Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Va. Sakiau, kad daktarinę biggrin.gif Aš jau įmirkau į tą saitą, tiesa, į pavasario temą biggrin.gif
Atsakyti
bet va dvi disertacijos nesutaria, aš ruduo, žiema ar vasara. sad.gif nu į vasaras tai tikrai netinku, nebent azijatiškas g.gif ) pagal spalvas, kur įdėtos atskirti cool - kai kurias spalvas rinkčiausi iš žiemos, kai kurias iš rudens.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 28, 08:58)
Ten ne juostelės, ten paloskės - tai visai kas kita  umn.gif Mano timpos tik su trim, nenorėjau labai puošnių, kad būtų galima ir į varžybas, ir į parką, ir iš ryto, ir po pietų. O tai išeisi ryte su penkiom paloskėm, parke žmonės nesupras - kur čia taip išsipuošei.

Tai čia Vilniuj taip, Kaune pradėti dieną nuo 5 yr norma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 28, 18:54)
bet va dvi disertacijos nesutaria, aš ruduo, žiema ar vasara. sad.gif

Nu blyn, moterie, tai kaip tu nori, kad tau pasakytų tiksliai, tavęs nematę - ant kortų išmestų? lotuliukas.gif Pačiai reik žiūrėt ir skaityt. O kas tau sakė, kad tu žiema ar vasara, pas mus, regis, niekas. Tik tu pati biggrin.gif

Šiaip ten inc linke yra aiškūs nurodymai, kaip atskirt, kokios spalvos tinka vienai, bet netinka kitai. Tai prisidėk tas spalvas, ir pati matysi...

Tu verčiau paloskes nusipirk, dėl jų visi darniai sutaria, kad lieknina lotuliukas.gif

QUOTE(_asamaM @ 2013 05 28, 19:00)
Tai čia Vilniuj taip, Kaune pradėti dieną nuo 5 yr norma biggrin.gif

Tu ką, Vilniuj ir nuo vienos paloskės praeiviai griūva it pakirsti, ir reikia kviesti greitąją tongue.gif lotuliukas.gif Tai kur jau 5. Aukų bus! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 18:06)
Nu blyn, moterie, tai kaip tu nori, kad tau pasakytų tiksliai, tavęs nematę - ant kortų išmestų? lotuliukas.gif Pačiai reik žiūrėt ir skaityt. O kas tau sakė, kad tu žiema ar vasara, pas mus, regis, niekas. Tik tu pati biggrin.gif

Šiaip ten inc linke yra aiškūs nurodymai, kaip atskirt, kokios spalvos tinka vienai, bet netinka kitai. Tai prisidėk tas spalvas, ir pati matysi...

Tu verčiau paloskes nusipirk, dėl jų visi darniai sutaria, kad lieknina lotuliukas.gif
Tu ką, Vilniuj ir nuo vienos paloskės praeiviai griūva it pakirsti, ir reikia kviesti greitąją tongue.gif lotuliukas.gif Tai kur jau 5. Aukų bus! lotuliukas.gif

umn.gif: o aš joms fotkes nusiunčiau umn.gif:

net išsididinančias iki ekrano dydžio umn.gif:

man pirmai pradžiai tinkančią plionkę nusipirkti, o tai kažkaip be jos jaučiuosi....
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 19:06)
O kas tau sakė, kad tu žiema ar vasara, pas mus, regis, niekas. Tik tu pati biggrin.gif

Aš sakiau, kad žiema, bet tik vienoj foto, o kitur plaukai nušviesinti, ir man labiau link vasaros, nei link rudens, t y aš matau daugiau šaltą tipą, nei šiltą, nepaisant šiltų plaukų wacko.gif T y aš neturėjau omeny, kad Karusios tipas "vasara", tik kad su tokiais plaukais kontrastas jau gerokai sumažėjęs ir ant ribos, ir užtat dalis žiemos atspalvių gali nebetikti. Konkrečiai grynai balta mano manymu būtų nelabai, tuo labiau kad aš laikausi nuomonės, kad šviesiausia spalva neturėtų būti baltesnė už dantis, nes kitaip jie atrodys gelsvesni nei yra iš tikrųjų ax.gif Kadangi Karusia kreipėsi į temą patarimo dėl šviesios spalvos į kapsulę, tai aš siūlyčiau kažką šiek tiek gelsvesnio už baltą, kažką iš tų pieniškų-kreminių atspalvių ax.gif
Atsakyti
Paprastai plaukų sruogas ar gabalą nušviesinu vasarai, nes įdegu iki mulatės - net nesidegindama.
Aha, pieninė tiks ir prie mano plytos smile.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 28, 20:30)
tuo labiau kad aš laikausi nuomonės, kad šviesiausia spalva neturėtų būti baltesnė už dantis, nes kitaip jie atrodys gelsvesni nei yra iš tikrųjų  ax.gif 

Aha, gi skaitėm kažkur šitą. Bet klausyk. Grynai baltos spalvos rūbų - pilna, vien vyriški marškiniai... O tokių dantų gi labai reta. Tai kam tada tinka balta spalva? A?? Aaaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 20:43)
Aha, gi skaitėm kažkur šitą. Bet klausyk. Grynai baltos spalvos rūbų - pilna, vien vyriški marškiniai... O tokių dantų gi labai reta. Tai kam tada tinka balta spalva? A?? Aaaa? g.gif

Nežinau biggrin.gif Aš pati baltos spalvos nemėgstu, bet kartais nešioju, bet tik šviežiai nusibalinusi dantis blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Pasitikrinkit kiek turit "must have" rūbų. Aš 3. lotuliukas.gif
http://www.cosmopoli...e.d?id=61483014
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 28, 21:12)
Pasitikrinkit kiek turit "must have" rūbų. Aš 3. lotuliukas.gif
http://www.cosmopoli...e.d?id=61483014