QUOTE(Para @ 2013 03 17, 18:38)
Gaudvile, patiko tavo sėklų grūdinimo receptukas, jau 4 dieną pomidorai sudygo (atsiprašau, čia iš pomidorų temos.)
supratau, ir labai šaunu, kad pavyko bei nepasididžiavai parašyt

. O tai vis tik neigiama info jau net ir norą kažkuo įdomesniu pasidalint numuša.
QUOTE(jediara @ 2013 03 17, 18:41)
Skanu

, bet reikės pabandyti su svogūnu, nes mes juos tai mėgstame
oi, čia mama ir močiutė taip įpratino ir kai nosė pripranta, tai vėliau skiria, kad bulvės buvo virtos be svogūnų
Tik gal kam ir labai keistai mes tai darom, bet tokia technologija - svogūno nedidelė galvutė dedama į verdančias bulves likus virti ~10min, dar po kelių minučių tik dedama druska ir likus 5minutėms įpalamas šlakelis pieno. Bulvės būna labai kvapnios