Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 11, 16:58)
Tai aš jau ir panašiai darysiu. Tik šiemet planuoju jog gėlynuose bus pagrinde mėlyna ir geltonos spalvos, raudoni pomidorai gali nesiderint prie mano planų lotuliukas.gif Iš manęs jau irgi pernai žvengė, kad gėlyne augo mangoldai, krapai ir dar visokie biesai. Anyta juokavo, jog mangoldai pačios gražiausios kiemo gėlės  lotuliukas.gif

ne is taves vienos-pas man gelynus juose garbanotieji kopustai ax.gif bet man buvo labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 11, 16:37)
taigi vietoj gėlių vazonų bus pomidorų kompozicijos ( man pernai patiko bajaja su lobelija- nu nuostabus derinys  wub.gif  žvengė kas netingėjo, bet mėlynos ir baltos lobelijos ir tankus žalias pomidoriukas su randonais vaisiais- bais gražiai žiūrėjos iki rudens  blush2.gif )

tai bajajavazonan ar alpinariuman kisai? g.gif beje,ar pasieke jau seklytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 11, 17:09)
nesutikčiau dėl anytų- ne visada jos viską gerai žino ir supranta, kartais ir pačios turi ko iš mūsų pasimokint |( ne be  forumų pagalbos mes tokios gudros  mirksiukas.gif  thumbup.gif )

O as apie ka sakau biggrin.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 03 11, 18:00)
ne is taves vienos-pas man gelynus juose garbanotieji  kopustai ax.gif bet man buvo labai grazu wub.gif
Papildyta:

tai bajajavazonan ar alpinariuman kisai? g.gif beje,ar pasieke jau seklytes ax.gif

o pas mane kopūstuose gėlės auga, tiksliau- turiu tokį mini kalnelį iki papų , ant kurio šlaitų sutalpinu kopūstus ir gėles kai kokias, tai vienam šlaite- popūstai su lobelijom ir medetkom auga, fainas derinukas toks, kitas šlaitas- žydrūnai ir tagetės šachmatuotos, viršūnėj salvijos ir t.t..dar kitas nasturtom ir medetkom žydi. šiemet kiek kitaip darysiu, bet esmė ta pati- mixas bus ax.gif

nu negavau, vat bus pirmas prapuolęs siuntinukas lotuliukas.gif nu, iki rudens luktelkim dar, ryt kalną siuntinių paštan vešiu, užklausiu vėl, o tai paštininkė nauja pas mane gatvę aptarnauja, tai naktim atneša, tai sekmadieniais, žodžiu...

ai dar dėl bajaja- gražiausiai augo tai šiltnamyje žemėj pasodinti, o mano minėti su kvietkom- 15l kibiruose lauke ( kibirai kiauri mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 11 kovo 2013 - 18:23
QUOTE(Venta9 @ 2013 03 11, 15:57)
Tuomet nieko negaliu patart.

Aciu uz bandyma 4u.gif Bet as jau neimu galvon.. Kiek bus-tiek uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 03 11, 15:28)
pirkausi ir aš. sėklos buvo mažutės. Man irgi kažkaip neramu buvo. Tai paprikos sudygo 100 proc. Aurea irgi 100 proc. Va tik uributi iš 5 sėklyčių sudygo 4. Sakyčiau daigumas labai geras. nemanau kad sėklose tada bėda.

Svarbu kad sudygo, veliau sesiu celzus 5vnt laukui, tos tai visai grazios seklos
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 03 11, 16:16)
Isgyvent, tai isgyvens....tik tokiemoms oro salygoms klausimas kada isdygs  g.gif  ankstyvo derliaus jau tikrai nebus

Tokie pagrūdinti, turėtų nesirgdami gerai augti lauko sąlygomis. Priminsiu, pomidorai skaniausi kuomet noksta 'ant saulės'. Pagal prognozes, tai gana greitai atšilimas ateis, vadinasi turėtų panašiai sudygti kaip ir sėjančių namuose ~03.21.

Vakar saviškius patikrinau, po mulčiumi drėgna dirva, beliko šiltesnių orų sulaukti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 11, 22:36)
Tokie pagrūdinti, turėtų nesirgdami gerai augti lauko sąlygomis. Priminsiu, pomidorai skaniausi kuomet noksta 'ant saulės'. Pagal prognozes, tai gana greitai atšilimas ateis, vadinasi turėtų panašiai sudygti kaip ir sėjančių namuose ~03.21.

Vakar saviškius patikrinau, po mulčiumi drėgna dirva, beliko šiltesnių orų sulaukti.

Nu nebent lauke auginti, bet kad as ten aukstaugius sukisau biggrin.gif is ziemaugiu ronco, tai anais metais nepasiteisino... siemet jos jau nesodinsiu blush2.gif vo kiti lyg ir podsneznik, tai galima bus lauke pasodinti
Atsakyti
dafai, palačiokės, kokį ritualinį šokį su apžavais suptrypkit kas mokat, ar su deglais a dar ten ką pasitelkę- verkiant reikia pavasario ir šiltų orų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 11, 22:52)
dafai, palačiokės, kokį ritualinį šokį su apžavais suptrypkit kas mokat, ar su deglais a dar ten ką pasitelkę- verkiant reikia pavasario ir šiltų orų ax.gif

drinks_cheers.gif Gal kažkokios tai spalvos apatinius reik pradėti nešiot, kad pavasarį prikviest: salotinius, geltonus ar dar kokius? Dėl tokio reikalo įsigyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 11 kovo 2013 - 23:22
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 11, 23:21)
drinks_cheers.gif Gal kažkokios tai spalvos apatinius reik pradėti nešiot, kad pavasarį prikviest: salotinius, geltonus ar dar kokius? Dėl tokio reikalo įsigyčiau  lotuliukas.gif

Gal pradėk lauke trumpom rankovėm vaikščiot,žiema greičiau išsigąs lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif

Aš jau pradėsiu ruoštis sėjai.Sėsiu 15d. Uch,kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif išlindo šįryt vienas aurea kabliukas...žiūriu toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 12, 07:09)
Aš jau pradėsiu ruoštis sėjai.Sėsiu 15d. Uch,kaip laukiu wub.gif

As dar nepradejau ruostis, bet ir 15 d. ketinu seti...
Atsakyti