Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 27, 19:28)
jei nenurodyta kitaip,tai maišau kartu tyrinį su baltymu ir pvz.cukrumi


Ačiū. 4u.gif Nenurodyta, bet nesitiki, kad biskvitai taip paprastai kepami... blush2.gif
Atsakyti
labutis, kepejeles 4u.gif
skaitau, ziuriu ir varvinu seile nuo jusu visu smile.gif) lotuliukas.gif
noreciau paklausti, ar teke ragauti ir ar gaminote rafaelini torciuka su zele gabaliukais arba vaisiais viduje?
as velykoms planuoju rafaeliuka daryti, bet vat norisi kitokio siek tiek.
tai sakau, pasiklausiu ar imanomi tokie dalykai ir ar negadina skonio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2013 03 27, 18:32)
juodojo miško.
tiesa, dar cukrų skirtingų gamintojų dėjau. vienam pabaigiau seną, kitam atplėšiau naują pakuotę tai pastarasis gal kiek smulkesnis pasirodė  g.gif


seniai bekepusi si biskvita, tai negaliu atsakyti, bet netikiu del cukraus. bandau garsiai mastyt, gal kai pirma kepet, o antra is karto susiplaket ir paruosta tesla laiket, kol tas pirmasis iskeps?

QUOTE(..seNse.. @ 2013 03 27, 19:19)
SOS! biggrin.gif Maišant snikersinio torto tešlą (ar bet kurią kitą, kur dedami kiaušiniai), ar reikia kiaušinių trynius išplakti atskirai, baltymus -atskirai ir tik tada sukrėsti kartu, ar biskvitui reikšmės neturi, kad ir su viskuo vienu metu plakti? Nes parašyta, kad visus produktus sumaišyti mikseriu, bet negi nereikia atskirai? g.gif

na jei neparasyta kad atskirti baltymus, tai tada viskas plakasi kartu, bet velgi, va snikerio galit plakti viska sudejus iskarto, o rafaelo iskvita, pirma kiausinius su cukrumi reikia plakti apie 5-10 min, ir tik tada kitus produktus deti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 03 27, 20:48)
seniai bekepusi si biskvita, tai negaliu atsakyti, bet netikiu del cukraus. bandau garsiai mastyt, gal kai pirma kepet, o antra is karto susiplaket ir paruosta tesla laiket, kol tas pirmasis iskeps?


nezinau ir as kodel, bet visi kiti produktai tie patys.
nea, tesla nestovejo. baigiau maisyt pirmaji biskvita istraukusi, kepiau kitoj formoj, tai ir forma buvo salta kaip ir pirmajam.
Atsakyti
QUOTE(deim@n@ @ 2013 03 27, 17:31)
Sveikos, man iskilo toks kvailas klausimas biggrin.gif kur jus laikot dazus gelinius jau atidarytus g.gif
as laikau kambaryje ant palanges tiesiog-kitur vietos nebera per visokius priborus biggrin.gif


QUOTE(..seNse.. @ 2013 03 27, 19:40)
Ačiū. 4u.gif Nenurodyta, bet nesitiki, kad biskvitai taip paprastai kepami... blush2.gif

jei nenurodyta,tai ir plakama bendrai
Atsakyti
Juodo misko receptas 28 cm formai. kepiau 26, gavos storoki biskvitai,bet nupjoviau ir buvo ok. antra kart noriu kept 22 cm. kaip paskaiciuot kieki produktu?
kelis psl atgal buvo formule, pagal ja reik imt 70 proc? kazkaip man nesamoningai bisky kad 28 cm - 6 kiausiai, o 22 - 4,2..
gal patarsit kaip kitos skaiciuojat?
as galvoju,gal imt 50 proc produktu?
aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
as kepu 24cm formoj su 3 L d. kiausiniais.
man biskvitu storis buna pats tas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 27 kovo 2013 - 22:06
cia kaip, is viso is 3? ar du po 3? o kaip keptumet tada 22? ax.gif

jauciu ir man tada reik kepti is 3 ir nupjauti storuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 27 kovo 2013 - 22:09
QUOTE(niurzga123 @ 2013 03 27, 22:06)
cia kaip, is viso is 3? ar du po 3? o kaip keptumet tada 22? ax.gif

jauciu ir man tada reik kepti is 3 ir nupjauti storuma g.gif


du po 3.
22 cm. gal bandyciau pagal sita recepta bandyt biskvita http://www.sonatinos...sis-miskas.html

arba kepciau biskvita kaip didesnei formai tik ji dalinciau i daugiau daliu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 27 kovo 2013 - 22:14
tai ar patarsite koki pertepima su situo daiktu

user posted image

pirkau kaip uz varske, o ziuriu cia suris.. tai galvoju kokiam cia tortui ji panaudojus!
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 03 27, 22:15)
tai ar patarsite koki pertepima su situo daiktu

user posted image

pirkau kaip uz varske, o ziuriu cia suris.. tai galvoju kokiam cia tortui ji panaudojus!


kaip maskarpone? tada tiramisu g.gif
Atsakyti