16 m., kitam_18 m.
pati ta perejau 4u.gif

aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Jorinte @ 2013 05 22, 20:42)
o kaip su stazu? Nebereik vel buti pradirbus 18men?

reik, vel tureti 18 men. per 36 men. stazo. ir kiek as zinau, tai turi praeiti 12 menesiu po paskutines pasalpos gavimo.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 05 22, 23:32)
reik, vel tureti 18 men. per 36 men. stazo. ir kiek as zinau, tai turi praeiti 12 menesiu po paskutines pasalpos gavimo.

tai, bet juk darbo stazas turetas niekur nedingsta, juolab, kad STOVEJIMAS DB, KAI MOKAMA BEDARBIO PASALPA 6 MEN.IRGI ISKAITOMA I BENDRA DARBO STAZA.
man paskirtas laikas DB_05.29 d., tada uzklausiu, kaip ten su tais mokejimais.

labas rytas 4u.gif
Atsakyti

1.buvau reg.DB pati sustabdziau(neismete)
jai dabar prisiregistruocau tiktu savivaldybej mano statusa(kad stoviu DB) del paskutiniu 3men mazu pajemu?
2.vmi pajemu mokescio grazinimas isskaito i paskutines 3men pajemas?
3.nedarbingumas(biuletenis)skaiciuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 05 23, 08:55)
tai, bet juk darbo stazas turetas niekur nedingsta, juolab, kad STOVEJIMAS DB, KAI MOKAMA BEDARBIO PASALPA 6 MEN.IRGI ISKAITOMA I BENDRA DARBO STAZA.
man paskirtas laikas DB_05.29 d., tada uzklausiu, kaip ten su tais mokejimais.

labas rytas 4u.gif

Na pasigilinau as i istatyma siandien ir visus pakeitimus, tai isskaiciau, kad turi vistik praeiti 12 menesiu po to, kai Jums ismokos mokejimas buvo nutrauktas. Ir pakartotinai prisiregistravus taip pat bus vel ziurima, ar turite 18 men stazo per 36 menesius.
Atsakyti
Pasikartosiu, ar gali asmuo antrą kartą gauti subsidiją dirbant?
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 05 23, 13:36)
1.buvau reg.DB pati sustabdziau(neismete)
jai dabar prisiregistruocau tiktu savivaldybej mano statusa(kad stoviu DB) del paskutiniu 3men mazu pajemu?
2.vmi pajemu mokescio grazinimas isskaito i paskutines 3men pajemas?
3.nedarbingumas(biuletenis)skaiciuojasi?

2. del sito tai tikrai isiskaiciuoja

del 1 man regis turi buti isiregistravus db netrumpiau nei 6 menesius unsure.gif
Atsakyti
Sveiki. O kiek ilgiausiai gali laikyti db? Esu registruota nuo 2012 02 03 d. Darbo nesiulo nes turiu 3 metu vaika,o kaip zinot darbdaviai i tokius darbuotojus ziuri nepatikliai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ivoncik123 @ 2013 05 25, 16:25)
Sveiki. O kiek ilgiausiai gali laikyti db? Esu registruota nuo 2012 02 03 d. Darbo nesiulo nes turiu 3 metu vaika,o kaip zinot darbdaviai i tokius darbuotojus ziuri nepatikliai sad.gif

Kiek norit galit stoveti,bet kuo ilgiau,tuo dazniau siulys bet kokius darbus ir net viesuosius.
Atsakyti