QUOTE(ingusiia @ 2013 03 11, 21:42)
eina sau merginos
, as cia uz vasari laukiu uztai i tema ilindau, supratau, kad artimiausiu metu galiu nesitiket
gerai tiek, kad kaip suprantu uz vasari man kapeikos bus, bet kita men. tai bus labai aktualu.
Ir dar noreciau kai ka pasitikslint. ismoka mokama 6men., tai jei jinai man pradeta skaiciuoti nuo vasario 23d., kova tureciau gaut tik uz kelias dienas, tai taip iseina, kad dali galimu gaut pinigu prarasiu nes 5 men gausiu pilna ismoka, o uz viena tik uz kelias dienas? ar ne taip? is anksto dekinga atsakiusiom

Ir dar noreciau kai ka pasitikslint. ismoka mokama 6men., tai jei jinai man pradeta skaiciuoti nuo vasario 23d., kova tureciau gaut tik uz kelias dienas, tai taip iseina, kad dali galimu gaut pinigu prarasiu nes 5 men gausiu pilna ismoka, o uz viena tik uz kelias dienas? ar ne taip? is anksto dekinga atsakiusiom

Na tai taip iseitu nes va as po darbo i birza istojau birzelio 19 d.nes 15 mane atleido is darbo tai liepa uz birzeli gavau tik 108 litus kazkur panasiai. o buvau nutraukus stovejima birzoj nes 2 men. vykdziau individualia veikla po to vel i birza gryzau griodzio 5 d. ir sausi uz gruodi gavau virs 100 litu maziau .