Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo - IV

Sveikos ar teko kada rasyti laiska ( kurti) biologiniai mamai?Kursu uzduotis.
Atsakyti
Manau,kad visiems,kurie lankė kursus..
Atsakyti
Rašėme.
Atsakyti
taip raseme.tiesiog isivaizduokit bio mama ir pasakokit kad jau turite vaikeli kaip jam sekasi kaip leidziate laika kokie jo pasiekimai zodziu fantazijos
Atsakyti
Rašėm ir mes smile.gif
Atsakyti
Malonu būtų jai pasidalintumete nuo ko pradėti reiktu? užduotis neišlengvujų....bent man . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2013 09 06, 10:54)
Malonu būtų jai pasidalintumete nuo ko pradėti reiktu? užduotis neišlengvujų....bent man . Ačiū

Mums, kiek pamenu, buvo siūloma išsikelti klausimus:
Ką jūs norėtumėte pasakyti įsivaizduojamai savo vaiko biologinei mamai? Kodėl jūs jį auginate/auginsite? Kaip jūs juo rūpinsitės? Kodėl ji turėtų savo vaiką patikėti jums?
Bet gi galite įsivaizduoti, kad vaikas jau su jumis ir rašote kaip jis auga, kaip jam sekas.
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2013 09 06, 07:41)
Sveikos ar teko kada rasyti laiska ( kurti) biologiniai mamai?Kursu uzduotis.

QUOTE(deola @ 2013 09 06, 08:41)
taip raseme.tiesiog isivaizduokit bio mama ir pasakokit kad jau turite vaikeli kaip jam sekasi kaip leidziate laika kokie jo pasiekimai zodziu fantazijos

Pas mus nebuvo tokios užduoties. Bet kažkurio užsiėmimo metu pasakojo, kaip kažkokia šeima realiai rašė laišką bio mamai ir negavo atsakymo. unsure.gif Blyn, sakau, o ką ta bio motina turėtų atrašyt??? blink.gif Aš nežinau, ar rašyčiau tokį laišką, kol vaikas pats dar per mažas suvokti. g.gif Tikslaiu pasakius - nerašyčiau. Jei tai mano smalsumas, nuvažiuočiau apžiūrėti, kas per namai, kokie žmonės ir panašiai. O laiškas... unsure.gif Kai vaikai pakankamai paaugę, kad suprastų, jei domisi, turi noro, prašau, rašykim.
Atsakyti
QUOTE(gitana36 @ 2013 09 06, 09:54)

Jeigu nori parasyk savo e'maila, atsiusi laiska koki mes rasem. Man jis laiskas kaip laiskas, o vertintojai buvo nustebe ir sake kiek metu veda kursus tokio nera mate, matyt kazkas tiko ir patiko ir mes lengvai issisukome nuo to klausymo, kaip vaikas bendraus su biomotina.
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2013 09 06, 15:29)
Jeigu nori parasyk savo e'maila, atsiusi laiska koki mes rasem. Man jis laiskas kaip laiskas, o vertintojai buvo nustebe ir sake kiek metu veda kursus tokio nera mate, matyt kazkas tiko ir patiko ir mes lengvai issisukome nuo to klausymo, kaip vaikas bendraus su biomotina.

Sypsena777 parasiau tau . aciukas
Atsakyti
O jūs globai ar įvaikinimui?

Pas mus jokių klausimų apie bendravimą su bio-tėvais nebuvo.
Domino net ne tiek mūsų pačių požiūris į bio-tėvus, o tai kaip mes pasakotume vaikui apie bio-tėvus. Kadangi dičkę jau turėjome ir susakėme kaip jai tai pasakojome [pasakojau kaip iš tiesų buvo, nieko neprifantazuodama], tai viskas jiems tiko.

QUOTE(Sypsena777 @ 2013 09 06, 14:29)
mes lengvai issisukome nuo to klausymo, kaip vaikas bendraus su biomotina.

Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2013 09 06, 15:41)
O jūs globai ar įvaikinimui?

Pas mus jokių klausimų apie bendravimą su bio-tėvais nebuvo.
Domino net ne tiek mūsų pačių požiūris į bio-tėvus, o tai kaip mes pasakotume vaikui apie bio-tėvus. Kadangi dičkę jau turėjome ir susakėme kaip jai tai pasakojome [pasakojau kaip iš tiesų buvo, nieko neprifantazuodama], tai viskas jiems tiko.

Ivaikinimui, tik mums rasant laiska biomotinai reikejo, kad atsispeindetu kaip jie bendraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsena777: 06 rugsėjo 2013 - 16:29