QUOTE(Abėcėlė @ 2015 08 20, 18:38)
Aš rinkčiausi ilgesnę kelionę. Vien todėl, kad kai nuvažiuoji ilgą kelią, jau geriau ilgiau ir pasibūti, daugiau pamatyti. Juk vis tiek kelionės dienos išsimeta - pirmyn ir atgal tenka ilgai keliauti, nieko nepaveiksi...
na aš klausiu dėl to, kad skiriasi šiek tiek pamatomi objektai

ir mane iš pradžių 9d kelionė sužavėjo labiau, bet pagal aprašymą juk galiu ir klysti..

norėtųsi 12d., bet grupė greičiausiai nesusidarys tuo laiku, o ir kaina jau kiek kandžiojasi..
Papildyta:
QUOTE(aar @ 2015 08 21, 08:52)
Imti vakariene ar ne priklauso ir nuo to, kiek jus aplamai demesio skiriate maistui

Mes pirkome vakarienes ir del to visai nesigailejome- nereikejo ieskoti kur pavalgyti, nes esame is tu, kurie nepasisotina vienu persiku ar pan., o keliones metu suktis virtuveleje tarp puodu man absoliuciai nesinoretu. Be to tai pigiau nei kiekviena vakara kazkur prisesti ir pavakarieniauti.
ačiū už nuomonę. tai, kad gamintis tai tikrai ir aš nenorėčiau

o persiko tai ne ne, neužtektų

bet pažiūrėjus pagal kainą, gaunasi kad viena vakarienė kainuoja apie 11eur., tai ir įdomu, ar ten kažkokiose vietose daug brangiau gaunasi valgyti

ir dar mkiek išgąsdino tas lėkimas po ekskursijų, kad spėti vakarienei, bet jei viskas gerai, tai ir man paprasčiau nesukti galvos