Įkraunama...
Įkraunama...

Shopping'ai UK parduotuvėse,H&M, Amway, Next, C, S

QUOTE(pikciurniuke @ 2013 04 25, 21:02)
baigiu suziureti uzskaymus -uzsakysiu  bigsmile.gif
MERGAITES YRA VILNIECIU GAL NORITE KAS SIUSTIS KARTU?KOOPERUOTIS AR PER TERMINALA AR PASTUKU KARTU

OKSIUKAZ
ROZALINDA
BARRABELA
MIRELE
ANIBAA
BENYTE

jei susirasysite viena su kita parasykite man i pasta kaip su kuo norite kooperuotis  mirksiukas.gif

Sveikos merginos,
gyvenu Savanoriuose gal kuri nors norėtų kooperuotis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 26, 08:40)
mano mergytes ugis ~86cm, perku 1.5-2m rubelius ir pvz megstinukai daugmaz buna kaiptik

Patarkite, jei mano sūnelio ūgis 80 cm, tai dydis 1.5-2 m gali būti šiek tiek per didelis?
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 04 26, 09:40)
Patarkite, jei mano sūnelio ūgis 80 cm, tai dydis 1.5-2 m gali būti šiek tiek per didelis?

Tikrai per didelis, rinkites mazesni...
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 04 26, 09:40)

tikrai per didelis, as imciau 1-1.5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skai_Dra @ 2013 04 26, 09:46)
Tikrai per didelis, rinkites mazesni...

QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 26, 09:50)
tikrai per didelis, as imciau 1-1.5 smile.gif

Dėkui 4u.gif Mažiukas tas mano sūnelis, nors jau ir 1,5 m turi, dėl to ir susiklaidinau dydžiuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 04 26, 07:40)
mano mergytes ugis ~86cm, perku 1.5-2m rubelius ir pvz megstinukai daugmaz buna kaiptik

Aciu, kadangi maikutes trumpom rankovem, tai tikriausiai turetu tikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliuke8 @ 2013 04 26, 06:57)
Sveikos, gal zinot, ar sitos maikutes HM padidintos, ar pamazintos? Gal ant 92 cm. ugio uztektu 1,5-2 metu dydzio? Aciu
http://www.hm.com/gb...A#shopOrigin=SA

manyciau tokiam ugiui jau geriau imti 2-4metai
Papildyta:
Mano dukryte 83cm,imu rubus vasarai 1,5 - 2m ,tikiuos nebus dideli? Nes ziuriu su 80cm ugiu rekomenduoja cia 1 pusantru,bet mums renkantis sukneles maziausias dydis nuo pusantru
Atsakyti
Merginos,kaip cia dabar su HM buna? issiunciau uzsakyma ir bijau praziopsot kada cia ta avansa sumoketi kad uzsakytu mano prekes blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kada Next planuojat uzsakyma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agners @ 2013 04 26, 11:23)
Sveikos,

Kada Next planuojat uzsakyma?  blush2.gif

As nextuku neuzsakineju -rasykite i musu emeila su antraste next atrasys jums ,kaip ir kas. 4u.gif
Prekytes manau galesite pasiimti rytoj, nes questa siandien dyrba nuo 8 ryto iki 10 vakaro blush2.gif
tai manau ji ryt surasys visoms kurios susimokejote kada galima atsiimti prekytes bigsmile.gif
Vilnietes junkites del siuntinuku , toms kurioms paiims prekytes is Kauno gal turite galimybe ir kitu paiimti paskui pasidalintumete vilniuje wub.gif
Mango uzsakysiu siandien
Debenhams uzsakiau vakar velai - jei pas jus yra nemokamas uk siuntimas uzsakysiu , o norinciom prisijungti prie debenham laukiu tada iki 17h cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rediska @ 2013 04 26, 07:29)
tai jau galima siandien lekt pasiimt prekiu? bigsmile.gif

ryt dalinsiu 4u.gif
Atsakyti
Kaip suprantu jau pavelavau prie H&M ? doh.gif gal netycia dar neuzsakyta? ax.gif ar jau teks laukti kitos savaites? smile.gif
Atsakyti