Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

gal zinot ar yra Gariniuose siulu Begonija ir kokia kaina g.gif blush2.gif
Atsakyti
Klaipėdiškės - ar būtų norinčių prisijungt pie lininių siūlų pirkimo http://www.linonamai...i-verpalai.html
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2013 04 16, 14:23)
Klaipėdiškės - ar būtų norinčių prisijungt pie lininių siūlų pirkimo http://www.linonamai...i-verpalai.html

O nenori užsisakyti, kad atvežtų į parduotuvę su jų prekėmis? Aš užsisakiau pačioje parduotuvėj norimos spalvos (turi platesnę paletę nei yra parodyta el. parduotuvėje), o paskui paskambina, kai atveža.
Atsakyti
Man geriau jau nematyt ko jie ten turi, nebent jau gaučiau reikiamų nusipirkt. O parduotuvėj pas mus kainos tokios pačios, kaip ir internetu ?
Atsakyti
gal zinot kur Panevezy yra pirkti Vernito neriama medvilne g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 17, 16:45)
gal zinot kur Panevezy yra pirkti Vernito neriama medvilne  g.gif  blush2.gif

vienintelej coliukeje ( city bume) esu aptikusi , bet vos kelis kamuoliukus ir keliu spalvu. Ar dabar yra nezinau, pirkau gal pries men.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 17, 16:54)
vienintelej  coliukeje ( city bume) esu aptikusi , bet vos kelis kamuoliukus ir keliu spalvu. Ar dabar yra nezinau, pirkau gal pries men.

aciu, ryt eisiu paziuret, tikiuosi rasti tada baltos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 04 17, 18:57)
aciu, ryt eisiu paziuret, tikiuosi rasti tada baltos spalvos smile.gif

baltos nebuvo... pirkau juodu ir salotiniu
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 17, 22:57)
baltos nebuvo... pirkau juodu ir salotiniu

juodu neneoriu mergaitei, o salotiniai nu jau ir netinka mums prie sukneles turimos ir siaip nu ne man tokia spalva blush2.gif
Atsakyti
o kai tokie siuliukai megztukui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 18 balandžio 2013 - 10:53
QUOTE(ingauk @ 2013 04 18, 11:53)
o kai tokie siuliukai megztukui
user posted image

Ploni, purus, nerti man tinkami. ju gyvai gali paciupinti audiniu parduotuveje , toj prie stoteles ( prie seb banko)
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 04 18, 12:44)
Ploni, purus, nerti man tinkami. ju gyvai gali paciupinti audiniu parduotuveje , toj prie stoteles ( prie seb banko)

o jeigu megzti megztuka is dvieju siuliuku nelabai gal tada blush2.gif
Atsakyti