Įkraunama...
Įkraunama...

Kretingos mamyčių namai,

QUOTE(Guotė @ 2013 04 23, 11:54)
Sportas...
blush2.gif

Kur sportuoji? bigsmile.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif a tai meet'o nebebus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(allinute @ 2013 04 25, 18:30)
laba vakara  4u.gif a tai meet'o nebebus?  ax.gif

nneeeeaisku, visos dingusios... blink.gif
Atsakyti
rekaliuke, tu gavai mano žinutę FB? g.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 04 30, 13:24)
rekaliuke, tu gavai mano žinutę FB?  g.gif

Nu lygtai ne... g.gif Nebent tarp tokio kiekio praleidau biggrin.gif Rašyk iš naujo ax.gif
Atsakyti
kretingiškės, žiema gi jau baigėsi, prašom budintis iš po žiemos miego biggrin.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2013 05 01, 21:05)
Nu lygtai ne...  g.gif  Nebent tarp tokio kiekio praleidau  biggrin.gif  Rašyk iš naujo  ax.gif

tai sutarta, ania? galiu pliusiuką užsidėt? biggrin.gif

darbėniškės, papasakokit ką nors apie Darbėnų bažnyčia ir jos kunigėlį, ten krikštysim savo mažių ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
lendam lendam is pogrindzio, bet sunkiai smile.gif
mergickos ieskau sukneles vestuvems, gal kuri esat pirkusios ir perparduodat?zodziu gal turit ka pasiulyt ax.gif
laukia dvejos vestuves...vienos uz geru poros savaiciu, kitos liepa. esam i vienas pakviesti liudininkais. ten paprase ilgos sukneles jaunoji, tai cia jau teks nuomotis, nes nusipirkus neturesiu kur deti jos.

Alateja kada krikstynos?
Atsakyti
nu jau tikrai uzmigusios biggrin.gif
mano penkiamete susirgo skarlatina doh.gif tikiuos lengva forma bus, nes temperatura ziuriu nukrito, liko tik paberimai ir gerkles skausmas, labiausiai bijau kad maziukes neuzkrestu verysad.gif
mes tai augam kaip ant mieliu, jau po biskuti dedu i vaikstyne, sveriam 7100 gr. ir 65.5 cm. nedidele is ugio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2013 05 02, 20:14)
nu jau tikrai uzmigusios  biggrin.gif
mano penkiamete susirgo skarlatina  doh.gif  tikiuos lengva forma bus, nes temperatura ziuriu nukrito, liko tik paberimai ir gerkles skausmas, labiausiai bijau kad maziukes neuzkrestu  verysad.gif
mes tai augam kaip ant mieliu, jau po biskuti dedu i vaikstyne, sveriam 7100 gr. ir 65.5 cm. nedidele is ugio  ax.gif

Labas, rašo, kad neserga iki metų vaikai, maniškis buvo be kelių dienų metukų,-nesusirgo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 05 02, 19:34)
darbėniškės, papasakokit ką nors apie Darbėnų bažnyčia ir jos kunigėlį, ten krikštysim savo mažių  ax.gif

mes cia nekrikstyjom maziaus blush2.gif

QUOTE(neringuska @ 2013 05 02, 20:14)
mes tai augam kaip ant mieliu, jau po biskuti dedu i vaikstyne, sveriam 7100 gr. ir 65.5 cm. nedidele is ugio  ax.gif

thumbup.gif
didesniajai sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam W... @ 2013 05 02, 21:10)
mes cia nekrikstyjom maziaus  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2013 05 02, 21:14)

nesijuok blush2.gif apie kunigelius negalima blogai kalbet tai uztenka ir blush2.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti