Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos mamyčių namai,

QUOTE(linagele @ 2013 05 11, 08:36)
Sveikos mergaites,sakykit kokia diena Kretingos turguje pardavineja augalus,geliu daigus. Labai senai ten besilankiau ir nebezinau treciadieniais ar sestadieniais? Dekui.

Aš jau ką pasiauginau, pasisodinau ir išdalinau likutį, turiu dar aštrių pipiriukų, bet mažiukai jie kažko...tai greit paaugtų ant palangės ar šiltnamyje. Jei kam reikia šaukit...
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2013 05 11, 12:39)
Aš jau ką pasiauginau, pasisodinau ir išdalinau likutį, turiu dar aštrių pipiriukų, bet mažiukai jie kažko...tai greit paaugtų ant palangės ar šiltnamyje. Jei kam reikia šaukit...

Mums pernai labai tiko ir patiko bigsmile.gif . Ar galima būtų ir šiemet 2-3 daigelius ax.gif ?

Aš šiemet kažko tinginė, tai gėlių daigus irgi teks pirkti... Tačiau iš rudens daug daugiamečių gėlių prisisodinau, tai pirma reikia sulaukti, kol tos sužaliuos, išsiaiškinti, kas prigijo, o kas ne...
Atsakyti
Mano didžioji dalis gražiųjų tulpių nunyko verysad.gif , teks pirkti naujų ir rudenį atsodint.
Man vyras sukalė mini lysvę prie namų, kad nereikėtų dėl salotos lapo į kaimą važiuot, tai jau trečiadienį kai pirksiu daigus, kad sodinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 05 13, 09:59)
Mums pernai labai tiko ir patiko bigsmile.gif . Ar galima būtų ir šiemet 2-3 daigelius ax.gif ?

Aš šiemet kažko tinginė, tai gėlių daigus irgi teks pirkti... Tačiau iš rudens daug daugiamečių gėlių prisisodinau, tai pirma reikia sulaukti, kol tos sužaliuos, išsiaiškinti, kas prigijo, o kas ne...

Prašom, tik šiemet jie mažiukai kažko man... unsure.gif
Atsakyti
mamukai, pasidalinkit patirtim ir atsiliepimais apie "Vienaragio malūną" ir "Airovitą", gal žinot, kiek ten žmogui kainuoja?

pasikeitėm kunigą, krikštysim Kartenoj biggrin.gif mama sakė, kad kunigėlis fainas, visai kitoks įspūdis nei darbėniškio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 14, 11:34)
mamukai, pasidalinkit patirtim ir atsiliepimais apie "Vienaragio malūną" ir "Airovitą", gal žinot, kiek ten žmogui kainuoja?

pasikeitėm kunigą, krikštysim Kartenoj  biggrin.gif mama sakė, kad kunigėlis fainas, visai kitoks įspūdis nei darbėniškio...  biggrin.gif

Apie Airovitą klausk pas L-u-x mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2013 05 14, 12:59)
Apie Airovitą klausk pas L-u-x  mirksiukas.gif

kątik išsiaiškinau, kaip Lux su Airovita susijusi biggrin.gif FB radau šeimos foto biggrin.gif

Lux, prašau dabar, man visą info į až ax.gif ir dar įdomu, ar liepos 27 d. laisva ten salė?
Atsakyti
žiūrit euroviziją? biggrin.gif

belgų komentatorius apie lietuvio dainą: "nu nesuprantu, prie ko ten tie batai, nors užmušk" lotuliukas.gif

bet man tai labai daina patiko wub.gif ir berniukas toks uch blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 14, 22:56)
žiūrit euroviziją?  biggrin.gif

belgų komentatorius apie lietuvio dainą: "nu nesuprantu, prie ko ten tie batai, nors užmušk"  lotuliukas.gif

bet man tai labai daina patiko  wub.gif ir berniukas toks uch  blush2.gif  biggrin.gif

Man irgi gražu...tiek daina , tiek tas "uch"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas turit patarimu kur uzsakyti krikstynoms torta, kas namuose kepa Kretingoj? Gal zinot ar kas daro Kretingoj isvezamuosius banketus? g.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Labas, KasYra biggrin.gif bandyk rekaliuke až parašyt, gal dar turės laisvos vietos jums rugpjūčiui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 15, 09:09)
Labas, KasYra  biggrin.gif bandyk rekaliuke až parašyt, gal dar turės laisvos vietos jums rugpjūčiui  smile.gif

rekaliuke tai dienai nepriima uzsakymu biggrin.gif
Atsakyti