Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 06 01, 09:48)
Birželio 1  - laikas rodyt vasaros kapsules  biggrin.gif

Čia vasaros? smile.gif Kur maudymukai, trumpi šortukai, plevenančios suknelės, flip flopai, skrybelės, skaros, saulės akiniai....? verysad.gif Tą suknutę iš darbinės kolekcijos, gal atidėkit kokiem 70 sezonų į priekį, tame amžiujė bus pats tas 4u.gif Pasipuošimui irgi reikia kažko kito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 02 birželio 2013 - 19:48
Malena, reikia džiaugtis, kad kapsulę parodė, o čia dar aksesuarų krūvos norisi, a ne per gerai bus? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(groovy @ 2013 06 01, 17:31)
Tik pas mus ir tie trendiniai dar kartais tinkami porą sezonų nešioti, tai nebūna jau visai tokie trumpalaikiai.

Tas tai tikrai. Ir mada daznai truput5 atsilieka nuo uzsienio.Tai jei drabuzelis pirktas ne LT, tikrai imanoma pora sezonu nesioti ir nesijausti atsilikusia nuo mados smile.gif

QUOTE(madrugada @ 2013 06 01, 20:05)
Apskritai, pas mane tokia vasara, kad su pavasario kapsule galima išsiverst biggrin.gif

Siais metais manau visoje Europoje, ne tik pas skandinavus taip buvo. Nes LT po ziemos atejo vasara. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 02 birželio 2013 - 20:31
QUOTE(groovy @ 2013 06 01, 18:31)
Tik pas mus ir tie trendiniai dar kartais tinkami porą sezonų nešioti, tai nebūna jau visai tokie trumpalaikiai.

Taiklus pastebėjimas. drinks_cheers.gif

QUOTE(groovy @ 2013 06 02, 21:18)
Malena, reikia džiaugtis, kad kapsulę parodė, o čia dar aksesuarų krūvos norisi, a ne per gerai bus? biggrin.gif

O būna per gerai? unsure.gif mastau.gif biggrin.gif Man rods pati dontstopė kažkada rašė, kad kapsulė skaitosi kai su aksesuarais.
Aš nežiūriu kaip į kapsulę. Man pats kapsulizmas jau nusibodęs reikalas. Žiūriu ar yra kuo rengtis ar nėra. Į darbą lyg ir yra. O laisvalaikiui trūksta krūvos pribumbasų, kad ta trumpa vasara visapusiškai pasidžiaugti. Bet gal dontstop turi dar nekapsulinių rūbų užslėpusi biggrin.gif
Papildyta:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=61464796

Straipsnio komentaruose pareklamavo pigų puslapį sammydress.com, kuris nemokamai siunčia. Čia kitaicai? Gal kas nors siuntėsi?
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 02, 21:30)
Sveikos
Tas tai tikrai. Ir mada daznai truput5 atsilieka nuo uzsienio.Tai jei drabuzelis pirktas ne LT, tikrai imanoma pora sezonu nesioti ir nesijausti atsilikusia nuo mados smile.gif

Tikra teisybė biggrin.gif Ypač su vaikų - paauglių rūbais - pirmiau sudrožia, o paskui jie LT ateina į madą lotuliukas.gif Užtat LT galima pirkti nebent tik kokią klasiką. Jei įperki lotuliukas.gif

O Lt tai mano asmeniniais pastebėjimais pirmieji madas atitekina kažkodėl ne kokie ten Zara ir Mango, o skandinavai Lindex mastau.gif Ir netgi rankinių, tik kokybė pas juos tai tokia neįspūdinga...

O va papuošalų, kuriuos galėčiau pavadinti trendiniais, LT iš viso nematau schmoll.gif Visas trendiškiausias trendiškumas - pandoros nauja kolekcija lotuliukas.gif Apie trollbeads iš viso nekalbu, tie išvis nusigyveno irnesakyk.gif Nu nėr papuošalų normalių, nėr. Net tų papigiuškių.

