Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(ausrazs @ 2013 07 30, 10:15)
Sveikos merginos, jei yra nėrusių iš YarnArt LIly siūlų, norėjau paklausti, ar jums nėrinys neskersavo?  Man skersuoja, gal išplovus ir fiksavus reikalas psitaisytų  g.gif

man niekas nerinyje neskersuoja schmoll.gif bet as neriu kiekvienoj eiluteje apgrezdama nerini. Nuneriu rata, sujungiu, apsuku ir atgal rata varau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 07 30, 11:40)
as neriu kiekvienoj eiluteje apgrezdama  nerini.

Aaa, tai gal todėl mano nėrinys ir skersuoja, nes neriu aplink kaip ir virbalais. Reiks ardyt verysad.gif
Atsakyti
Neriau ir aplinkui, ir pirmyn-atgal. Neskersavo. Gal cia nuo rasto priklauso?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 07 29, 13:16)
o butinai norit is medvilnes megzti  g.gif

sveiki, megstu pusvilne, su vilna turejau nedaug reikalu, man ji astri, o gal nepataikiau ant kitokios smile.gif
radau internete siulu parduotuve, Vilniuje, kestucio gatve, zverynas, tinklalapis tikrai issamus, gal vertetu nuvaziuoti g.gif
Atsakyti
Diteksas. Ten yra svelnios pusvilnes po 63 lt uz kg. Ir nemazas spalvu pasirinkimas. Aisku, yra ir svelnaus kasmyro, bet kg kaina-500 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2013 07 30, 21:38)
Diteksas. Ten yra svelnios pusvilnes po 63 lt uz kg. Ir nemazas spalvu pasirinkimas. Aisku, yra ir svelnaus kasmyro, bet kg kaina-500 lt smile.gif

tai juk ir yra ta parduotuve kestucio gatveje biggrin.gif
ji vadinasi "mados garazas"
ok, nors tolokai , bet reikia nuvaziuoti,
o gal mezgete is kasmyro?
Atsakyti
Kas pirko Ditekse, siūlus norimą kiekį nuvynioja ar reikia pirkti visą babiną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2013 08 01, 15:40)
Kas pirko Ditekse, siūlus norimą kiekį nuvynioja ar reikia pirkti visą babiną ax.gif

geras klausimas smile.gif
puslapyje tai visa babina rodoma biggrin.gif
Atsakyti
Kiek esu pirkusi, tai nuvynioja. Perkant visą babiną - taiko nuolaidą.
Atsakyti
Vakar pirkau 2 rusiu siulu. Nuvynioja kiek paprasai. Ant 2 riciu, jei savo nusinesi (pirma karta rites reikia pirkti, berods, 2 lt kainuoja), vyniojimas nemokamas. Jei nori ant daugiau (pvz po 100 g), mokestis 10 lt
Atsakyti
Sveikos,gal zinot ar verti demesio UAB"Drobe" siulai? Radau skelbima,kad pusvilnes ir vilnos kaina tik po 10lt. blink.gif g.gif ,bet perkant dideli kieki.Tai ir nezinau ka daryti,gal kam teko su jais susidurt?
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2013 08 15, 16:51)
Sveikos,gal zinot ar verti demesio UAB"Drobe" siulai? Radau skelbima,kad pusvilnes ir vilnos kaina tik po 10lt. blink.gif  g.gif ,bet perkant dideli kieki.Tai ir nezinau ka daryti,gal kam teko su jais susidurt?

Koki kieki reikia pirkti ir kur jie parduoda?
Atsakyti