Įkraunama...
Įkraunama...

Grybukai, riešutėliai, voveraitės, cake pops

QUOTE(lape snape* @ 2014 06 10, 17:27)
perku glaista  4u.gif va toki ,ta kakavini, jei reikia baltos spalvos,tai balta, dar rozinio buna kartais. tik as kauno urmo bazeje perku  4u.gif user posted image

Ar labai storai dengia?
Atsakyti
ir as parodau savo pirmuosius popsus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2014 06 15, 16:59)
Kokį baltą šokoladą (kokios firmos) rekomenduojant naudot popsams?

su shogeten darau.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dianamarc @ 2014 06 15, 17:05)
Ar labai storai dengia?

tai kiek panardinsit/apliesit nezinau kaip jus ten darot, tiek to glaisto ir bus. ta prasme, na kiek norit tiek ir dengiat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Perskaiciau visa tema du kart ir susisuko smegenai doh.gif kiek cia visokiu groziu tai nereikia ne ir sakyti.... issiaiskinau kaip daryti popsiukus is biskvito, tik iskilo klausimas: sutrupinus biskvita jis surisamas su kondensuotu pienu, tai jus jo is akies dedat? Nes kazkaip tikslaus skaiciaus nemaciau arba praziopsojau...
Atsakyti
dėkit iš akies ir žiūrėkit, kad visa masė būtų pakankamai lipni, be ne per skysta. priklauso nuo biskvito, vieni biskvitai gaunasi "lipnūs", į juos labai nedaug reiks kremo dėti, kiti sausi ir kietoki, į juos daugiau. rankom pabandykit suformuoti rutuliuką ir matysit
Atsakyti
Dekui. Bandysiu smile.gif
Atsakyti
Mrs.B_, as i trupinius dedu grietineles ir tirpinta sviesta,visiems patinka,nes ne per saldu. dedu irgi is akies. formuoju vos sudrekintais delnais.
pasakykit prasau,kas darot is trupiniu,kokio svorio ar skersmens juos formuojat? ypac idomu tie variantai,kas darot pardavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 06 16, 14:00)
Mrs.B_, as i trupinius dedu grietineles ir tirpinta sviesta,visiems patinka,nes ne per saldu. dedu irgi is akies. formuoju vos sudrekintais delnais.
pasakykit prasau,kas darot is trupiniu,kokio svorio ar skersmens juos formuojat? ypac idomu tie variantai,kas darot pardavimui  smile.gif

Aš darau 25g rutuliuką, paskui į sokolada, taigi, kiek viso sveria nezinau, bet pakankamai sunkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(okmantes @ 2014 06 16, 15:00)

O grietinele riebia imate? Meginsiu daryti pagal Beatos sokoladini pyraga. Ten kaip supratau is vis nereikia jokio kremo...
idomu pasidare kazin pirkimui kokia kaina ju g.gif
tikiuosi man pavyks ir vaiko gimtadieniui pirkt nereiks :-)
Atsakyti
sveikutes,gal kuri daret kankorezius,gal foto turit g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, dariau ir as pirmuosius savo popsus. Dariau is Beatos sokoladinio pyrago. Ar taip turi but, ar man nesigavo: iskpta puraga prapjoviau ir ten lyg issilydes sokoladas. Ten zalia ar taip turi but?
antras niuansas, kad ir man sukasi rutuliukas ant pagaliuko, nors ir mirkiau pagaliuka pries ikisant....
Istirpinus sokolada.glazurai dejau sviesto, bet jo gal per mazai? Nes tirsta mase gavosi, sunkiai dengesi... verysad.gif
Atsakyti