Ir su tamsiais akiniais problemos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 birželio 2013 - 21:53
QUOTE(Malena @ 2013 06 02, 17:45)
Čia vasaros? smile.gif  Kur maudymukai, trumpi šortukai, plevenančios suknelės, flip flopai, skrybelės, skaros, saulės akiniai....? verysad.gif  Tą suknutę iš darbinės kolekcijos, gal atidėkit kokiem 70 sezonų į priekį, tame amžiujė bus pats tas 4u.gif Pasipuošimui irgi reikia kažko kito...

na jau, jei trumpais šortukais ir flip flopais po miestą nelaigai, tai jau ir ne vasara? LT gyvenant, darbelį dirbant, tai gerai jei pavyksta į kurortą kokį išsiplėšt keletui dienų ir sukenką plevenančią užsimauti.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 02, 20:49)
Į darbą lyg ir yra. O laisvalaikiui trūksta krūvos pribumbasų, kad ta trumpa vasara visapusiškai pasidžiaugti. Bet gal dontstop turi dar nekapsulinių rūbų užslėpusi biggrin.gif

Straipsnio komentaruose pareklamavo pigų puslapį sammydress.com, kuris nemokamai siunčia. Čia kitaicai? Gal kas nors siuntėsi?

Na, konkrečiai dontstop laisvalaikiui irgi visko yra. Juk ji jau pasakojo savo įpročius, tai aš viską matau. Jos laisvalaikis ne toks, kaip kai kurių kitų, tai va ir nesulauksi gal skrybėlių tongue.gif O akinius nuo saulės yra rodžiusi, bent jau tipą. Dėl skarelių, abejoju, ar jas vasarą nešioja, gi karšta, aš ir pati nelabai nešioju.

Jo, greičiausiai kinų. Iš šito nesu siuntusi.
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2013 06 03, 08:08)
na jau, jei trumpais šortukais ir flip flopais po miestą nelaigai, tai jau ir ne vasara?  LT gyvenant, darbelį dirbant, tai gerai jei pavyksta į kurortą kokį išsiplėšt keletui dienų ir sukenką plevenančią užsimauti.

Manęs su šortukais niekas net daržus ravint atokiame sode nepamatytų, šitokios šlaunys blink.gif O flip flopus turiu, bet jie nebūtini, labiausiai tai į paplūdimį, bet galima ir su patogiomis basutėmis apsieiti. Kiti flip flopų pakęsti negali, nu nežmoniškai nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 06 03, 09:08)
na jau, jei trumpais šortukais ir flip flopais po miestą nelaigai, tai jau ir ne vasara?  LT gyvenant, darbelį dirbant, tai gerai jei pavyksta į kurortą kokį išsiplėšt keletui dienų ir sukenką plevenančią užsimauti.

Pasiskaitykit aukščiau apie kokią kapsulę buvo kalbėta.
o dėl kitko, aš irgi LT gyvenu, dirbu. Jūra toli, bet parkai, ežerai, pasivaikščiojimo vietos prieinamos. Kažkuris vakar dienos postas rašytas iš terasos, besėdint su trumpais šortukais ir flip flopais, laisva maikute. biggrin.gif

QUOTE(groovy @ 2013 06 03, 10:39)
Na, konkrečiai dontstop laisvalaikiui irgi visko yra. Juk ji jau pasakojo savo įpročius, tai aš viską matau. Jos laisvalaikis ne toks, kaip kai kurių kitų, tai va ir nesulauksi gal skrybėlių tongue.gif O akinius nuo saulės yra rodžiusi, bent jau tipą. Dėl skarelių, abejoju, ar jas vasarą nešioja, gi karšta, aš ir pati nelabai nešioju.

Skareles ir skaras nešioja mirksiukas.gif Aš daugiau turėjau omeny tas didesnes, kur galima apsigaubti vakare. Prie suknelės man gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 02, 20:45)
Čia vasaros? smile.gif  Kur maudymukai, trumpi šortukai, plevenančios suknelės, flip flopai, skrybelės, skaros, saulės akiniai....? verysad.gif  Tą suknutę iš darbinės kolekcijos, gal atidėkit kokiem 70 sezonų į priekį, tame amžiujė bus pats tas 4u.gif Pasipuošimui irgi reikia kažko kito...

