as irgi turiu tu calabash seklu,-nuotrauka l.grazi ant pakelio,taciau kai isaugs-zinosim ar skanus
Labas rytas,br-...kaip lauke salta
Pomidoriukai seti ir si men. ,ir praeita men.ant palangiu sala kartu-didelio augimo proceso nerodo
,arba tista..primerkiau seklu naujai sejai
as irgi turiu tu calabash seklu,-nuotrauka l.grazi ant pakelio,taciau kai isaugs-zinosim ar skanus
QUOTE(adija5 @ 2013 03 13, 03:23)
Va toks pavasaris tai man kažkaip nelabai patinka
Šiandien šiaip ne taip daklampojau iki šiltnamio,pusnys viršum kelienų, patikrint eksperimento.Žemė tam tuneliuky neprišalus,drėgnai šalta,bet daigų tai dar nei vieno nėr-anei kilputės
QUOTE(adija5 @ 2013 03 13, 02:23)
Va toks pavasaris tai man kažkaip nelabai patinka
Šiandien šiaip ne taip daklampojau iki šiltnamio,pusnys viršum kelienų, patikrint eksperimento.Žemė tam tuneliuky neprišalus,drėgnai šalta,bet daigų tai dar nei vieno nėr-anei kilputės
tai dziaukis kas sniego daug, as tai pergyvenu, kad per mazai... kad tik braskes mano neisaltu
Sveikos merginos, ateinu ir as biski prisiduoti 
Ankstyvam derliui seti pomikai. Aisku nebus taip anksti kaip pernai- susivelinau, pernai seti sausio 3-4 diena, tokiu metu jau ziedus turejo, o siemet vasario 14-valntininiai.
va keletas- baisiai nesibarkite
Vilmukas
[attachmentid=227360]
Bajajka
[attachmentid=227361]
Betaluxikas
[attachmentid=227362]
Ankstyvam derliui seti pomikai. Aisku nebus taip anksti kaip pernai- susivelinau, pernai seti sausio 3-4 diena, tokiu metu jau ziedus turejo, o siemet vasario 14-valntininiai.
va keletas- baisiai nesibarkite
Vilmukas
[attachmentid=227360]
Bajajka
[attachmentid=227361]
Betaluxikas
[attachmentid=227362]
Labai gražūs
reikejo pasistengti,kad taip anksti sejus,toks rezultatas būtų
Amarille vat butent, kad siemet tinginys kaip tik ilgai tunojo
o kada pernai derliaus sulaukėt sausį sėtų?
manau viskas cia gerai...siemet sausi tikrai per anksti buvo, labai mazai saules buvo uz lango... mano sausi seti, tai dabar vargingai atrodo, is 4 liko tik 2, kitus tiesiog ismeciau(kai kam gal ziauru atrodis, bet gaila vietos buvo), 2 palikau, bet vaizdas nedziuginantis, tiesa tas kuris buvo atsilikelis: islindo tik, kai jau kituos pikiavau, tas tai visai grazus
QUOTE(saintlina @ 2013 03 12, 18:10)
matyt to calabašo ir trūksta
Nieko nesuprantu, apie kokį sniegą visos kalbate???
Klaipėda ilsisi be patalo, ir jau seniai.
O į temą: šiandieną pikiuoju pirmąją partiją, sėtų vasario 22 d.
QUOTE(audine68 @ 2013 03 13, 09:34)
Nieko nesuprantu, apie kokį sniegą visos kalbate???
as laukiu 14 vakaro
tiesa mano jau praretinti, nes tikrai nebutu tilpe visi
QUOTE(Paladė @ 2013 03 13, 09:22)
o kada pernai derliaus sulaukėt sausį sėtų?
geguze
Tany as va sita irgi pastebejau niuri siemet ziema buvo-nesauleta, pernai i indelius pikavau kaip dbar prisimenu sausio 21 buvo sauleta grazu
bus to derliaus, viskam savas laikas-marinuotu dar neuzbaigiu