Aš jau įmirkau į tą saitą, tiesa, į pavasario temą
 Aš jau įmirkau į tą saitą, tiesa, į pavasario temą  

Mano timpos tik su trim, nenorėjau labai puošnių, kad būtų galima ir į varžybas, ir į parką, ir iš ryto, ir po pietų. O tai išeisi ryte su penkiom paloskėm, parke žmonės nesupras - kur čia taip išsipuošei.
 Mano timpos tik su trim, nenorėjau labai puošnių, kad būtų galima ir į varžybas, ir į parką, ir iš ryto, ir po pietų. O tai išeisi ryte su penkiom paloskėm, parke žmonės nesupras - kur čia taip išsipuošei. 

Pačiai reik žiūrėt ir skaityt. O kas tau sakė, kad tu žiema ar vasara, pas mus, regis, niekas. Tik tu pati
 Pačiai reik žiūrėt ir skaityt. O kas tau sakė, kad tu žiema ar vasara, pas mus, regis, niekas. Tik tu pati 

Tai kur jau 5. Aukų bus!
 Tai kur jau 5. Aukų bus!  

Tai kur jau 5. Aukų bus!
 Tai kur jau 5. Aukų bus! 
 : o aš joms fotkes nusiunčiau
: o aš joms fotkes nusiunčiau  :
:  :
: T y aš neturėjau omeny, kad Karusios tipas "vasara", tik kad su tokiais plaukais kontrastas jau gerokai sumažėjęs ir ant ribos, ir užtat dalis žiemos atspalvių gali nebetikti. Konkrečiai grynai balta mano manymu būtų nelabai, tuo labiau kad aš laikausi nuomonės, kad šviesiausia spalva neturėtų būti baltesnė už dantis, nes kitaip jie atrodys gelsvesni nei yra iš tikrųjų
 T y aš neturėjau omeny, kad Karusios tipas "vasara", tik kad su tokiais plaukais kontrastas jau gerokai sumažėjęs ir ant ribos, ir užtat dalis žiemos atspalvių gali nebetikti. Konkrečiai grynai balta mano manymu būtų nelabai, tuo labiau kad aš laikausi nuomonės, kad šviesiausia spalva neturėtų būti baltesnė už dantis, nes kitaip jie atrodys gelsvesni nei yra iš tikrųjų   Kadangi Karusia kreipėsi į temą patarimo dėl šviesios spalvos į kapsulę, tai aš siūlyčiau kažką šiek tiek gelsvesnio už baltą, kažką iš tų pieniškų-kreminių atspalvių
   Kadangi Karusia kreipėsi į temą patarimo dėl šviesios spalvos į kapsulę, tai aš siūlyčiau kažką šiek tiek gelsvesnio už baltą, kažką iš tų pieniškų-kreminių atspalvių   

Aš pati baltos spalvos nemėgstu, bet kartais nešioju, bet tik šviežiai nusibalinusi dantis
  Aš pati baltos spalvos nemėgstu, bet kartais nešioju, bet tik šviežiai nusibalinusi dantis