Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, receptai, klausimai, patarimai

Sakykit, o jogurtiniams tortams dedat jogurtus tokius kaip "Smilga"? O jei d4ti "Jo" jis 2.5 % riebumo. Gi vistiek dedas želatina tai ar turi skirtumo jogurto riebumas?
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 05 02, 19:22)
Sakykit, o jogurtiniams tortams dedat jogurtus tokius kaip "Smilga"? O jei d4ti "Jo" jis 2.5 % riebumo. Gi vistiek dedas želatina tai ar turi skirtumo jogurto riebumas?

Didelio skirtumo tikrai nebus, bet koks jogurtas tinka.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 05 02, 11:59)
Man gaunasi 1,9-2 kg.

man irgi

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 05 02, 13:25)
Kiekvienam skirtingai gaunasi, as pavyzdiui darau du riesutinius kremo sluoksnius, ir tik vieno gretineles biggrin.gif

''*Svajone* kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?''
Atsakyti
sveikutės ar galėtu man kas nors pasakyti kaip padaryti šitą želatinį sluoksnį kuris būna ant tortų ar pyragu viršaus arba sluoksniuojami su biskvitais ,ar jie yra stingdomi atskirai ir po to uždedami ant viršaus? dėkui jei kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 05 02, 21:56)
man irgi
''*Svajone* kokio svorio išeina maždaug snikersas pagal normalu receptuką?''

Dar nežinau,nes pirmą kartą snikeriuką darysiu(iš SM) smile.gif Paklausiau mergaičių kurios jau dariusios kiek tu kg išeina,bet žiūriu,kad mažokai reiks imti bent pusantros normos,mat šeimyna nemaža esame pripratę prie didesnių bigsmile.gif
Atsakyti
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr smile.gif ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto 4u.gif
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 22:03)
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr smile.gif ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto  4u.gif
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks 4u.gif


man tai irgi nelabai jautėsi tas medus bet po to buvo visai nieko ,o medaus tortą seip įprastai pertepa plakta grietinėle kiek žinau grietinėlei 500gr reikia 50 gr. cukraus pudros i grietinėlę galima idėt vanilino ar seip kokiu kvapu kad skonis gautusi na tiek
Atsakyti
QUOTE(zuviukasnemo @ 2013 05 02, 23:11)
man tai irgi nelabai jautėsi tas medus bet po to buvo visai nieko ,o medaus tortą seip įprastai pertepa plakta grietinėle kiek žinau grietinėlei 500gr reikia 50 gr. cukraus pudros i grietinėlę galima idėt vanilino ar seip kokiu kvapu kad skonis gautusi na tiek

vat del to ir bijau,kad pertepus grietine ir plakta grietine skonio perdaugiausia nesijaus,tai galvoju gal koki zele pertepima?dar vis landzioju po temas,bandau kazka suregzt,bet sausus lakstu likucius paragavau,labai skanu,kaip sviestinis sausainis,dar gabaluka suslapinau,bet medaus ne pro kur nesijaucia,ach tas pirmas blynas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 22:18)
vat del to ir bijau,kad pertepus grietine ir plakta grietine skonio perdaugiausia nesijaus,tai galvoju gal koki zele pertepima?dar vis landzioju po temas,bandau kazka suregzt,bet sausus lakstu likucius paragavau,labai skanu,kaip sviestinis sausainis,dar gabaluka suslapinau,bet medaus ne pro kur nesijaucia,ach tas pirmas blynas rolleyes.gif


nekreipk dėmesio tikrai nesijaucia ipatingai tas medus ir niekuom nelaistyk papildomai lakštu nes ištis tik grietinėlę gali kažkur atskirai išplakt maža kieki grietinėlės ir dėt ar vanilino ar kažko kito ir pasižiutėt koks bus skonis o tad jau bandyk visa kieki sekmes ir skanaus tikrai pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuviukasnemo @ 2013 05 02, 23:24)
nekreipk dėmesio tikrai nesijaucia ipatingai tas medus ir niekuom nelaistyk papildomai lakštu nes ištis tik grietinėlę gali kažkur atskirai išplakt maža kieki grietinėlės ir dėt ar vanilino ar kažko kito ir pasižiutėt koks bus skonis o tad jau bandyk visa kieki sekmes ir skanaus tikrai pavyks  smile.gif


aciukas 4u.gif
pasidariau dar braskines zele,jeigu ka tai viena sluoksni bandysiu su zele,tik nzn ar ja maisyt su grietinele?ar grietine?zele sukaposiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2013 05 02, 22:59)
Dar nežinau,nes pirmą kartą snikeriuką darysiu(iš SM)  smile.gif

tai as supratau ko jus klausiate,ten tiesiog parodziau erikiuxx,kad jus domites ne kaip kas koreguojasi,o kiek sveria pagal originalu rec smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2013 05 02, 23:03)
Padekit!pirma karta bandziau kept medaus torta,bet gavosi lakstai be medaus skonio,dejau kelis saukstus medaus ir vietoj 50gr sviesto 100gr smile.gif ,lakstai gavosi,super skanus-toke sviestiniai,o dabar nzn koki pertepima daryt,nes I meduti cia nebus ne pro kur panasu!jau ir laiko nelabai turiu ieskot kremui,gal ka nors konkretaus galit pasiulyt ir jau jusu isbandyta,zele gal koki pertepima?ar kondensuoto pieno?aciu is anksto  4u.gif
tortas bus 6 dieniui,jei tik pavyks 4u.gif


va pora psl radau toki patarima pagardinti meducio tortui
Pabandykit pertepti karameliniu kremu:
400 g grietinės
150 g grietinėlės (36 proc.)
1 indelis rududu arba virto kondensuoto pieno
Viską kartu supilti ir gerai išplakti.

greiciausiai juo ir pasinaudosiu,tik kondensuota balta desiu,o zele kapota imaisyt I ta mase isplakta ir pertept?niekad nesu darius ,neuzpykit I tokius klausimus ax.gif
Atsakyti