Įkraunama...
Įkraunama...

"Guliverio kelionės"

Jusu atveju jei tikrai svajojote apie Pietu Kroatija turbut nelabai norisi rinktis kita marsruta, todel pasirinkciau ta pacia krypti su kita agentura, jei yra galimybe. O siaip Juodkalnija irgi labai grazi, cia viena mano svajoniu keliniu ir Guliveris savo puslapyje skelbia ja kaip 2012 metu populiariausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 01, 10:12)
Deja nesurinko grupės, ką manote apie Juodkalniją ? gal ją rinktis....

Kaip gaila, kad nesusirinko.. O pavėlinti kelionės negalite? Aš irgi pergyvenu, ar mums susirinks grupė rugpjūčio pradžiai. g.gif
Gal žinote, kiek reikėjo žmonių, kad kelionė įvyktų?
Atsakyti
važiuojame su Grūda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 01, 20:00)
važiuojame su Grūda smile.gif

Gero kelio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2013 07 01, 20:53)
Kaip gaila, kad nesusirinko.. O pavėlinti kelionės negalite? Aš irgi pergyvenu, ar mums susirinks grupė rugpjūčio pradžiai. g.gif
Gal žinote, kiek reikėjo žmonių, kad kelionė įvyktų?

Man rodos, kad bent 18 - 20 zmoniu turi buti. Agentura turbut atsakytu i uzklausa, kaip renkasi zmones, o jei ka, variantas su Gruda tikrai isbandytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 01, 09:12)

Zinau ta jausma kai nesurenka grupes.... ir kai keiciasi visi planai, bet Juodkalnija, nuostabi salis,man labai patiko (net labaiu nei Kroatija), rinkites manau ir jus nenusivilsit. Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baka2: 01 liepos 2013 - 20:20
Sveikos mamytės, su sūnumi nusprendėme užbaigti šią vasarą kelione į Kroatiją. Tik dabar neduoda ramybės kaip ten su maitinimu. Apsistotume viešbutyje ALAN. Gal kuri iš jūsų yra jame apsilankius? Kokia ten maisto kokybė? Ar apsimoka imti pusryčius ar vakarienę, ar išvis geriau neimti papildomo maitinimo ir viską galima pasidaryti patiems? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blogiete1 @ 2013 08 08, 11:08)
Sveikos mamytės, su sūnumi nusprendėme užbaigti šią vasarą kelione į Kroatiją. Tik dabar neduoda ramybės kaip ten su maitinimu. Apsistotume viešbutyje ALAN. Gal kuri iš jūsų yra jame apsilankius? Kokia ten maisto kokybė? Ar apsimoka imti pusryčius ar vakarienę, ar išvis geriau neimti papildomo maitinimo ir viską galima pasidaryti patiems?  rolleyes.gif
Kai su Guliveriu važiavom prieš 3 m Starigrad Paklenicos Alane turėjom tik maitinimą, gyvenom privačiai, buvo skanu ir daug - švediškas stalas. Labai patiko. O parduotuvėlės mažos, Lietuvos kaimuose didesnės
Atsakyti
Važiuojam su guliveriu į saksonijos šveicariją... Visada važiuodavom su Novaturu ir viskuom buvom patenkinti. O dabar sugalvojom savaitgaliui trumpam kažkur. Tai sugalvojom į dresdeną.
Kažkaip išgąsdino atsiliepimai. ax.gif Bet išvykstan jau už kelių dienų, pažiūrėsim kaip čia bus.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 07 11, 07:28)
Na va grizau is keliones Praha-Viena-Budapestas. Gide buvo Ilona. Labai miela, tolerantiskas ir faina moteris. Tikrai labai patiko, nepaisant alinancio karscio (Budapeste buvo pavesyje 39 karscio  blink.gif  doh.gif ).
Jei bus kam kokiu klausimu klauskite  smile.gif

Vaka, bandysiu užklausti, nors keliavai prieš metus, gal kartais ir nebeseki temos g.gif
Vis laikydavau mintyse savo planą nuvažiuoti į autobusinę šią kelionę, bet pasirinkdavau kažkaip poilsines lėktuvu. Kadangi artįėja atostogų dar likusi dalis ir šiemet jau buvom Bulgarijoje, vėl prisiminiau savo svajonę.
Mintyse turiu datą nuo rugpjūčio 21 iki 25.(atostogos nuo 19).
Domina ar labai sunku ta naktis autobuse. g.gif Galvojau rinktis grūdos, nes ten nei vienos nakties autobuse, bet žiūriu panaikino tą laikotarpį, kiek supratau, kad labai mažai žmonių rinkosi tada tą kelionę verysad.gif
Ir dar domina ar būna keliaujančių po vieną, ar galima rasti kompaniją, kad viena nebūčiau. Šiaip bendravimo problemų neturiu, bet gal visi keliauja po du g.gif ir niekas į kompaniją nepriims.
ir dar vienas klausimas, jei nurodyta, kad liko šešios vietos, tai jau čia garantuotas išvykimas( na jei dar aš prisidėsiu, liks penkios).Ar čia jau tuo šešis surinkus garantuotas.

Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2013 07 01, 10:12)

buvau praejusiais metais sioje kelioneje,labai patiko.Labai grazi Juodkalnija,pakrantes linija,kalnai.Kainos neblogos, ir pailsejome pakankamai,ir susipazinoje su Balkanu salimis, ir net Albanijoje buvom. O ir Dubrovnika aplankeme. Su grupe susidraugavome. Labai geri prisiminimai.
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2013 08 11, 08:47)
Ir dar domina ar būna keliaujančių po vieną, ar galima rasti kompaniją, kad viena nebūčiau. Šiaip bendravimo problemų neturiu, bet gal visi keliauja po du g.gif ir niekas į kompaniją nepriims.
ir dar vienas klausimas, jei nurodyta, kad liko šešios vietos, tai jau čia garantuotas išvykimas( na jei dar aš prisidėsiu, liks penkios).Ar čia jau tuo šešis surinkus garantuotas.

Keliaujant vienai, būtinai užsisakant kelionę pasakykit, kad norit buti apgvendinta kartu su kokia kita moterimi. Tuomet nereikės mokėti brangiau ir už vienvieti kambarį. Tik būtinai išsiaiškinkite ar nereikės primokėti, jei neatsiras su kuom apgyvendinti. Nes iki šiol ir Guliveryje, ir Grūdoje ir Novature visada būdavo tokia sąlyga: dabar mokat tiek, bet jei neras su kuom apgvendint, tai teks primokėti. Nors kartais ir nereikėdavo. Keliaujant su Topturas tai niekada iki šiol nereikėdavo primokėti. Jei neatsiranda su kuom apgvendinti, gaunate vienvietį kambarį be jokios priemokos smile.gif
Atsakyti