Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Perfect @ 2013 04 03, 18:08)
Tai puiku, Shana, lauksim kapsulių.

Aš irgi stilių pakeičiau. Kurį laiką vilkėjau tik juodai...Netektis...

uzjauciu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 03, 18:49)

Dontstop, kaip gyvuoji?

Aš gerai, ačiū smile.gif Kovo pirmom dienom rodžiau pavasario kapsulę, darbinę, laisvalaikio kadangi mažai nuo darbo lieka, tai nelabai ko ir reikia... kol kas, vėliau sukomplektuosiu. Šalta pas mus, tai visą kovą vilkėjau žiemiškai blush2.gif ir tebevilkiu, nes darbe +16, geriausiu atveju iki +19 sušyla kartais, tai.. doh.gif Bet jau tikiuosi greit, bent jau balandžio pabaigoj, galėsiu paslėpt storus megztinius ilgam rolleyes.gif
Kol kas nieko neperku, taupau. Iš principo, nieko ir nereikia smile.gif

Užjaučiu dėl netekties unsure.gif
Atsakyti
Gal ne visai į tą temą.. bet norėčiau paklaust nusimanančių ax.gif

ar tokios kišenės tokiose vietose kaip nors storina/gali netikti smėlio laikrodžio figūrai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 03, 19:02)
Gal ne visai į tą temą.. bet norėčiau paklaust nusimanančių  ax.gif

ar tokios kišenės tokiose vietose kaip nors storina/gali netikti smėlio laikrodžio figūrai?

Man atrodo, kad tos viršutinės gali krūtinę didint, jei ir taip didelė, gali nepatikti g.gif Bet aš gal nelabai nusimanau, tik nuomonę reiškiu.

O temą reik gaivint, prisipirkau visko, tik va taaaaip tingiu fotografuot, reik atrast to laiko kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 03 balandžio 2013 - 22:01
Ačiū visoms už gražius žodžius ir užuojautą.

Pas mus ir dabar šalta, be to, sniego ohmy.gif labai labai daug... Vaikštau apsirengusi šiltai ir patogiai, žiūriu sveikatos.

Bet pagalvojau, kad jau gi gal pavasarėja, reikia ruoštis, dulkes nupūst nuo dailių aprėdų. laugh.gif

Shana, gražiai, toks moteriškas prabangiai atsainus stiliukas.

Gerai, gaivinam temą.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2013 04 03, 20:02)

Nemanau, kad storintų... Nebent į kišenes prisigrūstumėt po pluoštą pinigų tongue.gif
Kita vertus, reiktų pamatyt ant žmogaus g.gif
Atsakyti
Perfect, kiek laiko teko gedulą nešioti? Beje, užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 04 04, 11:18)

Dėkui, groovy. verysad.gif
Gedžiu ir dabar. Tik jau be juodų rūbų... Nebegaliu juodos nešiot, ir taip liūdna verysad.gif Iš ties manau, kad ne rūbų spalvoj esmė. Depresija ir taip, o dar juodi rūbai schmoll.gif

Lapkritį netekau brolio. Klastūnas vėžys. Taip netikėtai ir labai staigiai. Et, nelengva net rašyt, gerklėj gumulas...

Nesakau, kad juodos atsisakiau visai, ne... Raudonai irgi nesirengiu, tiesiog dabar mano rūbai ramių, santūrių spalvų.
Ruošiuos po truputį pavasariui, žiūriu spintoj, ko galbūt atsisakyt visai, gal ką įsigyt, jei ko labai reiks.

P.S. Esu ruduo, jei kas pamenat. Neva tai man nepatariama nešioti juodos spalvos, tačiau, tiesą sakant, negaliu jos atsisakyti visai. Ir ne dėl gedulo.
Atsakyti
Perfect, priimkit ir mano užuojautą.

