Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Vyrui gyvenime nelengva:
Kai jis gimsta, sveikinama motina.
Kai veda, žavimasi nuotaka.
Kai tampa tėvu, gėlės teikiamos žmonai.
Kai miršta, jo pensiją prašvilpia našlė!
Taip kad karščiausi sveikinimai su diena tų, kurios visad ir visur valdo! wink.gif

SU KOVO 8!!! Linkiu vat tokio derliaus kaip minimum biggrin.gif
user posted image

a vat radau foto su vaizdeliu taros, pas mane irgi dalis taip auga, bet man tie puodeliai per maži, vėliau persodinu į bokaliukus ( foto ne mano, ginkdie, schmoll.gif )
user posted image
taisau foto į mažesnę, o tai ana kažkokia didelė gavosi....

dar beieškodama radau tinginio daržo nuotrauką fainą
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 kovo 2013 - 13:12
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 08, 01:50)

Is apmaudo pakrapsciau zeme, viena seklyte uodegyte iskisus rolleyes.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 08, 08:46)

Aciu 4u.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 08, 11:38)
ir man aktualu del lauko pomidoru, bet reikia is anksto zinoti, grudinsiu dar sav.  smile.gif Manau be kovo galo , ar net balandzio pradzios nereikia seti  g.gif
Rase jau kazkada, kad sodinti birzeli i lauka
Orlynij Kliuv sejau 2 seklytes, abi islindo  smile.gif
Bet yra dar kitu rusiu, kur nelenda,jauciu truks kantrybe, eisiu paieskoti seklu tabletese, gal jos supuvo  g.gif

Kovo paskutine savaite planuose pas mane, bet dar ir prognozes stebesiu ax.gif

QUOTE(Ynka @ 2013 03 08, 12:56)

Sakykit ka daryti su "kepurele",krapstant didele tikimybe kad nutruks, ax.gif o palikus likimo valiai turbut nieko gero nebus g.gif Nu taip rankos niezti isgelbeti lotuliukas.gif

Mano slsptas ginkla jei jau pati nenukrenta, tai su nagu kirpimo zniplytem atsargiai kepurytes bet kuri krasteli prakerpu, toliau lapukai patys susitvarko smile.gif nebedanet jei krastelis koks lapuko nusignyba, esuviena daiga isvis be lapu turejusi, isaugo tikru lapuku pora ir be skilcialapiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 08, 14:18)
Mano slsptas ginkla jei jau pati nenukrenta, tai su nagu kirpimo zniplytem atsargiai kepurytes bet kuri krasteli prakerpu, toliau lapukai patys susitvarko  smile.gif nebedanet jei krastelis koks lapuko nusignyba, esuviena daiga isvis be lapu turejusi, isaugo tikru lapuku pora ir be skilcialapiu  cool.gif

Aciu 4u.gif jau prakirpau,jei isgelbesiu labai savim busiu patenkinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ynka @ 2013 03 08, 13:49)
Aciu 4u.gif jau prakirpau,jei isgelbesiu labai savim busiu patenkinta lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš gausiai apipurškiau ir po keliu minučių visos lengvai nusiėmė,labai daug buvo su kepurytėm,buvau jau išsigandus.Pirmi metai sėju,tai mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis iš mūsų šaunių pomidorininkių. 4u.gif
Atsakyti
Ar po ta juoda plevele pomidorams gerai, matosi pagelte lapeliai, juk prikaitina saknis.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2013 03 08, 14:09)
O aš gausiai apipurškiau ir po keliu minučių visos lengvai nusiėmė,labai daug buvo su kepurytėm,buvau jau išsigandus.Pirmi metai sėju,tai mokytis,mokytis ir dar kartą mokytis iš mūsų šaunių pomidorininkių. 4u.gif

Tikrai tep thumbup.gif Prieš saulutę visai neilgo laiko reikia po gaubtu palaikyt,tuoj aprasoja,suminksteja sekla ir nusineria,jei vakare-nakčiai palikti ramybej iki ryto...
Skaitau,klausau,vygdau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 03 08, 15:33)
Tikrai tep thumbup.gif Prieš saulutę visai neilgo laiko reikia po gaubtu palaikyt,tuoj aprasoja,suminksteja sekla ir nusineria,jei vakare-nakčiai palikti ramybej iki ryto...
Skaitau,klausau,vygdau  thumbup.gif

Bet jau kiek kartu sitas receptas yra pakartotas sitoje temoje ir vistiek atsiranda klausianciu, kaip zmonems reikia viska sukramtyt ir idet i burna o sauksta prie burnos pakelt persunku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 08, 15:37)
Bet jau kiek kartu sitas receptas yra pakartotas sitoje temoje ir vistiek atsiranda klausianciu, kaip zmonems reikia viska sukramtyt ir idet i burna o sauksta prie burnos pakelt persunku schmoll.gif

Buna nusinerialengvai, buna,kad vistiek nenusineria, ypac, jei ten kokia paprika, ne pomidoras. Nu ir mat ja velnias ax.gif Dar ne velu atseti,jei kokia netikus pasitaikys. Nes man buvo keleta kartu,kad ir drekinau tas galvas ir vistiek is vietos nejudejo, kol finale prie galvos kotelis dziuti pradejo ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
as tai irgi jei kepures dregnos nuimti svelniai negaliu, tai su manikiurinem zirklutem krasteli prakerpu, kaip naujagimiui nagiuka ir nusiima ta kepure.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 08, 15:37)

Kam nesunku tas ir atsake 4u.gif kam per sunku tegul patyli biggrin.gif
Atsakyti
Su moterškių solidarumo diena visas 4u.gif .

Mano dviejų rūšių pomidorus jau reiktų pikiuoti, kiti nepasodinti. Oi kaip vyras pyksta kaiartėja palangių apkrovimo metas doh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 08, 15:31)
Su moterškių solidarumo diena visas  4u.gif .

Mano dviejų rūšių pomidorus jau reiktų pikiuoti, kiti nepasodinti. Oi kaip vyras pyksta kaiartėja palangių apkrovimo metas  doh.gif    thumbup.gif  thumbup.gif

o mano solidarus, nes valgyt savus vaisius patinka smile.gif Padarė pietinės pusės palangėms tokį stiklinį ale stelažą, įstatomą į visą lango nišą, tai dabar ten 4 lentynos daigyklų viena virš kitos
Atsakyti