o tas yellomoon, ne tas pats kai bakeroos? nes jie man identiski. ar jau kada pirkai is ju? nes man backerosas tai nuskaite babkes ir parase, kad nesius, tai matot ar su lt korta per uk adresu ir grazino pinigus
Santariskiu kooperacija: Anushka_1312, IevaMB, linote, Michailas B, Ina L, Inga++ (kooperacija uzdaryta)
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. )
o tas yellomoon, ne tas pats kai bakeroos? nes jie man identiski. ar jau kada pirkai is ju? nes man backerosas tai nuskaite babkes ir parase, kad nesius, tai matot ar su lt korta per uk adresu ir grazino pinigus
nzn, as pirma karta pirkau... Siaip yra ir siuntimas i LT - 29 svarai , su paypalu nepraejo - nes billingas nesutapo su shippingu, bet mokant kreditine - praejo, parase aciu kad pirkot
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."
Santariskiu kooperacija: Anushka_1312, IevaMB, linote, Michailas B, Ina L, Inga++ (kooperacija uzdaryta)
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. ) 8. Sandra B.
Užsisakykite booking naudojantis pateikta nuoroda ir pasibaigus viešnagei atgausite 10 % sumos.
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. ) 8. Laura R.
Merginos, būkit geros, cituokit paskutinį sąrašiuką, nes aš dingau , gerai, kad įlindau į temukę.
Balandzio 15d. siunta
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. ) 8. Sandra B. 9. Laura R.
Užsisakykite booking naudojantis pateikta nuoroda ir pasibaigus viešnagei atgausite 10 % sumos.
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. ) 8. Sandra B. 9. Laura R. 10. Justina N. (simpa)
Kaunas, Savanorių pr. netoli MC.Donaldo (darbo laiku) 1. Daimen 2. Fragolyte (Donatas Z.) 3. anira12 (Jurgita S.) 4. Aleksandra S (jei kas nors bus) 5. turlaurita 6. Klistutia 7. Alma L. (paims Donatas Z. ) 8. Sandra B. 9. Laura R. 10. Justina N. (simpa) 11. -"-"-"- kooperacija uzdaryta