Dėl juodos - gal ją pavyktų keisti tamsiai tamsiai ruda (kavos)?
Atsakyti
user posted image

Tau tinka

Šiltų, prislopintų spalvų paletė – geriausias pasirinkimas. Drąsiai jaustis gali taikydama gelsvas, garstyčių, medaus, švelniai oranžinę spalvas, rusvus tonus, smėlio, auksinės, rausvai rudos atspalvius, pastelinę rausvą, lašišos, baklažanų spalvas.

Sutinku, kad tinka šiltų prislopintų spalvų paletė. Tik dėl gelsvų labai labai labai abejoju - netinka man... Ir rusvi...Nemėgstu rudos spalvos...
Be to, jau seniai atradau, kad man netinka balta. Na, ta, tokia TIKRA balta.

inc, tik dabar pastebėjau jūsų foto ketvirtam puslapy, berods - su skrybėliuku. Tinka jums. Spalvos gražios ir visas stiliukas mirksiukas.gif Tik rinkčiausi kiek siauresnes kelnes, jei jau kiščiau į batus.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 04, 11:04)
Gedžiu ir dabar. Tik jau be juodų rūbų... Nebegaliu juodos nešiot, ir taip liūdna verysad.gif Iš ties manau, kad ne rūbų spalvoj esmė. Depresija ir taip, o dar juodi rūbai schmoll.gif

Nesakau, kad juodos atsisakiau visai, ne... Raudonai irgi nesirengiu, tiesiog dabar mano rūbai ramių, santūrių spalvų.
Ruošiuos po truputį pavasariui, žiūriu spintoj, ko galbūt atsisakyt visai, gal ką įsigyt, jei ko labai reiks.

console.gif

Kokios spalvos dabar vyrauja garderobe? Gal net yra pavykę kokią kapsulytę susiformuoti?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 04 04, 12:09)
Perfect, priimkit ir mano užuojautą.

Dėl juodos - gal ją pavyktų keisti tamsiai tamsiai ruda (kavos)?

Ačiū, Amarcord.

Oi, žinokit, nieko man ta ruda nepadarė, bet NEMĖGSTU jos...Jaučiuosi kaip rudoji skruzdėlė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2013 04 04, 12:14)
console.gif

Kokios spalvos dabar vyrauja garderobe? Gal net yra pavykę kokią kapsulytę susiformuoti?

Jo, galėsiu parodyt, ką nešioju.
Vyrauja navy, pilka, žalia, baltai-gelsva ar kaip ją pavadint g.gif
Na, kaip minėjau, juodos neišmečiau... Turiu keletą rūbų dėl šilumos, kaip vadinu rolleyes.gif
Tiesa, mėgstu chaki. Man gražu. Tinka man, sakyčiau. Vasarą ypatingai, kai esu įdegusi man ji labai patinka ir turiu tikrai nemažai chaki rūbų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 04 balandžio 2013 - 11:20
QUOTE(Perfect @ 2013 04 04, 11:13)
inc, tik dabar pastebėjau jūsų foto ketvirtam puslapy, berods - su skrybėliuku. Tinka jums. Spalvos gražios ir visas stiliukas mirksiukas.gif Tik rinkčiausi kiek siauresnes kelnes, jei jau kiščiau į batus.

Dėkui wink.gif O kas dėl kelnių, tai nelabai galiu siauresnių, žinok ax.gif Sveikata kiek kvailioja, tai būna ima ir staiga kad pradės kojos tint, tai bet kokios siauresnės tuoj pjauna per pakinklius. Žodžiu, tokios trenktos gan neblogas išsigelbėjimas. Atsigausiu, tai kokių normalesnių nusipirksiu mirksiukas.gif

Priimk ir nuo manęs užuojautos pluoštelį 4u.gif 4u.gif

Jei tu true rudenukas, tai gali kokių neutralių, nerėkiančių spalvyčių dabar pasirinkt, tarkim
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 04 balandžio 2013 - 11:35