Maudymukų nenešioju - nesimaudau ir nesideginu, nesu turėjus maudymkės nuo paauglystės laikų smile.gif
Šortų, nei ilgų, nei trumpų nenešioju, leškų apimtis neleidžia biggrin.gif
Suknelių juk yra kažkiek, pernai "darbinę" suknelę aš buvau apsirengus lygiai vieną kartą, o "laisvalaikinę" - 3 ar 2...Iš ko darau išvadą, kad daug man jų nereikia 4u.gif
Flip flopų irgi man nereikia, sportbačiai dar ir ant kojinės man geriausia variantas vasarai biggrin.gif
Skrybelių, skarų nenešioju, skarelės ant kaklo tai iki +15 pagal temperaturą, paskui mane jau dusina .. Yra kepurė su snapeliu, nežinau kur mėtosi, bet prieš kelionę reikės susieškot.. eiliniam savaitgaliui man jos nereikia.
Akinius rodžiau.

O kas blogai su darbine suknele? unsure.gif Jei tik kad ne madoj, tai man nieko tokio blush2.gif , man ji tinka prie figūros, gerai viską uždengia, ką reikia, patinka, kad iškirptis kaip darbui ne per gili ax.gif

Pasipuošti gali būti, kad neteks nei vieno karto per visą vasarą, tai labai kažko rimto ir neruošiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 03, 10:27)
Aš daugiau turėjau omeny tas didesnes, kur galima apsigaubti vakare. Prie suknelės man gražu. wub.gif

A, nu geras, gražu, tai reik tikėtis pas kitus pamatyti? biggrin.gif Man tai negražu, iš manes irgi niekas nesulauktų tokių skarų, aš mėgstu kardiganus vakarais, kai vėsu, užsimesti. Man tos skaros bobiškai atrodo, kaip bežiūrėsi. Ir tie šaliai, kur per balius naudoja, vis tiek storina kažkaip ir bobiškai. Jau geriau švarkiukas koks, ar pati suknelė ilgomis rankovėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 birželio 2013 - 11:18
QUOTE(dontstop @ 2013 06 03, 11:52)
sportbačiai dar ir ant kojinės man geriausia variantas vasarai  biggrin.gif

omg blink.gif lotuliukas.gif

Mano šlaunys irgi schmoll.gif Pernai atradau trumpus šortukus ir negaliu atsidžiaugti. Tiesa pasakius, man dzin kaip atrodau. blush2.gif Į miestą neinu aišku.
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 06 03, 12:17)
A, nu geras, gražu, tai reik tikėtis pas kitus pamatyti?  biggrin.gif Man tai negražu, iš manes irgi niekas nesulauktų tokių skarų, aš mėgstu kardiganus vakarais, kai vėsu, užsimesti. Man tos skaros bobiškai atrodo, kaip bežiūrėsi. Ir tie šaliai, kur per balius naudoja, vis tiek storina kažkaip ir bobiškai. Jau geriau švarkiukas koks, ar pati suknelė ilgomis rankovėmis.

Išvardinau daug dalykų, nes mano akim, laisvalaikio kapsulei trūksta įvairovės. Įvairių vasaros atributų.
Aš vėsesniam vakarui mėgstu ir skaras, ir kardžius, ir švarkelius, ir parkas,ir džemperius ir megztinius. Vien su kardžiais visada man per nuobodu. Pagal situaciją viskas.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 03, 11:32)
Aš vėsesniam vakarui mėgstu ir skaras, ir kardžius, ir švarkelius, ir parkas,ir džemperius ir megztinius. Vien su kardžiais visada man per nuobodu. Pagal situaciją viskas.

Nu aišku. Aš tai tiek iš namų neišeinu, kad tiek daug visko reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti