Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlai

QUOTE(Olaiva @ 2013 10 17, 21:51)
sveikos wink.gif
gal žinot,kur Kaune babinom vilnelės galėčiau nusipirkti? labai reikia grafito ar asfalto pilkos,tamsesnės.

Pameginkit ieskot ABC parduotuvej, salia Urmo ziedo.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2013 10 17, 21:44)
Pameginkit ieskot ABC parduotuvej, salia Urmo ziedo.

dekui,bet nebuna ten tokiu...storesne siurkstesne vilna tik...reikia kazko kaip kad 100 gr 1500m matkiukuose merinas buna...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 10 18, 14:55)
reikia kazko kaip kad 100 gr 1500m matkiukuose merinas buna...

Šitie plonyčiai ir yra ne viena pilka spalva http://www.yarnstore...s/merina_extra/ Parduotuvė Vilniuje ar paštu siųstis.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2013 10 18, 15:03)
Šitie plonyčiai ir yra ne viena pilka spalva http://www.yarnstore...s/merina_extra/ Parduotuvė Vilniuje ar paštu siųstis.

O Casoj tokiu nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2013 10 18, 14:55)
dekui,bet nebuna ten tokiu...storesne siurkstesne vilna tik...reikia kazko kaip kad 100 gr 1500m matkiukuose merinas buna...

Esu mmezgusi is situ. Man jie thumbup.gif

Bet cia Vilniuj... unsure.gif man regis esu macius ju kazkur ir online, bet dabar neatgaminu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuxe: 18 spalio 2013 - 22:29
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 18, 22:27)
Esu mmezgusi is situ. Man jie  thumbup.gif

Bet cia Vilniuj...  unsure.gif  man regis esu macius ju kazkur ir online, bet dabar neatgaminu...  ax.gif

Olaivai reikia babinose.
Centolavaggio Kaune bent 3 vietose zinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 spalio 2013 - 23:11
QUOTE(Ievuxe @ 2013 10 18, 23:27)
Esu mmezgusi is situ. Man jie  thumbup.gif

Bet cia Vilniuj...  unsure.gif  man regis esu macius ju kazkur ir online, bet dabar neatgaminu...  ax.gif

Situ yra VCUP-e 5 aukste Verpaluose. Didelis spalvu pasirinkimas. O babinose yra Ditekse
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiteirauti, gal kas esate kur mate pirkti tokio tipo siulu, nesvarbu, kad ir kitos firmos?

user posted image
user posted image

Atsakyti
esu pirkusi Vilniuje Akropolio Ermitaze. Firma kita, spalva butent tokia violetine. Dar buvo, berods, balti, zydri ir juodi-nedidelis spalvu pasirinkimas
Atsakyti
dėkui visoms 4u.gif jau radau siūliukus.tik vietoj norimų tamsiai pilkų bus tamsiai mėlyni biggrin.gif
tie iš yarnstore merino ploni faini,bet kai paskaičiuoju kg kainą......gavau merinukų gerokai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, noriu jusu patarimo del metalizuotu siulu arba blizgiu, metalo zvilgesio ir pan, kazi kaip mezgasi ir ar esate kur uzmate pirkti?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 23 spalio 2013 - 12:49
QUOTE(bonza @ 2013 10 23, 13:49)
sveikos, noriu jusu patarimo del metalizuotu siulu arba blizgiu, metalo zvilgesio ir pan, kazi kaip mezgasi ir ar esate kur uzmate pirkti?
Aciu  4u.gif

Jei tai siūlas su priedais, tai nieko ypatingo. Casa Lanoj pirkau 'kažką' blizgaus ir nėriau kartu su medvilniniais siūlais snaiges, taip pat viskas normaliai. Dar būna pirkti itin plonos vielutės, ją taip pat galima nerti, megzti, tik ne drabužį, o pvz., apyrankes.
Atsakyti