Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(ingusiia @ 2013 03 11, 21:42)
eina sau merginos doh.gif , as cia uz vasari laukiu uztai i tema ilindau, supratau, kad artimiausiu metu galiu nesitiket doh.gif gerai tiek, kad kaip suprantu uz vasari man kapeikos bus, bet kita men. tai bus labai aktualu.

Ir dar noreciau kai ka pasitikslint. ismoka mokama 6men., tai jei jinai man pradeta skaiciuoti nuo vasario 23d.,  kova tureciau gaut tik uz kelias dienas, tai taip iseina, kad dali galimu gaut pinigu prarasiu nes 5 men gausiu pilna ismoka, o uz viena tik uz kelias dienas? ar ne taip? is anksto dekinga atsakiusiom 4u.gif

Na tai taip iseitu nes va as po darbo i birza istojau birzelio 19 d.nes 15 mane atleido is darbo tai liepa uz birzeli gavau tik 108 litus kazkur panasiai. o buvau nutraukus stovejima birzoj nes 2 men. vykdziau individualia veikla po to vel i birza gryzau griodzio 5 d. ir sausi uz gruodi gavau virs 100 litu maziau .
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 11, 20:42)

Ir dar noreciau kai ka pasitikslint. ismoka mokama 6men., tai jei jinai man pradeta skaiciuoti nuo vasario 23d.,  kova tureciau gaut tik uz kelias dienas, tai taip iseina, kad dali galimu gaut pinigu prarasiu nes 5 men gausiu pilna ismoka, o uz viena tik uz kelias dienas? ar ne taip? is anksto dekinga atsakiusiom 4u.gif

Jeigu jums paskirta mokėti 6 mėn., už tokį laikotarpį ir turėtumėte gauti, t. y. išmoka priklauso nuo 02-23 iki 08-22, paskutinis mokėjimas būtų rugsėjo mėn.
Atsakyti
Mergaites gal yra tokiu,na arba zinot ka daryti norint iseiti is db?Reik pas konsultante ar dar kaip?Aciu lb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2013 03 12, 13:56)
Mergaites gal yra tokiu,na arba zinot ka daryti norint iseiti is db?Reik pas konsultante ar dar kaip?Aciu lb 4u.gif

Pas konsultante reikia vaziuoti.
Atsakyti
sveikos,
nezinau kur paklausti. jei esu registruota darbo birzoje, ar man pvz. stomatologo paslaugos poliklinikoje yra visiskai nemokamos ar susimoketi tektu tik uz medziagas? Aciu, jei kas atsakys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2013 03 12, 16:35)
sveikos,
nezinau kur paklausti. jei esu registruota darbo birzoje, ar man pvz. stomatologo paslaugos poliklinikoje yra visiskai nemokamos ar susimoketi tektu tik uz medziagas? Aciu, jei kas atsakys wink.gif

reikes uz vaistus susimoketi,odontologo paslauga t.y.darbas nemokamas.
Atsakyti
O ką daryti jei nurodytą dieną negali atvykti? Jei esi išvykęs pvz...
Spėju meta lauk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 03 13, 14:27)
O ką daryti jei nurodytą dieną negali atvykti? Jei esi išvykęs pvz...
Spėju meta lauk unsure.gif

reikia skambintis tarpininkei ir galima manau susitarti,pakeisti apsilankymo laika
Atsakyti
Noriu pasiteirauti ar "stovint" darbo biržoje galima vykti į užsienį? Ar jie neišmeta kai pamato, kad išvykimas per sieną yra deklaruotas? Tas pats aktualu ir dėl soc. skyriaus, kadangi gaunu socialinę pašalpą. Kita ketvirtadienį vykstame 3 dienoms į Kaliningradą. Nevažiuoti negaliu, nes tai labai svarbus reikalas.
Tiesa, neesu visiška bedarbė, darbo biržoje esu registruota kaip dirbantis ir ieškantis darbo asmuo.
Bučiau begalo dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbuZzziuke: 13 kovo 2013 - 14:40
Sveiki

išmokas paskyrė nuo š.m. kovo 1d. ar tikėtis šį mėn gauti ar ne ,čia KLP DB,nes čia paskaičiau,kad vasarį daug kam vėlavo g.gif kons.sakė,kad kovo mėn.turėčiau gauti

AČIŪ iš anksto už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2013 03 13, 15:48)
Sveiki

išmokas paskyrė nuo š.m. kovo 1d. ar tikėtis šį mėn gauti ar ne ,čia KLP DB,nes čia paskaičiau,kad vasarį daug kam vėlavo  g.gif kons.sakė,kad kovo mėn.turėčiau gauti

AČIŪ iš anksto už komentarus  4u.gif

uz kova mokes balandi. Si menesi mokes uz vasari. 4u.gif
Atsakyti
si menesi sodra mokes bedarbio ismokas nuo 10 d iki menesio galo.gal yra jau gavusiu? biggrin.gif
Atsakyti