Aciu visoms uz sveikinimus Rima musu irgi neskubejo, turejo but 5 d., bet va sulaukem tik 14 d. ir nebuvo pernesiota dar...sekmes is anksto tau gimdyme...as gimdziau Krt...labai patenkinta kolektyvu
Aciu visoms uz sveikinimus
Rima musu irgi neskubejo, turejo but 5 d., bet va sulaukem tik 14 d. ir nebuvo pernesiota dar...sekmes is anksto tau gimdyme...as gimdziau Krt...labai patenkinta kolektyvu
Kamile labai myli sese, vis pribega buciuoja, snekina, nors aisku si dar nelabai reguoja:) Kazi kaip Rima?turetu but jau pagimdzius? Kaip pasiruosimas Kaledoms?Kazi kaip man pavyks simet ka paruost Nelbai planuojam kur vykt, nes su tokia lelia jei dar salta is trobos i troba lakstyt nesinori...geriau lauksim sveciu pas save...
O aš pagalvoju, kad turbūt liksim be eglutės šiemet, mūsų berniukas dabar pradėjo vaikščioti, itin aktyviai tyrinėja aplinką, tai turbūt eglutė su žaisliukais būtų itin įdomi
Gal kuri rasot - kalbat laisvai prancuziskai?reiketu isversti kelis tekstukus is prancuzu ir i prancuzu (papildomas darbelis, galima dirbti namie).jei ka domina rasykit i az.
Laba diena , man tikrai labai reikia Jūsų pagalbos, labai prašau merginų, moterų auginančių vaikučius ar besilaukiančių moterų skirti kelias minutes ir užpildyti anketa. Bučiau labai dekinga Ačiū! Apklausa