Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Siandien pikiavau Mikado daigelius. Tai pirma karta pas mane bus pomidorai tokie idomus - isleido pirmus tikruosius lapelius, kurie nera kapryti, o tokie apvalus,kaip kad papriku Rocoto tikrieji lapeliai bigsmile.gif Neturejus dar tokiu bigsmile.gif Bet is 6 tik 4 geranoriskai isdygo, tai pasejau dar 3, vienas bus virsaus, jei kas spiriosis g.gif
Atsakyti
Ar siuntėtės kas iš www.seemnemaailm.ee pomidorų sėklas "Sachar biejyj", nedygsta nei viena doh.gif ir beje jau antri metai, nu nereikėjo man jų antrą kartą siųstis dabar matau g.gif, bet šaukštai po pietų...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 11, 10:21)
doh.gif pas mane su paprikom šiemet pravalas visiškas...dygsta visą mėnesį , ir turbūt bus jų tik pusė pasėtų...nežinau , gal visai aš jų šiemet nesodinsiu...
o čiliukai gražūs labai, visi išdygo normaliausiai ir auga...pfu pfu... biggrin.gif

Paprikos dygo labai ilgai, gal 3 savaites, cianuo rusies priklauso perkiek sudygsta, bet isdygo visosvienu metu kaip kareiviai, 8vnt

Nu ir pasidziaugsiu pomidoru tema, nagi pakrapsciau zeme, isleidusi uodegyte man prarastoji Dziuljeta thumbup.gif
Nu bet tai islepus ponia, po savaites grudinimo 2savaites dygsta g.gif
Atsakyti
***** kaip salta...idomu ,ar eksperimentiniai nesusals siltnamy?kiek laiko 'idli' dygsta?visos veisles jau sudygo-vieninteliai IDLI nekisa nosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 11, 11:35)
Paprikos dygo labai ilgai, gal 3 savaites, cianuo rusies priklauso perkiek sudygsta, bet isdygo visosvienu metu kaip kareiviai, 8vnt

Nu ir pasidziaugsiu pomidoru tema, nagi pakrapsciau zeme, isleidusi uodegyte man prarastoji Dziuljeta  thumbup.gif
Nu bet tai islepus ponia, po savaites grudinimo 2savaites dygsta g.gif

biggrin.gif jo jo...ir mano paskutinioji džiuljeta prasikalė...
nu bet dar kitos veislės ne visos išlindusios g.gif pernai kažkaip greičiau ir vienodžiau visi dygo rolleyes.gif

rolleyes.gif ir su paprikom man taip nėr buvę įdomiai...šiemet kažkaip išskirtinai viskas dygsta- keistai... rolleyes.gif
Papildyta:
g.gif mergaitės , o tas sėkliukes iš jūsų sodui , gal mirkėt ar grūdinot...atsimenu , kad jos labai tokios susitraukusios buvo...prakrapsčiau , atrodo gyvos , na ir toliau laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 11 kovo 2013 - 11:19
Mano tai dygo kaip niekad gerai... bet paauginusios jau po pora lapeliu uzsilenke blink.gif Ir nematau priezasties schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 03 11, 12:25)
g.gif mergaitės , o tas sėkliukes iš jūsų sodui , gal mirkėt ar grūdinot...atsimenu , kad jos labai tokios susitraukusios buvo...prakrapsčiau , atrodo gyvos , na ir toliau laukiu rolleyes.gif

nemirkiau ir negrūdinau. O kada pirkot tas sėklytes? gal senas ar kokias įtartinas Jums atskaičiavo? Jūsų vietoj paskambinčiau jusu sodui ir pasiskūsčiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 11, 13:08)
Mano tai dygo kaip niekad gerai... bet paauginusios jau po pora lapeliu uzsilenke blink.gif Ir nematau priezasties schmoll.gif

iš sodui.lt sėklos buvo? negazdinkit, mano visas pamidorynas iš ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 03 11, 13:08)

O zeme? Gal substratas kaltas, juodoji kojele?
Atsakyti
Visos seklos is sodui.lt buvo nekokios isvaizdos, pajuodusios, labai nevienodo dydzio, zodziu kele itarima, bet sudygo
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 03 11, 13:21)
nemirkiau ir negrūdinau. O kada pirkot tas sėklytes? gal senas ar kokias įtartinas Jums atskaičiavo? Jūsų vietoj paskambinčiau jusu sodui ir pasiskūsčiau  unsure.gif
Papildyta:

iš sodui.lt sėklos buvo? negazdinkit, mano visas pamidorynas iš ten  blink.gif

g.gif na šią žiemą pirkau...
tai ką ten dabar skųsies ...neaišku , kas joms čia yr , jei pas kitas sudygo 100 proc. kovo 15 atsėsiu ir žiūrėsiu kaip bus...dabar po dvi pasėjus turiu , tai dar ir šiandien nelenda doh.gif nei viena...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 03 11, 13:36)
Visos seklos is sodui.lt buvo nekokios isvaizdos, pajuodusios, labai nevienodo dydzio, zodziu kele itarima, bet sudygo

unsure.gif gavau visas gražutes, kaip iš katalogo. Pirkau sausio 28d., bet po tokių atsiliepimų nž. ar kitais metais bepirksiu-bijosiu prabangias šiukšleles gaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2013 03 11, 14:11)
unsure.gif  gavau visas gražutes, kaip iš katalogo. Pirkau sausio 28d., bet po tokių atsiliepimų nž. ar kitais metais bepirksiu-bijosiu prabangias šiukšleles gaut  unsure.gif

As sausio pirmom savaitem pirkau,gal kokie likuciai buvo,kas cia zino dabar. Kadangi sudygo,tai nebijosiu pirkti, bet jei vel negrazias gausiu tai tarsiuosi kad pakeistu, nes tokia negrazi sekla kelia itarima
Nu kur tas pavasaris unsure.gif
Atsakyti