Kr1stute, pabandysiu papasakoti apie kelionę

. Iš karto pasakysiu, kad esu aktyvaus poilsio mėgėja, tai važiavome į visas siūlomas išvykas, grupėje buvo žmonių, kurie išvykų nesirinko, laisvą laiką leido prie jūros. Pirma kelionės diena - ilgas ir nuobodus važiavimas per Lenkiją, apie 7 val vakaro atvažiavome į Čekijos miestą Olamoucą(gal ne visai teisingai parašiau miesto pavadinimą

), viešbutis normalus, patalynė švari, tarakonai sienomis nelaipioja, pasidedam krepšius ir lekiam į miestą, apžiūrime senamiestį, labai įspūdinga maro kolona, jei neklystu 4 aikštės su fontanais, išgeriam čekiško alaus ir į viešbutį miegoti. Antroji diena - kelionė jau įdomesnė, nes važiuojame per Austriją, sustojimas Austrijos mieste Grace, taip pat labai gražus miestas, ekskursija po miestą su rusakalbiu gidu, toliau kelionė per Slovėniją, Kroatiją, vakare apie 10 val. vakaro atvažiuojame į Starigrad- Paklenica, nakvynė privačiuose namuose, švaru, tvarkinga, terasa su vaizdu į kalnus

. Trečia diena- išvyka į Kornati nacionalinį parką, kokios 3 val laive, grožintis skaidria Adrijos jūra ir salomis, salelėmis, maudynės sūriame ežere, vėl į laivą, pateikiama pietūs -kepta žuvis, kroatiškas naminis vynas liejasi laisvai

, su mumis plaukė lenkų turistų grupė, tai kai kam to vyno buvo ryškiai per daug

, po kelionės laivu trumpa ekskursija po Zadarą, taip pat su rusakalbiu vadovu, laisvas laikas, kurio metu pasiklausome jūros vargonų ir pasigrožime saulės baterija. Ketvirtoji diena- išvyka į Šibeniką, Trogirą ir Splitą. Šeštoji diena - išvyka pėsčiomis į Paklenica nacionalinį parką ir pietūs kalnuose, kur kroatiška naminė degtinė ir vynas taip pat liejasi laisvai

. Šeštoji diena - daug kas gulėjo prie jūros, mes pasirinkome išvyką visureigiais į kalnus ir tikrai likom sužavėti

. Septintoji diena - nors ir labai liūdna, bet jau laikas judėti link namų, pakeliui aplankome Plitvicos nacionalinį parką, bijau būti nesuprasta, bet kažko tokio aš jame nepamačiau, galbūt per daug tikėjausi

, vieną kartą pamatyti verta, bet antrą kartą nevažiuočiau, žinoma kiekvienas turim savo skonį ir nuomonę, čia tik mano nuomonė

, kelionė per Kroatiją, Slovėniją, Austriją, nakvynė Čekijoje tame pačiame viešbutyje. Aštuntoji diena - ilgas ir nuobodus važiavimas per Lenkiją. Jei dar kas įdomu, klauskit