Įkraunama...
Įkraunama...

"Guliverio kelionės"

QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 08 13, 07:15)
Tai kaip suprantu apsimoka pasiimti pusryčius? O vakarienės neverta imti?

Pritariu,jog užtenka imti tik pusryčius,pilna puikių viečikių pavalgyti , užtektinai ir parduotuvių smile.gif
Atsakyti
Aš vakarienės neimčiau.

Būtinai pasiimkite vandens batus.
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2015 08 13, 10:26)
Pritariu,jog užtenka imti tik pusryčius,pilna puikių viečikių pavalgyti , užtektinai ir parduotuvių smile.gif

o tose vietikėse gal brangu labai ar ne? smile.gif nes mes irgi mąstome, imti vakarienę ar ne. vyksime rugsėjo 12d. ir gal kas patarsite kuri kelionė įdomesnė, kur 9d, ar kur 10d į Kroatiją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 08 20, 12:05)
o tose vietikėse gal brangu labai ar ne? smile.gif nes mes irgi mąstome, imti vakarienę ar ne. vyksime rugsėjo 12d. ir gal kas patarsite kuri kelionė įdomesnė, kur 9d, ar kur 10d į Kroatiją? smile.gif

Aš rinkčiausi ilgesnę kelionę. Vien todėl, kad kai nuvažiuoji ilgą kelią, jau geriau ilgiau ir pasibūti, daugiau pamatyti. Juk vis tiek kelionės dienos išsimeta - pirmyn ir atgal tenka ilgai keliauti, nieko nepaveiksi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 08 20, 12:05)

Imti vakariene ar ne priklauso ir nuo to, kiek jus aplamai demesio skiriate maistui smile.gif Mes pirkome vakarienes ir del to visai nesigailejome- nereikejo ieskoti kur pavalgyti, nes esame is tu, kurie nepasisotina vienu persiku ar pan., o keliones metu suktis virtuveleje tarp puodu man absoliuciai nesinoretu. Be to tai pigiau nei kiekviena vakara kazkur prisesti ir pavakarieniauti.
Atsakyti
QUOTE(Abėcėlė @ 2015 08 20, 18:38)
Aš rinkčiausi ilgesnę kelionę. Vien todėl, kad kai nuvažiuoji ilgą kelią, jau geriau ilgiau ir pasibūti, daugiau pamatyti. Juk vis tiek kelionės dienos išsimeta - pirmyn ir atgal tenka ilgai keliauti, nieko nepaveiksi... smile.gif

na aš klausiu dėl to, kad skiriasi šiek tiek pamatomi objektai smile.gif ir mane iš pradžių 9d kelionė sužavėjo labiau, bet pagal aprašymą juk galiu ir klysti.. smile.gif norėtųsi 12d., bet grupė greičiausiai nesusidarys tuo laiku, o ir kaina jau kiek kandžiojasi..
Papildyta:
QUOTE(aar @ 2015 08 21, 08:52)
Imti vakariene ar ne priklauso ir nuo to, kiek jus aplamai demesio skiriate maistui  smile.gif Mes pirkome vakarienes ir del to visai nesigailejome- nereikejo ieskoti kur pavalgyti, nes esame is tu, kurie nepasisotina vienu persiku ar pan., o keliones metu suktis virtuveleje tarp puodu man absoliuciai nesinoretu. Be to tai pigiau nei kiekviena vakara kazkur prisesti ir pavakarieniauti.

ačiū už nuomonę. tai, kad gamintis tai tikrai ir aš nenorėčiau biggrin.gif o persiko tai ne ne, neužtektų smile.gif bet pažiūrėjus pagal kainą, gaunasi kad viena vakarienė kainuoja apie 11eur., tai ir įdomu, ar ten kažkokiose vietose daug brangiau gaunasi valgyti smile.gif ir dar mkiek išgąsdino tas lėkimas po ekskursijų, kad spėti vakarienei, bet jei viskas gerai, tai ir man paprasčiau nesukti galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 08 21, 08:01)
na aš klausiu dėl to, kad skiriasi šiek tiek pamatomi objektai smile.gif ir mane iš pradžių 9d kelionė sužavėjo labiau, bet pagal aprašymą juk galiu ir klysti.. smile.gif norėtųsi 12d., bet grupė greičiausiai nesusidarys tuo laiku, o ir kaina jau kiek kandžiojasi..
Papildyta:
ačiū už nuomonę. tai, kad gamintis tai tikrai ir aš nenorėčiau biggrin.gif o persiko tai ne ne, neužtektų smile.gif bet pažiūrėjus pagal kainą, gaunasi kad viena vakarienė kainuoja apie 11eur., tai ir įdomu, ar ten kažkokiose vietose daug brangiau gaunasi valgyti smile.gif ir dar mkiek išgąsdino tas lėkimas po ekskursijų, kad spėti vakarienei, bet jei viskas gerai, tai ir man paprasčiau nesukti galvos smile.gif

Bet kadangi didelė dalis grupės eina vakarieniauti, tai ekskursijos vis tiek baigiasi tokiu laiku, kad spėtume. O jei vėluojama, vakarienę duoda vėliau.
Atsakyti
Paskaičiau ir galvoju-ar tik nebūsime susimovę,kad neimam vakarienių doh.gif tikiuosi tai nesudarys didelių nepatogumųsmile.gif nes prieš tai rašė, kad tenka skubėti ir pan... Bet pamąstėme kad vieną dieną duoda kalnuose užkąsti, kitą dieną laive, taip ir sumetėm-gal nepražūsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 08 21, 10:20)
Paskaičiau ir galvoju-ar tik nebūsime susimovę,kad neimam vakarienių  doh.gif tikiuosi tai nesudarys didelių nepatogumųsmile.gif nes prieš tai rašė, kad tenka skubėti ir pan... Bet pamąstėme kad vieną dieną duoda kalnuose užkąsti, kitą dieną laive, taip ir sumetėm-gal nepražūsim smile.gif

kada jūs keliaujate? irgi į Kroatiją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 08 21, 12:40)
kada jūs keliaujate? irgi į Kroatiją? smile.gif

Aha, 10 dienų, 23 dieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2015 08 21, 14:36)
Aha, 10 dienų, 23 dieną smile.gif

o kaip išsirinkote, kad būtent 10d? smile.gif
Atsakyti
Tiesiog norėjosi ilgesnės kelionės, nes visgi nemažai dienų iškrenta vien važiavimui smile.gif
Jei važiuot, tai važiuot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teisybes_ieskotoja: 21 rugpjūčio 2015 - 14:24