Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(vivilitta @ 2013 09 28, 22:02)
uups, Mylia , labai ačiū, kad parašėt savo nuomonę 4u.gif . Man sintetika irgi ne siūlas schmoll.gif , bet spalvos patiko. Ieškosiu toliau:)

Na, jeigu ieškote panašių spalvų siūlų, siūlyčiau šiuos: http://www.vukas.lt/...ig-delight.html Neišsigąskite kainos, nes ji už 100g., ne už 50g. kamuoliuką. Be to, 100% vilna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peckelina @ 2013 09 30, 10:23)
Na, jeigu ieškote panašių spalvų siūlų, siūlyčiau šiuos: http://www.vukas.lt/...ig-delight.html Neišsigąskite kainos, nes ji už 100g., ne už 50g. kamuoliuką. Be to, 100% vilna smile.gif

situ as vaiko megztiniui tai nerekomenduociau schmoll.gif jie stori, labai silpnai sukti ir laabai gerai veliasi.... esu mezgus is ju kakla ir pirstines.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2013 09 30, 11:50)
situ as vaiko megztiniui tai nerekomenduociau  schmoll.gif  jie stori, labai silpnai sukti ir laabai gerai veliasi....  esu mezgus is ju kakla ir pirstines.

Ačiū už informaciją, žinosiu. Šiaip pasiūliau tuos siūlus tik dėl spalviškumo, nesu dar iš jų mezgusi smile.gif
Atsakyti
Labai dėkinga uups, peckelina , kad padedat man 4u.gif . Tas mano vaikas tai jau ir nebe vaikas - aštuoniolikmetis, tai ir siūlai turėtų būt vyyyyriški biggrin.gif , stori. Pasiūlyti siūlai tikrai gražūs, bet jei bumbuliuosis... Ech, ieškau toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, ar yra toks siulas gumyte. Noriu imegzti ta gumyte su siulu
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 09 30, 19:58)
Mergaites, ar yra toks siulas gumyte. Noriu imegzti ta gumyte su siulu

tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 09 30, 20:19)
tikrai yra smile.gif

o kaip man jo prasyti ? kaip jis vadinasi isvis tiksliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 10 01, 11:43)

pirkau gerose akyse, taip ir prasiau, kad reikia guminio siulo, pardevejos zinos tikrai smile.gif
Atsakyti

Jei siūlų parduotuvėj ieškosit, tai įkiš jums siūlus su elastanu, bet siuvimo priemonių parduotuvėse net ir ne dviejų spalvų galima rasti to įmezgamo siūlo. Jei Kaune, tai buvusiam Pasimatyme, antram aukšte tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2013 10 01, 10:39)

Jei vivilitta nori megzti vyriska megztini 18-meciui, tai nezinau, ar sitie siulai butu variantas... pirmiausia reiktu pagalvoti, ar tiks stoooras megztinis. Be to, sitas siulas turi pukeli ir siek tiek seriasi, vyrams tai gali ne visada patikti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 08 spalio 2013 - 14:20

Siuos pirkau PRISMOJ, kur siulai ir siuvimo reikmenys.
http://www.artofyarn...1E8/Elastic.jpg
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2013 10 01, 11:33)
Jei vivilitta nori megzti vyriska megztini 18-meciui, tai nezinau, ar sitie siulai butu variantas... pirmiausia reiktu pagalvoti, ar tiks stoooras megztinis. Be to, sitas siulas turi pukeli ir siek tiek seriasi, vyrams tai gali ne visada patikti smile.gif

Na, gal ne labai storą, bet panašų į va šitą (ką tik radau). Ir toks modelis - kaip tik. Čia rašo, kad siūlai ''Lang Yarns''. Dar kartą ačiū, kad padedat, merginos 4u.gif

user posted image
Atsakyti